Προγνωστικά και ψηφοφορίες για την φετινή σεζόν του ποδοσφαιρικού τμήματος


Με την ποδοσφαιρική σεζόν να είναι στο παραένα, τα στοιχήματα για την ομάδα θα είναι αρκετά οπότε να μια καλή ευκαιρία να ψηφίσετε στις παρακάτω ψηφοφορίες, να γράψετε και την άποψη σας προβλέποντας τι θα δούμε φέτος και ποια θα είναι η πορεία μας.

Οι ψηφοφορίες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Η εν λόγω ανάρτηση θα είναι ψηλά καθόλη την διάρκεια της σεζόν για να βλέπουμε όλοι...τι ψάρια πιάσαμε.

Να περάσω τώρα και στις δικές μου προβλέψεις...


Η ομάδα θεωρώ πως θα παρουσιαστεί καλύτερη φέτος και αυτό θα το δούμε κυρίως στην Ευρώπη όπου πιστεύω ότι θα κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και θα έχουμε καλύτερη τύχη από πέρυσι στους ομίλους του Europa League.

Σχετικά με τις εγχώριες διοργανώσεις, πρωτάθλημα δεν πιστεύω πως θα πάρουμε αν και ο Ολυμπιακός θα κάνει πάλι καμιά δεκαριά μεταγραφές, θα πουλήσει άλλους τόσους και ο προπονητής τους θα ψάχνεται μέχρι Δεκέμβρη μήνα για να καταλάβει με τι ενδεκάδα θα παίζει. Δεν πιστεύω πως θα έχουν αλλάξει τα κόζια του χρόνου, ώστε να πιστεύουμε πως τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι πιο μαζεμένοι, αλλά τα κέντρα αποφάσεων θα έχουν ερυθρόλευκα αισθήματα.

Όσον αφορά το κύπελλο, δεν πιστεύω πως μπορούμε να ξαναπέσουμε θύμα από κάποια Ξάνθη και θα φτάσουμε ψηλά. Ψηλά δηλαδή ημιτελικά και πάνω. Εκτός κι αν πέσουμε πάνω σε ειδικές καταστάσεις όπου ο Αναστασίου θα πρέπει να διαλέξει διοργανώσεις. Αυτό σε περίπτωση που είμαστε ακόμη μέσα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σχετικά με τον MVP ο Μπεργκ αν είναι υγιής θα κάνει την διαφορά και θα πάρει την ομάδα από το χέρι με άξιους συμπαράστες του τους Στιλ και Ταυλαρίδη, όπου έχοντας κάνει και προετοιμασία μαζί θα ανεβάσουν επίπεδο την άμυνα μας. Αποκάλυψη της χρονιάς είμαι μεταξύ Λοντ και Κουτρουμπή και μάλλον θα ψηφίσω τον δεύτερο μιας και θεωρώ πως θα έχει και περισσότερες ευκαιρίες καθότι πιο ψημένος με την ομάδα.

Με βάση τα παραπάνω η Λεωφόρος στο τέλος της χρονιάς πρέπει να δείξει ανεβασμένη στα εισιτήρια.

Με την λογική λοιπόν και με το πλάνο -που στα μάτια μου δουλεύει- να τρέχει την 3η του σεζόν θα δούμε την καλύτερη σεζόν της ομάδας του Αναστασίου. Τα πιτσιρίκια γίνανε άντρες, απέκτησαν εμπειρίες, έφτιαξαν χαρακτήρα, κέρδισαν ντέρμπι, έφαγαν χαστούκια και πλέον πρέπει να είναι έτοιμοι να δείξουν τι δουλεύουν τόσους μήνες μαζί...






























Σχόλια