Oι Φιλιπινέζες του μέχρι και τα πρακτικά αλλοίωσαν!


Τελικά κάθε μέρα θα διαβάζουμε και κάτι καινούργιο για τον θαυμαστό κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα λοιπόν μάθαμε πως οι Φιλιπινέζες του Β.Μαρινάκη στην Super League, στο CD που έστειλαν με τα πρακτικά της συνεδρίασης όπου ο ιδιοκτήτης (;) της ΠΑΕ Ολυμπιακός...δίδαξε ήθος, έλειπαν κομμάτια.

Και μαντέψτε ποια ήταν αυτά...

Μα εκεί που ο
καλός αυτός άνθρωπος ξεκίνησε το show του.

Και βγήκε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και επιβεβαίωσε το γεγονός πως λείπει όλο το επίμαχο σημείο. Δηλαδή η Super League αλλοίωσε πρακτικά για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο αφεντικό τους.

Και ακόμη να κλείσει το μαγαζάκι...

Αναλυτικά η απόφαση που βγήκε:

Περαιτέρω πιθανολογήθηκε ότι συντρέχει επικείμενος κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου του αντίγραφου σε ηλεκτρονική μορφή (CD), καθόσον το από 31/3/2015 κείμενο απομαγνητοφώνησης που εστάλη την ανωτέρω ημερομηνία από τους καθού η αίτηση στους αιτούντες, δεν περιλαμβάνει την πλήρη αποτύπωση της ηχητικής καταγραφής που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της ανωτέρω επίμαχης συνεδρίασης, αντιθέτως ελλείπει τουλάχιστον μια ολόκληρη παράγραφος, η οποία έχει δημοσιευτεί στο φύλλο της 7/3/2015 της ημερησίας εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στην οποία (παράγραφο) περιλαμβάνονται εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη σε βάρος του β’ αιτούντος, γεγονός από το οποίο πιθανολογείται ο κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου της απομαγνητοφώνησης, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που ο β’ καθού στο από 31/3/2015 ανωτέρω έγγραφο που απέστειλε στην α’ αιτούσα βεβαιώνει την πιστότητα, ακρίβεια και πληρότητα του συνημμένου κειμένου απομαγνητοφώνησης γεγονός που πιθανολογήθηκε ότι δεν ισχύει, ως ανωτέρω προεκτέθη.

Επομένως, σύμφωνα με τα ανωτέρω εκτεθέντα, δεδομένου ότι πιθανολογείται βάσιμος ο φόβος των αιτούντων περί παραποίησης ή αλλοίωσης του ηχητικού υλικού της απομαγνητοφώνησης εκ μέρους των καθού η αίτηση, συντρέχει επικείμενος λόγος που δικαιολογεί την λήψη ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μπορέσουν οι αιτούντες προσωρινά να λάβουν το αντίγραφο σε ηλεκτρονική μορφή (CD) των όσων διημείφθησαν στην επίμαχη συνεδρίαση του Δ.Σ. του α’ καθού και ως εκ τούτου πρέπει η ανωτέρω προβληθείσα ένσταση των καθού η αίτηση να απορριφθεί"

Σχόλια