Ματώστε το τριφύλλι την Κυριακή!


Όταν οι τωρινοί μας τεχνικοί διευθυντές Φύσσας-Βόκολος παίζανε με ανοιχτά κεφάλια και αίματα απέναντι στον γαύρο τιμώντας το τριφύλλι!

ΕΤΣΙ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Σχόλια

  1. εγω σου βαζω μυαλο18/2/15 3:00 μ.μ.

    Εξαρταται και απο τον κοσμο. Πρεπει να κανουμε καλη κερκιδα οπως περισυ. Εγω που ειμαι αρρωστος Παναθηναικος, παρολο που ειχα τη δυνατοτητα να ελθω δε θα το κανω γιατι εχω τρομερο αγχος και δε μπορω ουτε να φωναξω. Εχω σταματησει τα ντερμπυ σε ποδοσφαιρο και μπασκετ γιατι εχω προβλημα. Μακαρι ο κοσμος να σταθει στο υψος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεκιναμε απο οτι ειναι βρωμιαρηδες.....ειναι κουρασμενοι.....ανεβαλαν το παιχνιδι με την αεκ.....εννοειται οτι δεν θα τους κακοπεφτε το παιχνιδι την κυριακη να μην αρχισει καν και να τα ριξουν ολα στον παναθηναικο,εδω σημερα εχασαν και τα ριχνουν στον αλαφουζο.......ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΥΤΟ.......με το πονηρο μου το μυαλο λεω εγω εκει που ξεκιναει το λεωφορειο των βρομιαρηδων να ερθει στην λεωφορο δεχεται μια επιθεση απο ταχα οπαδους του παναθηναικου και το παιχνιδι αναβαλλεται και τα ριχνουν σε μας...λεω εγω....ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Π-Ρ-Ο-Σ-Ε-Ξ-Τ-Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου