Ένα...ανθρώπινο λάθος το ντέρμπι της ντροπής



O αντιεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Πούλιος απάλλαξε ύστερα από πρόταση του τον διαιτητή Καλόπουλο και τον επόπτη Τρύφωνα που είχαν διαιτητεύσει στο ντέρμπι της ντροπής τον Φεβρουάριο του 2011.

Προφανώς οι προστασίες που είχαν ζητηθεί από Κανελλόπουλο σε Μπέο και από Μπέο σε Μαρινάκη δεν ήταν λόγος για να υπάρξουν υποψίες και έτσι απλά εκείνο το ντέρμπι ήταν ένα... ανθρώπινο λάθος!

Επίσης εκτός από τους διαιτητές και τον Μαρινάκη, απαλλάχθηκε και ο Κανελλόπουλος...

Ακολουθούν οι διάλογοι που είχαν δημοσιοποιηθεί και είχαν γίνει μετά το εν λόγω ματς, όπως τους βρήκαμε στο Sport24:


Ο Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ (Α) από το κινητό τηλέφωνο του Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Α: Έλα συγχαρητήρια.

Β: Έτσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92.

Α: Άκου να σου πω όμως.

Β: Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.

Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα τα ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα 10 μέρες.

Β: Έτσι, έτσι.

Α: Μ ακούς;

Β: Εντάξει.

Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.

Β: Τι εννοείς, ποιους απ'όλους;

Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, [ενν. τον Δημήτρη ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, διαιτητή και τον Σπύρο ΤΡΥΦΩΝΑ, Β' βοηθό διαιτητή-παρατηρητή του αγώνα].

Β: Εντάξει.

Α: Μ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.

Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε.



Ο Θανάσης Κανελλόπουλος είχε επί του θέματος και νέα επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μπέο

 Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό.

Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κερκύρας;

Α: Κερκύρας ναι. Ναι, Τρύφωνας.

Θ: Να σου πω, έχουνε σχέση με το Μπανάνα;

Α: Με ποιον;

Θ: Με το Μπανάνα έχει σχέση αυτό;

Α: Δεν το ξέρω δε νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει αλλά δε μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ... τα.

Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός...

Α: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος·

Θ: Παίζει... είναι ο Τομπάζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δε μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6: 00/6: 30 οπότε περνάει πειθαρχική.

Α: Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι...

Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δε μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι...

Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αει γ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;

Θ: Ε βέβαια.

Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ.... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελλο, πάει τώρα.

Σχόλια