Παππάδες!


O Παππάς χόρευε στο παρκέ, πετυχε 22 πόντους, η ομάδα ως συνήθως μεταμορφώθηκε στο ΟΑΚΑ και ο Αυτοκράτορας υπέταξε την Bασίλισσα με 85-69.

Μετά το τέλος του ματς στο Κάουνας, η απορία μου ήταν
πόσο μακριά μπορεί να μας στείλει το ΟΑΚΑ. Σήμερα πήρα εν μέρει την απάντηση, όμως μοιραία μου δημιουργήθηκε μια πρόεκταση της. Η σημερινή εμφάνιση είναι κοινά αποδεκτό πως δεν μπορεί να συμβαίνει σε κάθε ματς. Όμως αυτό που σηκώνει κουβέντα αρκετή είναι αν και πόσο η ομάδα αδικεί τον εαυτό της. Γιατί οκ, το ΟΑΚΑ μπορεί να δίνει μια extra ώθηση και ενέργεια στους παίκτες αλλά δεν γίνεται μόλις φεύγουμε μακριά από το Μαρούσι να κατεβαίνουν οι διακόπτες, να χάνεται το μυαλό και να μην μπορούμε να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη.

Σήμερα οι παίκτες έκαναν αυτό που έγραφα τις προάλες μετά το ματς με τον ΚΑΟΔ. Βγήκαν μπροστά και δεν κρύφτηκαν πίσω από τον Διαμαντίδη. Πήραν πρωτοβουλίες και με μπροστάρηδες τους Παππά και Νέλσον κάνανε πλάκα στην άμυνα των Ισπανών. Ειδικά ο πρώτος στα μάτια μου είναι μεγάλο στοίχημα. Με την Ρεάλ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τα πράσινα, ο κόσμος είδε τι μπορεί να κάνει ο παίκτης και εγώ απλά περιμένω να έχει μια συνέχεια και να είναι ακόμη πιο σταθερός.

Επόμενο ματς την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ με την Αμαλιάδα (23/3, 17:00) και μετά ταξιδεύουμε Τουρκία για να αντιμετωπίσουμε την Γαλατασάραϊ (27/3, 20:00).

Σχόλια

  1. Μπράβο ρε Εξάστερε. Μας χαρίζεις αισιοδοξία , μας δίδεις δύναμη.


    Με έχει πιάσει τέτοια στενοχώρια με το ποδόσφαιρο που δεν έχω διάθεση για τίποτα. Τα βλέπω όλα μαύρα , μου φαίνεται απίστευτο ότι θα ξαναδώ τον Παναθηναικό τον Μάη στη Λεωφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι ο Παππάς που χρειαζόμαστε. Μακάρι να δείξουμε συνέπεια και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε.

    Λίγο υποτονικό το οακα σήμερα, μου φάνηκε.
    Κομπλεξικός μπουρούσης, ψάχνεται ακόμα.
    Και Παπαδόπουλος τα είπε πολύ ωραία στον... Χαν Σόλο, σε γλώσσα που μπορεί να καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρε μπρος ρε Παππα και γαμα τους. Μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι τωρα αρχιζουν τα (πολυ) δυσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου