Θα παίζετε Ευρώπη κάθε Κυριακή και θα σκίζεστε!

Η συγνώμη σας για αυτήν την ΞΕΦΤΙΛΑ θα είναι το πρωτάθλημα. 
Αφού για την πραγματική Ευρώπη φανήκατε λίγοι και δώσατε την θέση σας στην Μπριζ και στην Καμπάλα, τώρα το έργο πάει αλλιώς. Θα παίζετε Ευρώπη κάθε Κυριακή. Με κάθε παράρτημα σε όλη την Ελλάδα, με κάθε κοράκι να είναι έτοιμο να σας σφάξει στην πρώτη ευκαιρία, με κάθε ομάδα που θα θυμάται να παίξει απέναντι σας για την ιστορία της.

Επειδή τα
έτοιμα κείμενα σε διάφορα sites ,πως στην ΠΑΕ ήδη έχουν προετοιμάσει τους παίκτες για την Νέα Σμύρνη, δεν λένε πλέον τίποτα στον κόσμο το μόνο που περιμένουμε είναι το αυτονόητο. Την Κυριακή να πάρουμε ένα άνετο διπλό απέναντι σε μια πολύ κατώτερη ομάδα.

Οι δικαιολογίες πεθάνανε με την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Ευελπίδων και τον αποκλεισμό-ξεφτίλα από κάποια Καμπάλα.

Να μάθει ο Αναστασίου να κατεβάζει αυτούς που θα φέρνουν τις νίκες. Διαχείρηση έτσι κι αλλιώς με ένα παιχνίδι την εβδομάδα δεν χρειάζεται...

Να μάθουν και τα τσακάλια στην ομάδα να μην χρειάζονται 100 ευκαιρίες για να κάνουν ένα γκολ, ούτε να τον παίζουν στην άμυνα δίνοντας αποτελέσματα.

Το παραμύθι πλέον έτσι θα πηγαίνει. Θα παίζετε σαν να σας κοιτάνε μάνατζερς από όλη την Ευρώπη και να κυνηγάτε την μεταγραφή της καριέρας σας. Κάθε Κυριακή με κάθε Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πανθρακικό. Θα παίρνετε νίκες και θα πάρετε το πρωτάθλημα. Και όσοι θα έχετε χαλαστεί απο το κόψιμο της τυφλής στήριξης και της κριτικής χωρίς -πλέον- δεύτερη σκέψη στο γήπεδο πολύ ευχαρίστως να πάρετε τον πούλο.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από κάθε πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή, προπονητή και παίκτη. Από τον Παναθηναϊκό γίνεστε γνωστοί, αποκτάτε δύναμη, κάνετε καριέρα και φουσκώνετε τα πορτοφόλια σας. Για αυτό η συγνώμη σας για την Ευρωπαϊκή ξεφτίλα θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το πρωτάθλημα.


ΥΓ: Έτσι κι αλλιώς κόουτς είπες πως λειτουργείτε καλύτερα υπό πίεση. Στην τσίτα λοιπόν κάθε Κυριακή.

Σχόλια