Mας κάνατε περήφανους ρε μάγκες!


Δεν ξέρω πως το βιώσατε αλλά σαν το χθεσινό διπλό στην Πυλαία μόνο με την νίκη στο Κύπελλο επί του γαύρου στο μπάσκετ το συγκρίνω από φετινές χαρές.

Και το αστείο ξέρετε ποιο είναι;

Πως μέσα μου νιώθω ότι το
τμήμα αυτό θα μου δώσει τουλάχιστον άλλη μια φορά να πανηγυρίσω τόσο έντονα νίκη του. Δεν έχει τόση σημασία για μένα αν εν τέλει η ομάδα θα κάνει κι άλλο θαύμα και θα προκιθεί στους τελικούς. Πραγματικά σας το λέω, δεν έχει..

Aυτό που μετράει και δεν περίμενα πως θα το ζήσω στο συγκεκριμένο τμήμα, είναι η αύρα και η αυτοπεποίθηση που βγάζει. Και μιλάμε για το βόλεϊ αντρών που ήταν ανέκαθεν το πιο λατρεμένο και παράλληλα πιο κομπλεξικό, ηττοπαθές και μίζερο τμήμα.

Οι τύποι φέτος την έχουν δει αλλιώς. Δεν πετάνε λευκή σημαία, ούτε ξεχνάνε να κατεβούν στο γήπεδο. Δεν κομπλάρουν 5 πόντους πριν το μεγάλο σετ και την μεγάλη έκπληξη, ούτε κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Βγάζουν πάθος, κυνηγάνε κάθε μπαλιά και δείχνουν πως λειτουργούν σαν οικογένεια πάνω από όλα.

Σας λέω πραγματικά δεν ξέρω που έχουν σκοπό να πάνε την βαλίτσα. Μπορεί να χάσουμε την σειρά με 1-3 και να μείνουμε με το χθεσινό διπλό. Μηδέν σημασία έχει για μένα. Μου έχουν δείξει όλη την χρονιά ότι αξίζουν και πάνω τους μπορεί να χτιστεί το μέλλον του τμήματος. Και αυτό μου αρκεί...

ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ

Και πλέον το βλέπουμε -σχεδόν- σε όλα τα τμήματα. Και μαντέψτε...κάτι τέτοιο δεν το έχουμε ξαναδεί στον Σύλλογο...

Σχόλια