Αναστασίου: "Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί πλέον διαφορετικά. Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με την οργάνωση"


«Είχα πει από την αρχή ότι θέλαμε ο Παναθηναϊκός να γίνει μια ομάδα που θα λειτουργεί διαφορετικά. Εσείς είσαστε εδώ καθημερινά, βλέπετε πώς λειτουργεί η ομάδα και έχετε δει στο παρελθόν και άλλες προετοιμασίες, μπορείτε να το καταλάβετε. Για μένα που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι κάτι που σε ικανοποιεί. Ζητάς κάποια πράγματα και προσπαθούν να το κάνουν εφικτό στα επιτρεπτά όρια.

Το πλάνο εφαρμόστηκε όπως το
είχαμε σχεδιάσει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον πρόεδρο γιατί έδωσε την έγκριση και μετά στον Τάκη και στον Λεωνίδα που κινήθηκαν αρκετά γρήγορα και μερικές φορές ήταν κουραστικές και επίπονες οι διαπραγματεύσεις. Κινήθηκαν έξυπνα και οργανωμένα. Φάνηκε ότι η ομάδα έχει πλάνο και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη.

Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, ήθελαν να έρθουν. Δεν παρακαλέσαμε κανέναν. Μιλώντας με τα παιδιά και εξηγώντας το πλάνο και τη φιλοσοφία μας, όλοι πίεσαν τους ατζέντηδες να βρουν λύση για να έρθουν στην ομάδα. Αυτό δείχνει το κύρος και το σεβασμό που τρέφουν στο όνομα του Παναθηναϊκού. Τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ήταν ο Σάντσεθ και ο Εσιέν που έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και έχουν εντυπωσιαστεί με την οργάνωση, την ποιότητα και το κλίμα στην ομάδα. Αυτό ικανοποιεί τη διοίκηση και εμάς για την προσπάθεια που κάνουμε».

Σχόλια