H.Mιχαλαριάς: "Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο επηρεάζει τον ερασιτέχνη. Μια φορά να βγούμε στο Champions League, ο ερασιτέχνης ξεχρέωσε!"

Όταν σε αφήνουν να βγεις πρωταθλητής και να κουνήσεις το σεντόνι τότε ο Ερασιτέχνης έχει έσοδα 1.000.000 ευρώ από την ΠΑΕ

1+1=2. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνης είπε μέσα σε μια πρόταση όλη την αλήθεια για το πως η δικτατορία του Ολυμπιακού στο Ελληνικό ποδόσφαιρο επηρεάζει όλο τον Ελληνικό αθλητισμό και χαρίζει τίτλους με το τσουβάλι σε όλα τα αθλήματα.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια παίζει μόνος του μπάλα στην Ελλάδα γιατί πολύ απλά τα έσοδα που έχει από την ΠΑΕ μέσω του Champions League, οι άλλοι Σύλλογοι δεν τα βλέπουν ούτε σε 5 χρόνια. Η συσσώρευση κερδών και οι μαζικές παρουσίες του Ολυμπιακού στο Champions League τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχουν ανοίξει την ψαλίδα πάρα πολύ στα ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα.

Ο Ολυμπιακός στηρίζεται σαν σύλλογος πάνω στις επιδόσεις της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου και ο Παναθηναϊκός μέσω της ενίσχυσης των ακαδημιών προσπαθεί μεσοπρόθεσμα να ισοσκελίσει την μεγάλη -πλέον- διαφορά που έχει προκύψει. 

Αυτή είναι η αλήθεια, είματε περήφανοι που δεν σηκώνουμε τίτλους με μαύρα λεφτά. Όποιος δεν την βλέπει, τότε έχει πρόβλημα..



Σχόλια