Άποψη αναγνώστη για το χθεσινό ματς


Έχουν περάσει κάποιες σκάρτες ώρες μετά την νίκη της ομάδας μας. Μια νίκη απέναντι στο σύστημα. Μια νίκη ενάντια στον βασιλιά καρνάβαλο. Μια νίκη ενάντια στα
μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά λαμόγια. Αυτήν την νίκη λοιπόν κάποιοι προσπαθούν να μας την βγάλουν ξινή. Όχι πρόεδρε δεν φταίνε καθόλου οι οπαδοί. Ναι δεν έπρεπε να γίνουν επεισόδια. Όταν όμως έχεις νοιώσει στο πετσί σου την αδικία και συνεχίζουν να σε προκαλούν τότε είναι απόλυτα λογικό να γίνουν. Δεν προσπαθώ να βάλω φωτοστέφανο σε κάθε οπαδό που συμμετείχε σε όλα αυτά. Αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι.

Η υπομονή και η αντοχή τους έχουν κάποια όρια. Τα όρια αυτά υπερβαίνονται από τον Περέιρα όταν αυτός κάνει χειρονομίες προς την εξέδρα. Υπερβαίνονται από τον κάθε ψευτομάγκα παίκτη των γαύρων που το παίζουν και αδικημένοι πουλώντας νταηλίκια.

Υπερβαίνονται από τον Σιδηροπούλο όταν χαρίζει κάρτες κ’ ανέχεται μέχρι τέλους τις ψευτομαγκιές.
Υπερβαίνονται όταν μπαίνουν στο γήπεδο οι 2 αχιβάδες παίζοντας με τα νεύρα τους και κάνοντας τους μάγκες – Υπάρχει βίντεο όπου ο χόντρος βρίζει υπάλληλο της ΠΑΕ. Όλα τα πράσινα παιδιά είχαν συμφωνήσει στο να μην γίνουν ακρότητες. Μάλιστα το λέγαμε σε κάθε ευκαιρία όλοι. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από προκλήσεις των αντιπάλων. Γιατί όμως; Γιατί προσπαθούν να πάρουν τον τίτλο με κάθε τρόπο ακόμα και στα χαρτιά. Γιατί δεν αποδέχονται ποτέ την ήττα. Ούτε καν το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να τους κοντράρουν. Γιατί πρέπει να βρουν καλής ποιότητας σανό για να δώσουν στα πρόβατα τους. Λέγε με «χάσαμε λόγω ζούγκλας». Γι’ αυτό λοιπόν οποιοδήποτε τιμωρία για τα επεισόδια θα είναι στημένη. Ειδικά από την στιγμή που ο ΟΦΗ την γλίτωσε με μερικά ψωροχιλιάρικα. Για χειρότερη ζούγκλα σημειωτέον. Εμείς όμως δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Θα την ευχαριστηθούμε την νίκη. Χίλια μπράβο στα παιδιά που δεν μάσησαν.

Όσο για τους γαύρους ξυδάκι βαλσάμικο. Ακόμα και να μην παρθεί το πρωτάθλημα, εμείς θα είμαστε υπερήφανοι επειδή το παλέψαν.

Υ.Γ Ο Φάταουλ είπε ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοια επεισόδια ξανά στην ζωή του. Προφανώς τα διδάγματα ήθους έχουν απαλειφθεί από την μνήμη του.

Υ.Γ1 Ο Σιόβας κοντεύει να γίνει αντικαταστάτης του Μανιάτη στα νταηλίκια. Να τι κάνουν οι κακές παρέες.
Υ.Γ2 Μιας και είναι μέρες βραβείων Όσκαρ πρέπει να κάνουμε μια απονομή. Το Όσκαρ καλύτερης βουτιάς (τιμής ένεκεν ονομασμένο Στέλιος Γιαννακοπούλος) πάει στον Χάρα…

Σχόλια