Όταν ο Μπασινάς έστελνε τον Κατεργιαννάκη στα δίχτυα...


Σαιζόν 02/03...το τελευταίο "γεμάτο" ντέρμπι στην Λεωφόρο. Με όλη την Θύρα 13 παρών στο πέταλο, με τους γαύρους απέναντι, με την νίκη να δίνει πρωτιά, με τον Παναθηναϊκό να βάζει....5 γκολ και τελικά να κάνει την μεγάλη ανατροπή από 1-2 σε 3-2.

Το γκολ-φάουλ του Μπασινά που ανάγκασε και το τείχος που στήθηκε να το χαζέψει και να δώσει στο 72' το έναυσμα για την μεγάλη ανατροπή.

Και μετά την λήξη του αγώνα όλος ο κόσμος να μην φεύγει από το γήπεδο πικάροντας τους γαύρους και καθυστερώντας κατά πολύ την επιστροφή τους στον Πειραιά. Εικόνα που έχει λείψει πλέον από τα γήπεδα και τότε ήταν νόμος και όχι εξαίρεση...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σχόλια

  1. Πρές , άσε να δώσουμε την μάχη με τον ΟΣΦΠ και να την πάρουμε , έστω με μισό - 0. Προσωπικά , όσο εσύ είσαι φορτισμένος με αυτά τα ντερμπι του 2002-2003 , άλλο τόσο είμαι και εγώ. Όμως οι εποχές έχουν αλλάξει , οι ποδοσφαιριστές μας είναι , στην πλειονότητά τους , ταλαντούχοι νέοι , οπότε δεν έχουν τις παραστάσεις των παλαιότερων. Να δουλέψουν όλοι σκληρά , με τρομερό πάθος στις προπονήσεις και ο Αναστασίου να στίψει την κράνα του για να βγάλει σύστημα που θα δουλέψει καλά με τον ΟΣΦΠ. Μακάρι να νικήσουμε έστω με μισό - 0 , να μειώσουμε στους τρείς βαθμούς , και να συνεχίσουμε εξίσου καλά , γιατί έχουμε κατόπιν πολλά κρίσιμα ματς με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου