Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

R.Santos: "Ο Φύσσας δεν λέει ψέματα!"


Νέα δεδομένα στην περιβόητη υπόθεση του Ολυμπιακός-Ατρόμητος βάζει ο Ρικάρντο Σάντος, συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας! Μιλώντας για πρώτη φορά σε ελληνικό Μέσο, επιβεβαιώνει τον Φύσσα για τα μηνύματα που κατέθεσε στον ανακριτή και αποκαλύπτει πως είχε επαφή με τον Σα Πίντο 2-3 μέρες μετά την παραίτησή του!

Πριν από μερικές ημέρες, ο
διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σε συμπληρωματική κατάθεσή του στον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση, είχε καταθέσει sms του Ρικάρντο Σάντος, που σύμφωνα με τον ίδιο, επιβεβαίωναν τους αρχικούς ισχυρισμούς του για όσα του είχε πει ο Ρικάρντο Σα Πίντο για τις πιέσεις που δέχθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα.

O Ρικάρντο Σάντος επιβεβαιώνει την ύπαρξη των συγκεκριμένων sms, αλλά και του περιεχομένου τους, καθώς ο ίδιος είχε μιλήσει με τον πρώην προπονητή του Ατρόμητου για το συγκεκριμένο συμβάν.

«Ισχύει ότι έστειλα ένα μήνυμα στον κύριο Φύσσα σχετικά με συνομιλία που είχα με τον κύριο Σα Πίντο, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ατρόμητου. Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μηνύματος είναι γνωστό, εφόσον ο ίδιος ο κύριος Φύσσας το έχει καταθέσει στις ελληνικές δικαστικές αρχές και δεν είναι σωστό να μιλήσω δημόσια για αυτό, αφού πρόκειται για υπόθεση που ερευνάται. Είναι εν γνώσει μου αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή ο κύριος Φύσσας έχει υποβάλει στις αρμόδιες αρχές το δικό μου sms» ανέφερε ο Σάντος στις δηλώσεις του.

Ο Ρικάρντο Σάντος συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής στην εθνική ομάδα και εξέφρασε την άποψή του για τον πρώην συνεργάτη του. «Δούλεψα με τον κύριο Φύσσα περίπου τέσσερα χρόνια και είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, δεν πρόκειται για άνθρωπο που λέει ψέματα» ήταν τα λόγια του.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε τον Ρικάρντο Σάντος αν σήμερα έχει επαφές με τον Σα Πίντο ή αν ο τελευταίος του εκμυστηρεύτηκε τους λόγους της αποχώρησής του από την ομάδα του Περιστερίου. «Μίλησα με τον κύριο Σα Πίντο δύο ή τρεις ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο. Δεν έχουμε μιλήσει ξανά από τότε» κατέληξε ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος.

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/arthro/35156/rikardo-o-fussas-de-leei-psemata/#sthash.ArY71Xin.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου