Τελικά αδίκως τον κράζατε (πάλι)...


Μετά την επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, το σύστημα ακύρωσε τους 3 βαθμούς που φέρνανε τούμπα το πρωτάθλημα (χωρίς να υπολογιστεί πως η ΠΑΕ ζητούσε το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς των στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και λίγες μέρες μετά βάλανε στο Περιστέρι διαιτητή-καμικάζι που τελείωνε τον Παναθηναϊκό μια και καλή από τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα.

Στις επόμενες αγωνιστικές η
ομάδα γκέλαρε συνέχεια, με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνιση της η εσωστρέφεια που τόσο ποντάρουν όλα αυτά τα χρόνια από το περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης. Ματς αδιάφορα, αφού ούτε το πρωτάθλημα μας αφήναν να διεκδικήσουμε, ούτε θα κρινόταν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο από την κανονική διάρκεια.

Το κράξιμο σε όλα τα ΜΜΕ προς το πρόσωπο του Γ.Αναστασίου έδινε και έπαιρνε, χωρίς όμως κανείς να σκέφτεται εάν ο άνθρωπος απλά δοκίμαζε παίκτες και συστήματα για τα play off.

Tελικά αποδείχθηκε πως ο κόουτς ήξερε τι έκανε και η ομάδα εμφανίστηκε πανέτοιμη όταν μετράγανε τα αποτελέσματα και τώρα όλοι αποδέχονται την δουλειά που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Προς γνώση και συμμόρφωση...

Σχόλια