Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Xαραλαμπόπουλος: "Σε 10 χρόνια να είμαι σημαντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού"


Τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό δήλωσε πως ονειρεύεται ο Β.Χαραλαμπόπουλος σε συνέντευξη του στον Sport24 Radio, σε 10 χρόνια, καθώς και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μαζί με τους Παπαγιάννη και Λούτζη που αν δουλέψουν σκληρά, όπως τόνισε, τότε θα αποτελέσουν έναν πολύ καλό κορμό για την ομάδα μας.

Το παιδί στις δηλώσεις του φάνηκε προσγειωμένο και μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο βαθμό την αγωνιστική του ανάβαση και να πάει μακριά την βαλίτσα με το τριφύλλι στο στήθος. Είναι δεδομένο πως αν πιάσει τα επίπεδα για τα οποία τον προορίζουν οι ειδικοί, στο άμεσο μέλλον θα γίνει στόχος των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων αλλά θα χτυπήσει και η πόρτα του από NBA μεριά. Οπότε καλό θα είναι αυτά που δηλώνει σήμερα περί δεκαετίας να τα θυμάται και αύριο..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το μέλλον του: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που με έχει στηρίξει. Το ΝΒΑ δεν είναι κάτι που σκέφτομαι άμεσα. Είναι δύσκολο, όμως στα όνειρά μου".

Για το πως φαντάζεται τον εαυτό του μετά από 10 χρόνια: "Θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό με σημαντικό ρόλο, ώστε να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα που με έχει στηρίξει".

Για τα όνειρα που έχει με τον Παναθηναϊκό: "Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να πάρουμε μια Ευρωλίγκα και αυτό μπορεί  να γίνει αυτό στο μέλλον. Ο Παπαγιάννης και ο Λούντζης έχουν πολύ ταλέντο. Με σκληρή δουλειά οι τρεις μας θα μπορέσουμε να φτιάξουμε έναν καλό κορμό".

Για την συνύπαρξη του στον Παναθηναϊκό με τον Διαμαντίδη και άλλους μεγάλους παίκτες: "Καθημερινά κερδίζω πολλά από αυτόν, από την προπόνηση, από το πως παίζει. Έχω μάθει πολλά από τον Διαμαντίδη και ελπίζω να συνεχίσω να μαθαίνω από αυτόν. Στην αρχή ήταν δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι είμαι με μεγάλους παίκτες που μέχρι πρότινος πριν έβλεπα στην τηλεόραση, αλλά με βοήθησαν όλοι παίκτες και μπήκα γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.. όλοι στον Παναθηναϊκό μου φέρονται άψογα και δεν μου λείπει κάτι".

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: "Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Πιστεύω ότι έχω να μάθω πολλά πράγματα από αυτόν και να γίνω καλύτερος. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ο κόουτς θα κρίνει πως μπορώ να βοηθήσω. Δεν θα πω εγώ τι πρέπει να γίνει. Είναι καλό να κάνεις υπομονή για να παίξεις μπάσκετ. Εμένα με βοηθάει αυτό. Στο μπάσκετ χρειάζεται υπομονή και επιμονή".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου