Παρελθόν ο Πρωτοψάλτης - Συνεχίζει στην Γαλλία και η ομάδα χάνει τον καλύτερο της παίκτη


Τελικά η δήλωση που είχε κάνει με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, πως το εξωτερικό είναι η προτεραιότητα του έγινε πράξη και ο Θ.Πρωτοψάλτης δεν θα είναι μέλος της ομάδας μας την ερχόμενη σεζόν, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία.

Έτσι η
ομάδα μας χάνει τον καλύτερο της παίκτη και πιθανότατα τον αθλητή που θα μπορούσε να γίνει ο ηγέτης της για τα επόμενα χρόνια.

Μεγάλη απώλεια.

Η ανακοίνωση του παίκτη:

«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για όλα αυτά που μου έχει χαρίσει, τον τρελό κόσμο της θύρας 13 που με αγάπησε και στήριζε την ομάδα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Για εμένα το να αφήσω την Κυψέλη ήταν εξαρετικά δύσκολη απόφαση. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρεθεί ξανά εκεί που του αξίζει, στην κορυφή δηλαδή και να’ στε σίγουροι πως ανυπομονώ στο μέλλον να φορέσω ξανά το τριφύλλι στο στήθος! 

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε φέτος να κερδίσει την αξιοπρέπειά του και την εμπιστοσύνη των αθλητών και αργά ή γρήγορα θα σηκώσει ξανά τις κούπες, τις οποίες δικαιούται και… διψάει για αυτές ο κόσμος της Θύρας 13.

Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα’ ναι πάντα ανοιχτή στην καρδιά μου και ελπίζω στο μέλλον να επιστρέψω στη ”ζούγκλα” της Κυψέλης και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τίτλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Δημήτρη Κάσσαρη, που ήταν δίπλα στην ομάδα όλη τη χρονιά και κυρίως δίπλα σε εμένα. Σε ό,τι κι αν χρειαζόμουν ήταν εκεί και προσπαθούσε να βοηθήσει και να λύσει κάθε πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τέτοια αγάπη και τέτοιους ανθρώπους δίπλα του. Στα αστέρια θέλω γήπεδο…».

Σχόλια