Yπέγραψε ο Αναστασίου

Ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα μείνει στον πάγκο τόσα χρόνια

Οι υπογραφές έπεσαν και η πετυχημένη επιλογή που ακούει στο όνομα Γιάννης Αναστασίου θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το καλοκαίρι του 2018. 

Μια εξέλιξη πολύ θετική αφού φαίνεται και στην πράξη πως ο Γ.Αλαφούζος στηρίζει το πλάνο που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 κρατώντας το πιο σημαντικό συστατικό της συνταγής αυτής.

Στις δηλώσεις του μετά τις υπογραφές, ο Γ.Αναστασίου ξεκαθάρισε πως για του χρόνου οι στόχοι της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και η πορεία στην Ευρώπη. Αν καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και παράλληλα γίνει καλύτερος μεταγραφικός σχεδιασμός από αυτόν του τελευταίου καλοκαιριού, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό η ομάδα αυτή που μας αρέσει να βλέπουμε με τα καλά και τα κακά της, να πετύχει αυτούς τους στόχους με εμφατικό τρόπο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου γι' αυτή την εμπιστοσύνη που αποδείξαμε από την πρώτη μέρα. Θεωρώ μεγάλη ευθύνη και παράλληλα μεγάλη υποχρέωση, από πλευράς δικιάς μου, να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος, να γινόμαστε καλύτεροι."

"Δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι αυτό που ταιριάζει στο σύλλογο και όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο πρέπει να έχεις στόχο να πας πιο ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και επόμενος στόχος είναι να πάμε καλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα."

"Για μένα μετράει η δουλειά. Δεν θέλω να μιλάω πολύ, προτιμώ να κάνω δουλειά."

"Μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους μας. Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να ανέβουμε επίπεδο. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο και ξέρουμε όλοι τι χρειάζεται και γίνοται προσπάθειες για να ανέβει επίπεδο η ομάδα."

"Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις να κάνεις με νέους χαρακτήρες και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά γιατί οι περισσότεροι ήταν παιδιά. Κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα είναι δύσκολο να τα επαναλαμβάνεις. Είμαστε όμως πάνω από τα παιδιά, υπάρχει όρεξη και είμαστε όλοι διψασμένοι για ακόμα περισσότερα πράγματα."


Σχόλια