Tελείωσε ο Ιβάνοβιτς!

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος"
Μια εξέλιξη που την περίμεναν πολλοί και μάλιστα είχαν δώσει και ως κρας τεστ το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό. Τελικά δεν κερδίσαμε και ο Ιβάνοβιτς αποχωρεί από την ομάδα, ύστερα από απόφαση της διοίκησης.

Οι δηλώσεις
Δ.Γιαννακόπουλου και Μ.Παπαδόπουλου κάνανε μπαμ ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή. Κατ εμέ όχι μόνο λόγω μη χρησιμοποίησης των πιτσιρικάδων αλλά και λόγω Λαβάλ που τον φέραμε για ενίσχυση και γυαλίζει τον πάγκο.

Στην μετά Ομπράντοβιτς εποχή ο Παναθηναϊκός παρά τα 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα νοσεί και όποιος δεν το παραδέχεται, κοροιδεύει τον εαυτό του. Η ομάδα θέλει πλάνο και ηρεμία. Δεν ξέρω αν έχει κάτι από τα δύο.


ΥΓ: Δυστυχώς συμφωνώ με την απόλυση του Ιβάνοβιτς. Και λέω δυστυχώς γιατί δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει πάλι το περυσινό πείραμα.

ΥΓ2: Τρίτη σεζόν και πάμε για πέμπτο προπονητή. Θυμίζουν άλλες εποχές και άλλες ομάδες. Καλώς ή κακώς δεν είμαστε συνηθισμένοι έτσι..

ΥΓ3: Όλοι στην ομάδα δήλωναν πως είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τίτλους για το πλάνο που έχουν. Στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο να λες κάτι τέτοιο. Δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι, αλλά δεν είναι εύκολο. Και ειδικά για το μπασκετικό τμήμα που είναι ο ορισμός της επιτυχίας.

ΥΓ4: Λύση κι όμως υπάρχει. Και όχι πλέον δεν γινόμαστε γραφικοί και αιθεροβάμονες. Υπό πολύ συγκεκριμένες προυποθέσεις και παραχωρήσεις, λύση υπάρχει!

Σχόλια