Γ.Ματσιούλις: "Θα γυρνούσα με χαρά στον Παναθηναϊκό"


"Το να φύγω από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν απόφασή μου, γιατί είχα συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου ή αν υπήρχαν άλλα προβλήματα, αλλά αποφάσισαν να διώξουν όχι μόνο εμένα, αλλά και τον Μπράμος και τον Λάσμε. 

Ήταν δεύτερη σερί φορά που το κάνουν σε μένα. Έχω πολλές
καλές αναμνήσεις. Πέρασα καλά στην Ελλάδα. Έπαιξα με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ευρώπη. Επίσης, αγωνίστηκα κόντρα στους καλύτερους. Δεν έχω τίποτα για το οποίο μπορώ να παραπονεθώ. 

Σέβομαι την απόφαση της ομάδας. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αποφασίζεις κάτι τέτοιο από το να δείχνεις πως όλα είναι καλά και να έχεις οικονομικά προβλήματα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια μου έχει τύχει να έχω διοικήσεις που δείχνουν ότι όλα είναι καλά, ενώ η ομάδα είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης. Έτσι, είναι καλύτερο να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και να τους έχεις όλους χαρούμενους. Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν την ομάδα. 

Δεν έχω άσχημα αισθήματα γι' αυτό Δεν ένιωσα προδομένος γιατί όπως είπα μερικές φορές πρέπει να πάρεις σκληρές αποφάσεις. Ας πούμε ότι με... θυσίασαν για να σώσουν την ομάδα και να δώσουν χαρά σε όλο το ΟΑΚΑ. Αυτή η ομάδα ακόμα παλεύει. 

Έτσι είναι η ζωή. Η Ελλάδα είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Μερικές φορές πρέπει να παίρνεις σκληρές αποφάσεις. Δεν έχω άσχημα αισθήματα. Είμαι ανοιχτός σε κάθε μελλοντική πρόταση του Παναθηναϊκού. Νομίζω πως θα γυρνούσα με χαρά και θα συναντούσα όλους τους οπαδούς που με περιμένουν και με σέβονται "

Σχόλια