To Gazzetta μπερδεύτηκε και καρφώθηκε


ΤΟ GAZZETTA ΕΙΧΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ..."ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ".
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ.
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ "ΜΑΣ"..

Σχόλια

  1. Φιλε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κανεις; αναπαραγεις τις αφιερωσεις του γαυρου; εμας μας ρωτησες;(ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ) με συγχωρεις κιολας.. Εισαι διαχειριστης αλλα σεβασου και εμας.. ΠΙΣΤΕΥΩ οτι εκανες φαουλ σημερα.. γιατι σε ολα τα σαιτ που επαιξες θεωρουντσι ''αντικειμενικα'' δηλαδη δεν μπορουσαν να μην γραψουν κατι για τον gay. Επισης αυτη που καναν τα αφιερωματα ειναι γαυροι.. τι περιμενες; να ελεγαν; Ειδικα απο νικολακοπουλους και ΠαπαροΑντυπες! Οσο για το SDNA εισαι λαθος τον εχουν ξεσκισει τον Ολυμπιλαγο ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και θα λεγα οτι ειναι θρασος η αναφορα που εκανες.. ΦΙΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος11/3/15 3:09 μ.μ.

    Πιο άθλια η δικη σου προπαγάνδα πάντως.Διαβαστε λιγο να δειτε ότι το μας κολλάει στα υπόλοιπα κι όχι στον ολυμπιακό.Κατι ανάπηροι σαν κι εσένα ξεφτιλίζουν τον παναθηναϊκό.Πριν κατηγορήσεις τον ολυμπιακό κοιτα εσυ να σαι καθαρός βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια μιλας φιλε που κανεις και υποδειξεις...
    Και φυσικα ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ ΜΑΣ...


    απαπαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως όντως η ανάρτηση είναι τελείως φάουλ..το "μας" είναι (αν δεν κάνω λάθος γιατί έχουν περάσει και καμιά 10-15 χρόνια) κατηγορούμενο στο έστειλαν και το " στα 90α γενέθλια του Ολυμπιακού" είναι χρονικός προσδιορισμός στο ίδιο ρήμα.


    Τώρα εάν το έκαναν επίτηδες αυτό και έβαλαν το "μας" δίπλα στη λέξη "Ολυμπιακός" γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να κατηγορηθούν για μεροληψία(λόγω συντακτικού) δεν μπορώ να το γνωρίζω και δεν το αποκλείω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η ενέργεια τους δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και στα 90α γενέθλια του Ολυμπιακού, μας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας."

    "Η ενέργεια τους δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και στα 90α γενέθλια του Ολυμπιακού μας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας."



    Ή δεν ξέρουν Ελληνικά ή όντως καρφώθηκαν. Έσβησαν το "μας" οπότε τα συμπεράσματα είναι πιο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Press με όλο το σεβασμό σαν καθημερινός αναγνώστης σου, η πρόταση "και στα 90ά γενέθλια του Οσφπ" δε στέκει μόνη της στο λόγο καθώς δεν έχει ρήμα, γι αυτό θα ήταν λάθος αν έμπαινε κόμμα. Anyway. Έγραψα και πριν ότι πιθανό να το έκαναν και επίτηδες καθώς δε θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για μεροληψία( η σύνταξη είναι σωστή). Η πρόταση θα μπορούσε να σταθεί και χωρίς το "μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεβαστή η άποψη σου, αλλά προφανώς δεν την ενστερνίζομαι.
    Το blog δεν είναι κάποιο αποτέλεσμα επαγγελματικής δουλειάς. Δεν αποσκοπεί σε κέρδη για να κοιτάω να ανεβάζω σκεπτόμενος πρώτα τι θα αρέσει σε αυτούς που θα μπαίνουν. Ανεβάζω ό,τι θέλω να θίξω.


    Όσο για τα αντικειμενικά που κάτι έπρεπε να γράψουν για τον γαύρο, τα "αφιερώματα" παύουν να είναι τέτοια όταν προσπαθούν να περάσουν σαν επιτυχίες τις παράγκες. Όταν ασκούν δηλαδή προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου