Προς Panathinaikos24: Σταματήστε να δίνετε δικαιώματα!


To Panathinaikos24 παίρνει σειρά στην μάχη της ενημέρωσης και ζητάει από την ομάδα να μην δώσει δικαιώματα, να σοβαρευτεί και να πάρει την πρώτη θέση στα playoff ώστε να παίξουν του χρόνου στα προκριματικά του Champions League.

Στο Panathinaikos24 προφανώς δεν ξέρουν πως
στις 5 φορές που έχουμε αγωνιστεί στο play off έχουμε τερματίσει και τις 5 φορές πρώτοι. Και τις 5 φορές πηγαίναμε στα προκριματικά του Champions League. Και; Τι άλλαξε; Κάθε επόμενη χρονιά κυνηγάγαμε να βγούμε δεύτεροι για να πάμε στο Ch.L Γιατί μέχρι εκεί μας αφήνε η μαφιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου να φτάσουμε.

Άρα σύμφωνα με το Panathinaikos24, οκ φάγαμε τον βιασμό, ας επικεντρωθούμε στα αγωνιστικά να βγούμε δεύτεροι και του χρόνου που θα έχουμε βοηθήσει με αυτά τα άρθρα να συντηρούμε την μαφία, θα ξαναμιλήσουμε για τους επόμενους βιασμούς και τέλη Μάρτη να ζητάμε σοβαρότητα για να μην χαθεί η πολυπόθητη δεύτερη θέση.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ SITES ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΑΡΘΡΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.

ΔΕΝ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ PANATHINAIKOS24, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ SITES. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΙΚΣ;


Αναλυτικά το κείμενο που ανέβηκε:

Σύμφωνοι, τη φετινή χρονιά αρκετοί πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει η υπέρβαση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ειδικά, μετά το σερί νικών και τις επικρατήσεις στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ηταν, άλλωστε, η περίοδος που ο Παναθηναϊκός έδειχνε μια συνέπεια και ωριμότητα, σπάνια. Ηταν κάτι που είχε να γίνει χρόνια. Κάτι, όμως, η αφαίρεση βαθμών, κάτι τα όσα έγιναν στο Περιστέρι έφεραν και την προσγείωση. Μια προσγείωση που οφείλεται, κυρίως, στο… ξενέρωμα και την έλλειψη κινήτρου των παικτών, κάτι που έβγαζε μάτι στην απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια.

Ποιος είπε, όμως, ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να τα παρατήσουν τώρα; Αντιθέτως! Η υποχρέωσή τους είναι να συνεχίσουν, με μοναδικό στόχο, φυσικά, την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και της εισόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν τον κάνουν, τότε η χρονιά θα κριθεί αποτυχημένη, παρά το καλό πρόσωπο που έδειξαν το προηγούμενο διάστημα.

Κανείς στο «τριφύλλι» δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα στους αντιπάλους, να τους… αμφισβητήσουν στη διαδικασία των πλέι οφ. Με συνέχεια στη δουλειά, με κίνητρο για το… σεντόνι και με μαχητική ψυχή, οι «πράσινοι» οφείλουν να συνέλθουν και μετά τη διακοπή να παρουσιαστούν ξανά ζωντανοί. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων.

Σχόλια