Eνισχέται και περιμένει τον Πρωτοψάλτη


Παναθηναϊκό για τίτλο ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Αν και από τον Κορίνθιο κόουτς και από τους άμεσους συνεργάτες του δεν διαρρέετε, όπως πάντα, το παραμικρό, όλα δείχνουν ότι το βασικό πλάνο σχεδίασης του νέου Παναθηναϊκού είναι πολύ ελκυστικό και άκρως ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό.

Κλειδί για την ολοκλήρωσή του αποτελεί η
περίπτωση του Θανάση Πρωτοψάλτη, παίκτη τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Ανδρεόπουλος και για αυτό το λόγο άλλωστε η δεύτερη πρόταση που του έγινε φθάνει αυτή που έχει στα χέρια του ο Έλληνας ακραίος από ομάδα της Γαλλικής Λίγκας.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα είναι οι εξής: Πασαδόρος της ομάδας θα είναι ο Θάνος Μαρούλης ο οποίος θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά μετά τη Λαμία με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Στο κέντρο δίπλα στον Πανταλέοντα θα είναι ο Μάκης Κανέλλος ο οποίος εν αντιθέσει με την πρώην του ομάδα, τον Παμβοχαϊκό, έκανε πέρσι πολύ καλή χρονιά. Ο διαγώνιος της ομάδας θα προέρχεται λογικά από την Βραζιλία ενώ στα άκρα δίπλα στον Πρωτοψάλτη, αν κλείσει, θα αποκτηθεί ξένος. Στο σενάριο που δεν θα κλείσει ο Κύπριος, σενάριο που δεν θέλουν καν να σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, την θέση του θα πάρει τρίτος ξένος ακραίος.

Για λίμπερο της ομάδας οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι με τον Γιώργο Στεφάνου ο οποίος ήταν βασικό μέλος του «τριφυλλιού» την δεκαετία του 2000. Και μόνο οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί επικοινωνιακά να έχει χαμηλά τη …μπάλα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Ανδρεόπουλος ψηλώνει τον πήχη για μεγάλη διάκριση την επόμενη σεζόν.

https://www.facebook.com/stofile.nova/posts/10152924477857256

Σχόλια