Ματάκιδες καταντήσαμε


Φταίει ο Ολυμπιακός που έχει δημιουργήσει μια εγκληματική οργάνωση που κάθε χρόνο τον βγάζει πρωταθλητή και με το πέρασμα του καιρού τα έσοδα του αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο σε αντίθεση με όλων των υπολοίπων ομάδων που μετράνε ζημιές.

Φταίει η Uefa που κάνει τα στραβά μάτια και αντί να τον αποκλείσει, του επιτρέπει με καμάρι να αγωνίζεται στις διοργανώσεις της.

Φταίει η
οικογένεια Βαρδινογιάννη που αρχικά με την ανοχή της επέτρεψε να γιγαντωθεί αυτό το τέρας και στην συνέχεια με την πρόθεση της διέλυσε για τα καλά τους λίγους πολυμετοχικούς.

Φταίει η ομάδα μας που τα τελευταία χρόνια είναι λίγη για τον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη και πλέον δεν μπορούμε ούτε ομάδες σαν την Καμπάλα να περάσουμε.

Φταίει η οικονομική κρίση στην χώρα μας που έχει πετάξει μαζί και την ομάδα της πρωτεύουσας και πρεσβευτή της Ελλάδας, στα τάρταρα.

Φταίει η ζωή που κάνει κύκλους και ανά περιόδους είσαι στα πάνω σου και στα κάτω σου.

Δεν ξέρω τι άλλο φταίει. Ούτε κομπλεξικός είμαι να μην το παραδεχτώ, ούτε τίποτα. Βαρέθηκα να είμαι σαν ματάκιας, να έρχονται τα μεσοβδόμαδα και η ομάδα να μην αγωνίζεται ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη, ούτε και την Πέμπτη.

Δεν είναι πολυτέλεια η Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια γαμημένη υποχρέωση. Όχι να συμμετέχει αλλά να διαπρέπει!

ΥΓ: Αυτοί οι κύκλοι στις μεγάλες ομάδες συνήθως κρατούν 5-7 χρόνια. Ελπίζω να μην κρατήσει περισσότερο. Δεν έχει κρατήσει ποτέ στο παρελθόν. Για την Ευρώπη αναφέρομαι πάντα, γιατί στα της Ελλάδας αυτά που βιώνουμε τις τελευταίες δύο δεκαετίες είναι κάτι το πρωτόγνορο και θα έχουμε να το...λέμε και στα εγγόνια μας.

Σχόλια