Nίκησε την βαρεμάρα η άμυνα...


Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Champions League, η ομάδα του Γ.Αναστασίου δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο και ηττήθηκε από την Ουντινέζε με 1-2. Το θέαμα στο ματς ήταν κακής ποιότητος, με τις ευκαιρίες από την ομάδα μας να είναι ελάχιστες και την βαρεμάρα πολλές φορές να χτυπάει κόκκινο.

"Ευτυχώς" όμως την
ανία την κέρδισε η άμυνα μας που σήμερα έδειξε ανησυχητικά σημάδια, αφού σε αρκετές περιπτώσεις έμπαζε από παντού και δεν έβγαζε εμπιστοσύνη. Ελπίζουμε αυτό να έχει αλλάξει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη γιατί αλλιώς είναι δεδομένο πως θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Ότι η ομάδα θα έχει περισσότερη όρεξη και θα βγάλει περισσότερα τρεξίματα στα ματς με την Μπριζ φαντάζομαι πως είναι δεδομένο.

Από τους παίκτες δεν μου άρεσε κάποιος ιδιαίτερα μιας και όλη η ομάδα κινήθηκε σε ρηχά νερά. Αυτοί όμως που δεν μου άρεσαν ήταν ο Βέμερ και ο Τριανταφυλλόπουλος.

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ καλή, όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε για πρώτο εντός έδρας φιλικό της σεζόν.

ΥΓ: Είθισται σε αυτά τα φιλικά ο κόσμος να πηγαίνει να βλέπει την μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό έχουμε ξεχάσει πως είναι αυτές οι φάσεις. Φέτος θα έπαιζε αυτόν τον ρόλο ο Εσιέν, αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο...

ΥΓ2: Πολύ πιτσιρικαρία στο γήπεδο. Καλό είναι ΠΑΕ, ομάδα και κόσμος να την κρατήσουν στο γήπεδο και να μην δίνουν αφορμές για να μην έρχονται οι νέες γενιές.

Σχόλια