Nα βρίσουμε τον Πάοκ. Ποιος τον γαμάει τον ύμνο;


Το παιχνίδι τελειώνει και όπως σε κάθε αγώνα αρχίζει να ακούγεται από την κερκίδα περήφανα ο ύμνο του Παναθηναϊκού. Ασχέτως αν πικραθήκαμε από την ήττα, ο ύμνος πρέπει να ακουστεί ακόμη μια φορά.

Όμως όχι.

Την ώρα που τον τραγουδάμε, ΠΡΕΠΕΙ να ακουστεί με μεγαλύτερη ένταση και να "βρωμίσει" αυτό που οφείλουμε να τραγουδάμε πιο δυνατά από κάθε τι άλλο, το
" Γαμιέται ο Πάοκ και η Θεσσαλονίκη".

Βλέπετε για κάποους είναι αδιαπράγματευτό πως το μίσος για τον αντίπαλο δεν πρέπει να ξεχνιέται δευτερόλεπτεο και είναι...μέσα στο πρόγραμμα να καταπατά συνθήματα όπως ο ύμνος του Συλλόγου μας.

Ελπίζω τουλάχιστον να καταλάβανε ,όσοι το κάνανε, τι ΝΤΡΟΠΗ ήταν αυτό το πράγμα...

Σχόλια

  1. Έτσι είναι όπως τα γράφεις. Και οι προυποθέσεις 1) και 2) θα γίνει. Πίστη και στηριξη σε ομάδα , προπονητή και διοίκηση να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate136/1/15 9:38 μ.μ.

    δεν το νομίζω φίλε, οποτε ξεκινάει βασικό δεν κάνει καμία διαφορά και δεν 'εχει δείξει κάτι τρομερό για να παίζει βασικός. σαν αλλαγή είναι καλός. και γενικά ο αναστασίου είναι δίκαιος με τους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον τελευταιο καιρο εχει γινει πολυ εντονο να βριζουμε τον ΠΑΟΚ περισσοτερο απο τον γαυρο.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει παει ετσι η δουλεια! Για μενα εχουν παρει ποντους για αυτα που εχουν κανει οι παοκτζηδες στους γαυρους ειδικα μετα τα περσυνα στην τουμπα. Εκτος ομως απο ολα αυτα ειναι και αυτο που λες! πιο σπουδαιο να βριζουνε τον παοκ απο το ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ τον υμνο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέφανος7/1/15 3:46 μ.μ.

    Δεν παρακολουθώ βόλλεϋ, αλλά έτυχε το συγκεκριμένο ματς να το δω σε επανάληψη. Είδα οτι υπήρχε μεγάλη διαφορά ποιοτικά με τον Πάοκ - με εξαίρεση 2-3 πολύ καλούς παίκτες που έχουμε (Καμίνσκι, Πολυχρονιάδης, Πανταλέων). Η ομάδα όμως πάλεψε πολύ και δίκαια χάσαμε 3-2. Μπράβο σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή! Με έκανε το συγκεκριμένο ματς να θέλω να δω και τα επόμενα που θα έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Like No Other7/1/15 5:19 μ.μ.

    γιατι να μην βριζουμε τον γαυρο του Βορρα?αντιπαλος μας δεν ειναι και αυτος?προσωπικα,αλλα και για πολλους δικους μας πιστευω,ειναι η δευτερη πιο μισητη ομαδα μετα τον αιωνιο μας εχθρο.εννοειται βεβαια οτι πρωτα πρεπει να φωναζουμε υπερ της ομαδας μας και μετα κατα του αντιπαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ζητούμενο φίλε Γιώργο δεν είναι να το πιστέψουμε εμείς αλλά οι παίκτες και ο προπονητής. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ότι οι βασικοί μας αντίπαλοι μπορεί να κάνουν και άλλες γκέλες, όμως θα πρέπει και εμείς τα δώρα να μην τα επιστρέφουμε. Δυστυχώς αυτό κάναμε στην Τρίπολη, στην Ξάνθη αλλά και στα Γιάννενα,ειδικά δε στα Πηγάδια η νωχελικότητα στο πρώτο τέταρτο ήταν ιδιαίτερα εκνευριστική.
    Μακάρι στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως ηρθε ο καιρος να αφησουμε τα εμετικα συνθηματα και να τραγουδαμε μονο για την αγαπη μας για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ,εχουμε τοσα ωραια συνθηματα,ετσι απλα επειδη ειμαστε διαφορετικοι,οπως κανουμε σε καθε αγωνα που χανουμε κερδιζουμε τραγουδαμε , μη ξεχναμε τα 3ημιχρονα που τους τρελαινουμε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη, πρέπει να το πιστέψουμε πρώτα εμείς και μετά να το μεταδώσουμε σε παίκτες και προπονητή. Στο τελευταίο ματς στη Λεωφόρο , το φωνάξαμε όλοι μαζί : παίκτες , κόσμος και θέλω να πιστεύω και ο προπονητής ότι να σηκώσουμε κεφάλι ,πρωτάθλημα και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου