Ακόμη ένας πρόεδρος τους είναι μέσα στην μπόχα και αυτοί...τιμούν την ιστορία τους!


Δεν έχει περάσει ένα 24ωρο από την επιβολή περιοριστικών μέτρων στον Β.Μαρινάκη για τα κακουργήματα, τα οποία κατηγορείται και ο θαυμαστός κόσμος των γαύρων για ακόμη μια φορά τιμά την ιστορία του.

Ποια είναι αυτή;


Πριν κάτι μήνες σε μια φιλική συζήτηση που είχα με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με ομάδες, μου είχε πει κάτι που μέρα με την μέρα το συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο.

"Το πρόβλημα δεν είναι ο Μαρινάκης, αλλά οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί. Αυτοί στηρίζουν τον κάθε προβληματικό πρόεδρο. Αν δεν είχαν αυτήν την αρρωστημένη νοοτροπία τότε το κράτος δεν θα μπορούσε να έχει σαν βιτρίνα του τον Ολυμπιακό."

Σήμερα λοιπόν με όσα διαβάζω σε ερυθρόλευκες εφημερίδες, sites και όσα ακούω σε συνομιλίες με γαύρους (με Γ κεφαλαίο) αντιλαμβάνομαι για ακόμη μια φορά γιατί αυτό το σωματείο είναι αναπόφευκτο να βγει από τον βούρκο και γιατί είναι αδύνατον να σταματήσει να πετυχαίνει αγωνιστικά κατορθώματα με μη νόμιμους -ηθικά και νομικά- τρόπους.

Κατηγορείται λοιπόν για 5 κακουργήματα και μιλάνε για σκευωρία.
Μιλούσε με πακιστανικά τηλέφωνα, κανόνιζε διαιτητές, κατέβαινε στα αποδυτήρια διαιτητών, έβαζε μπράβους σε ΔΣ και λένε πως του κάνουν πόλεμο...

Σχόλια