Κρύβουν αντί να γράφουν την ουσία



Ο λόγος ύπαρξης των Μ.Μ.Ε. είναι να ενημερώνουν τον κόσμο για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο πεδίο δράσης τους. Μέσα από τους τίτλους, τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς τους μοιραία διαμορφώνουν και άποψη στο κοινό που τους διαβάζει.

Με αυτά ως
δεδομένα τα μεγαλύτερα αθλητικά sites  της χώρας σήμερα έπρεπε να γράψουν σχετικά με το αθλητικό γεγονός της μέρας που ήταν το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Με άλλα λόγια να γράψουν την ουσία του πράγματος. Έτσι προχώρησαν σε τίτλους και σχολιασμούς χαρακτηρίζοντας "κακό", "αδικαιολόγητο", "τέρας", "τυχερό" και "κατώτερο" τον Παναθηναϊκό.

Θέλανε να γράψουν την ουσία και επικεντρώθηκαν στο σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Είναι όμως αυτή η ουσία;
Έγραψαν σήμερα αυτά που έπρεπε να μάθει ο κόσμος;
Ασχολήθηκαν γιατί ήταν  "κακός", "αδικαιολόγητος", "τέρας", "τυχερός" και "κατώτερος"  ο Παναθηναϊκός όπως λένε;
Ή γιατί δεν ήταν έτσι πριν 1 μήνα;

Αν ήθελαν σήμερα να γράψουν την ουσία του πράγματος και να θυσιάσουν εμπορικούς τίτλους και χαρακτηρισμούς, θα υπενθύμιζαν στον κόσμο πως σε αυτήν την ομάδα που την στόλισαν με τόσα χαρακτηριστικά ήταν εκείνη που της αφαίρεσαν βαθμούς, που την έβαλαν να παίξει με ομίχλη σε 90λεπτο που έγινε σε 4 παρτίδες, που του καταλογίζουν πέναλτι-φαντάσματα για να του κοπούν τα πόδια, που της σφύριξαν μόλις 1 φάουλ σε αγώνα που είχε κατοχή μπάλας και πίεζε για την νίκη, που της αρνήθηκαν πέναλτι σε φάση που ο αμυντικός έστειλε νοσοκομείο τον επιθετικό μας και που δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Να το διεκδικήσει από αυτόν που του αναβάλουν αγώνες επειδή ο αγωνιστικός χώρος έχει λάσπη, που σε κάθε παιχνίδι τον σφυρίζουν με κάθε τρόπο και κάθε κόστος, που η Λίγκα τον βοηθάει σε κάθε διοικητική απόφαση που βγάζει, που οι παρατηρητές δεν τον τιμωρούν με κλείσιμο της έδρας επειδή δεν είδαν την ίδια στιγμή που σε άλλα γήπεδα βλέπουν τα πάντα.

Η ουσία δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλό στο ματς με τον Αστέρα, αλλά ότι ακόμη ένα πρωτάθλημα αλλοιώθηκε και για να μην το διεκδικήσει κάποιος άλλος εκτός του Ολυμπιακού αλλοίωσαν και τον ίδιο τον Παναθηναϊκό για ακόμη μια χρονιά.

Αλλά αυτή η ουσία δεν πουλάει σε αγωνιστική ημέρα...











: Και για να μην παρεξηγιόμαστε. Είναι αυτονόητο πως οι παίκτες μας οφείλουν σε κάθε αγώνα να σέβονται την φανέλα που φοράνε και να μην δημιουργούν καταστάσεις από το πουθενά με εμφανίσεις χωρίς θέληση και πάθος. Αλλά μην τα πάμε από το ένα στο άλλο άκρο. 

Σχόλια