Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα...


Ο Γ.Αλαφούζος προχώρησε το μεσημέρι σε μια δήλωση που έγινε πρώτο θέμα στα sites αλλά στην πραγματικότητα έκρυβε μηδέν ουσία και αλήθεια μέσα της. Πέταξε on air μια ατάκα που ακούγεται πολύ γλυκιά και δυναμική στα αυτιά κάθε Παναθηναϊκού, αλλά απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα.

Ο λόγος που την έκανε, να πιέσει καταστάσεις ενόψει και των τεράστιων διαστάσεων που έχει πάρει η εγκληματική οργάνωση; Δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω -και με όσα έχω δει- είναι πως
δεν τίθεται προφανώς θέμα αποχώρησης από το νέο πρωτάθλημα, αν δεν αλλάξει η κατάσταση. Θέλει τεράστια καρύδια για να κάνεις κάτι τέτοιο και ιστορικά μόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος τα είχε.

Δεν γίνεται ο άνθρωπος που δεν θέλει με τίποτα το ποδοσφαιρικό Grexit, να ισχυρίζεται πως σκέφτεται την αποχώρηση από το πρωτάθλημα (και κατά συνέπεια την Ευρώπη).

Αν κάποιος έχει τα @@ αυτός είναι ο κόσμος. Και αν δεν αλλάξει η κατάσταση τότε μοιραία θα καθορίσει το μέλλον του Ελληνικού πρωταθλήματος ο κόσμος του Συλλόγου. Και αυτό το ξέρουν πλέον άπαντες.


ΥΓ: Δεν έχει σημασία πραγματική την δεδομένη στιγμή τι δηλώνει ο Αλαφούζος, αλλά τι κάνει η Ελληνική δικαιοσύνη. Ο Αλαφούζος το χει πάει πολύ καλά αλλά πλέον πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τον ρόλο τους και να επιτελέσουν έργο.

Σχόλια