Φερέϊρα: «Το 2012 ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

"Στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό έφτασα πολύ κοντά, αλλά εκείνη την εποχή ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Tην θυμάστε εκείνη την σεζόν; Ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο (δύο Ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί στα προκριματικά όπως φέτος), μπαλάρα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (πολλοί την συγκρίνανε με την περίοδο Κυράστα, αν και σε μικρότερη διάρκεια) και παρά τον τραυματισμό του Λέτο ο Παναθηναϊκός ήταν σταθερά πρώτος στο πρωτάθλημα.

Αυτό όμως δεν άρεσε και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα ντου στις φυσούνες, οι ανατινάξεις σε φούρνους διαιτητών, οι βίαιες προσαγωγές στον Κεντρικό, τα στημένα επεισόδια της Λιβαδειάς, το κεκλεισμένων με Πάοκ, τα χειρουργικά θαύματα με Άεκ και Πάοκ και τα στημένα επεισόδια στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό και όλη την Ελληνική Αστυνομία παρούσα, οπού εκεί ήταν και το κύκνειο άσμα της ομάδας και η αρχή της βαθιάς οικονομικής κρίσης που ακόμη δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι.

Αν παίρναμε εκείνο το πρωτάθλημα προφανώς η ιστορία θα έγραφε αλλιώς με τα εκατομμύρια του Champions League. Tελικά η ιστορία γράφτηκε όπως την ήθελε το σύστημα το οποίο ίσως διέπραξε το πιο οργανωμένο και διαρκές ποδοσφαιρικό έγκλημα ,εμπλέκοντας μέσα διαιτητές, δικαστές, αστυνομία, καμήλες και άλλα πολλά.

Ο '"παππούς" ευτυχώς δεν ξεχνάει και τους κάνει ρόμπες και στην Πορτογαλία.

Σχόλια