O Δ.Γιαννακόπουλος θυμήθηκε ξανά τον Ν.Πατέρα - Μήπως ξέρουν κάτι;


Το site του Δ.Γιαννακόπουλου, newsbomb, φέρνει στην επικαιρότητα ξανά το όνομα του Ν.Πατέρα και μια υπόθεση που απασχολεί την Ελληνική δικαιοσύνη εδώ και καιρό.

Έτσι κι αλλιώς ειδησειογραφικό site είναι όποτε λογικό να ανεβάζει τέτοια θέματα να ενημερώνεται ο κόσμος. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Όμως γιατί κανένα από τα ΜΜΕ του (αθλητικά και μη) σιωπά και έχει
περάσει όσο πιο light γίνεται, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται για τουλάχιστον πέντε(!!) κακουργήματα;

Γιατί δεν ενημερώνει τον κόσμου και προτιμά να σφυράει αδιάφορα;

Γιατί ένας άνθρωπος που θέλει το καλό του Συλλόγου και διαφημίζει το "ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός" δεν βγαίνει μπροστά να ξεσκεπάζει την δράση της εγκληματικής οργάνωσης με διευθυνσεις και ονόματα όπως κάνουν τα ΜΜΕ του Γ.Αλαφούζου;

Γιατί μετά τα γαύρικα sites, τα γκράφιτι κατά του Πατέρα και το πανό που σηκώθηκε χθες από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού, πήρε σειρά ο Δ.Γιαννακόπουλος και φέρνει στην δημοσιότητα το όνομα του Πατέρα;

Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

ΥΓ: Προφανώς οι λόγοι που δεν γράφουν στην φόρα το όνομα του Β.Μαρινάκη για τα κακουργήματα που κατηγορείται, δεν ισχύουν στην περίπτωση του Ν.Πατέρα.

ΥΓ2; Οι Παναθηναϊκοί σανό δεν τρώνε. Όποιος είναι με το καλό του Συλλόγου είναι μαζί μας. Όποιος δεν είναι, βρίσκεται απέναντι μας και όποιος το βάζει ανάλογα με τα συμφέροντα του επίσης.

ΥΓ3: Το πρόβλημα δεν είναι τι γράφει για τον Πατέρα. Στα @@ μας. Το πρόβλημα είναι τι ΔΕΝ γράφει για τον Μαρινάκη. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε.

Σχόλια