Παναθηναϊκός βόλει ανδρών 2015-2016

Ένας μήνας απομένει για την έναρξη της Volleyleague 2015-2016, με τον Παναθηναϊκό  να ευελπιστεί ότι η αναγέννηση που ξεκίνησε απο την περυσινή περίοδο μπαίνοντας στην τετράδα απο εκεί που δεν το περίμενε κανείς, και φτάνοντας ένα παιχνίδι μακριά απο τον τελικό θα έχει και την ανάλογη συνέχεια.  



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και σε σχέση με την περυσινή περίοδο δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπράιαν Κούκ, Τζάιρο Χόι,Κώστα Στιβαχτή και Θανάση Πρωτοψάλτη.   

Αντίθετα απέκτησε τους  Θάνο Μαρουλή(πασαδόρος) απο τον Ολυμπιακό, Γεράσιμο Κανέλλο(κεντρικός) απο τον Παμβοχαϊκό , Αλεξάνταρ Σιμεόνοφ(ακραίος) απο την Ποστογίλνιτσα, Γούιντσον Φερέιρα(διαγώνιος) απο την Μπλάτ, Ούγκο Γκιμαράες(ακραίος) απο την Λαμία, Λύκουργος Ρούσης(πασαδόρος) απο την Κηφισιά, Παντελής Αγγέλης(διαγώνιος) απο την Παλλήνη, ΙώναςΡέζκ(πασαδόρος) απο τον  Πανερυθραϊκό, τον Άλβι Σούρδι(ακραίος) απο την Κηφισιά.

Απο το ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς παρέμειναν οι Σωτήρης Πανταλέων(κεντρικός), Χρήστος Μπέλος(διαγώνιο), Θανάσης Σαμαντάς(κεντρικός), Ηρακλής Παπαδόπουλος(ακραίος/διαγώνιος), Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης(λίμπερο) και Θανάσης Μπούρας(διαγώνιος/λίμπερο).

Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική
Λαμία-Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική
Κηφισιά-Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου

5η αγωνιστική
Ορεστιάδα-Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Ηρακλής

7η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

8η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Παναχαΐκή

9η αγωνιστική
Παμβοχαϊκός-Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός

11η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Άρης

Σχόλια