Πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγορείται για το πλοίο με τους 2 τόνους ηρωίνης!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Μετά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που κατηγορούνται για άλλα αδικήματα, σειρά πήρε και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατηγορείται για το πλοίο που έφερε στην Ελλάδα 2 τόνους ηρωίνης! Φαντάζομαι η ιστορία θα έχει μπόλικο ψωμί, αφού για να μεταφερθούν τέτοιες ποσότητες χρειάζονται και κάποια εκατομμύρια.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna..


To SDNA αποκαλύπτει ότι πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού κατηγορείται από σήμερα επισήμως για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και την εισαγωγή δύο τόνων ηρωίνης στο πλοίο «Noor 1»! Διαβάστε το πλήρες κατηγορητήριο και πότε απολογείται…


Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο και… σέρνεται εδώ κι αρκετούς μήνες, ωστόσο όπως φαίνεται, μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία.

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε στον Α.Κ., ο οποίος μάλιστα μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ενώπιον της ανακρίτριας Μαρίας Σκάρπου μαζί με εκ των δικηγόρων του, Γιάννη Ηρειώτη και πήρε προθεσμία για τις 15 Μαΐου.

Δύο σοβαρές κατηγορίες βαραίνουν τον επιχειρηματία σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA και συγκεκριμένα αυτή της συγκρότησης κι ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς επίσης της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Ο Α.Κ θα δώσει εκ νέου το παρών ενώπιον της ανακρίτριας την επόμενη Παρασκευή (15/5) για να απολογηθεί, πιθανώς παρόντος και του έτερου δικηγόρου, Τάκη Μιχαλολιά και μάλιστα είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο της προφυλάκισής του.

Ηδη άλλωστε για την πολύκροτη υπόθεση Γιαννουσάκη έχουν προφυλακιστεί εκτός από τον εφοπλιστή, ακόμα 28 άτομα, μέλη του πληρώματος.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι αλυσιδωτές την ώρα που η ανακρίτρια Μαρία Σκάρπου συνεχίζει να αναζητεί την άκρη του νήματος. Άλλωστε ο Α.Κ ήταν το τελευταίο πρόσωπο που αποκαλύφθηκε μετά από μαρτυρία κατηγορουμένου που έσπασε μετά από μήνες ερευνών και καταθέσεων...

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/arthro/34476/episima-katigoroumenos-gia-to-noor-1-proin-stelehos-tou-olubiakou/

Σχόλια