Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα αλλιώς


Με ψυχή και αποφασιστικότητα ο Παναθηναϊκός υπέταξε την Ρώσικη αρκούδα με 86-85 και απέκτησε το δικαίωμα να ελπίζει πως την Τετάρτη μπορεί να πάει την σειρά ξανά στην Μόσχα. Πολύ μεγάλο παιχνίδι από τον Παππά που πέτυχε 25 πόντους, καθώς και απο τις παλιοσειρές Διαμαντίδη και Φώτση που είχαν απαντήσεις στον επιθετικό μονόλογο του Γουίμς στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το ΟΑΚΑ τελικά αποτελεί το
μεγάλο φετινό όπλο της ομάδας και δείχνει -δυστυχώς- αρκετά εξαρτημένη από αυτό. Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε στον τρίτο ημιτελικό τα αστέρια που είναι ραμμένα στην φανέλα του και οι παίκτες δεν άφησαν καμία επίθεση και άμυνα στην τύχη της. Γιατί το ίδιο δεν συμβαίνει και στα εκτός και εμφανίζεται σαν σκορποχώρι, είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίζει.

Τώρα σχετικά με την πρόκριση. Ακόμη θεωρώ πως είναι πάρα πολύ δύσκολο η σειρά να τελειώσει στην Ρωσία. Η ΤΣΣΚΑ έχει απίστευτο ρόστερ, λύσεις πρώτης γραμμής σε όλες τις θέσεις και είναι εξαιρετικά δύσκολο να την ξανανικήσουμε μέσα σε 2 μέρες. Όμως είναι δεδομένο πως στο ΟΑΚΑ υπάρχει μια...αύρα πρωταθλητών και με την σημερινή μεγάλη νίκη, η ομάδα θα παίξει με άλλη αυτοπεποίθηση.

Τετάρτη λοιπόν στις 21:45 και ελπίζω να γεμίσει το ΟΑΚΑ, γιατί σήμερα δεν ήταν εικόνα αυτή...

ΥΓ: Μακάρι η φετινή χρονιά να καθιερώσει τον Παππά στις συνειδήσεις μας ως έναν παίκτη που θα παίρνει την μπάλα όταν καίει και θα είναι ικανός να βγαίνει πρώτη γραμμή σε όλα τα ματς. Έχει μεγάλα προσόντα αλλά θέλει σταθερότητα.

Σχόλια