Ξεφτιλίστηκε για ακόμη μια φορά ο Α.Καρπετόπουλος με το κόμπλεξ του απέναντι στον Παναθηναϊκό


"Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για να γωνάζει"
"Τι φταίει ο Μποροβήλος που είχε ομίχλη;"
"Η Nova ήθελε να δείξει το ματς στις 19:30" (Απάντηση Αλαφούζου: Η Nova μας είπε πως δεν έχει πρόβλημα να παιχτεί το ματς το μεσημέρι. Η Super League είχε το πρόβλημα και αρνήθηκε το αίτημα μας)
"Ποια Ριζουπολη; Αφού κυνηγάγατε την επόμενη τους παίκτες σας"
"Σας έδωσε 1 φάουλ με τον Πλατανιά ο Αρετόπουλος γιατί γίναν λίγα μαρκαρίσματα"


Και άλλα πάρα πολλά όμορφα που έδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο κόμπλεξ έχει με τον Σύλλογο, ένας από τους πιο ευνοημένους αθλητικογράφους του συστήματος.

Ακούστε όλη την τηλεφωνική παρέμβαση του Αλαφούζου στην εκπομπή του Καρπετόπουλου και Πανούτσου στον Novasports FM.

Σχόλια

  1. MantzakosDim5/1/15 2:46 μ.μ.

    Χρήσιμο θα ήταν να υπήρχε και αυτό που προηγήθηκε- αλλά γι' αυτό ξεκικά το ηχιτικό από τα καλή χρονιά. Λίγα δευτερόλεπτα πριν, αμέσως πριν δηλαδή, τους είχε κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα ο ρεπόρτερ του παναθηναικού γιατί ο πανούτσος τον ειρωνευόταν και δεν τον άφηνε να μιλήσει. Ο πανούτσος ήξερε για ποιά καιρική συνθήκη είχε στείλε επιστολή ο παναθηναικός και ειρωνευόταν αρχικά πως δεν έγραφε για ομίχλη οπότε γιατί παραπονιέται και μετά όταν ο ρεπόρτερ ανέφερε τι του είχαν πει παίχτες του πας του έκανε ιεροεξεταστική ανάκριση τύπου "το παν αυτό αυτοί; τώρα το μαζεύεις, δεν το πε ο τάδε. Τι έγινε τον ξέχασες εκείνον, έγιναν 2 τώρα" και τέτοια εμετικά με τον ρεπόρτερ σε χαμηλή ένταση να μην ακούγεται καν. Ακούστηκε στο τέλος όταν φώναξε έξαλλος "Μια χρονιά συνέχεια ειρωνεία. Να πάρετε τον δικό σας να τα πείτε" και τους το κλεισε. Φαντάζομαι ο δικός τους είναι ο νικολακό που κάνουν πλακίτσα και τον ακούνε με προσοχή "όταν δεν ξέρει, απλά λέει";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αιγιο135/1/15 2:58 μ.μ.

    ΕΡΠΕΤΟπουλος..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε θα γινουν οι γαμωαλλαγες στον sportfm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν αλλαζει τιποτα φιλε μονο ο Καραλης φευγει και επειδη μαλλον θα του εδωσε περισσοτερα το σπορτ24 ραδιο το καινουριο.. δεν προκειται να γινουν αλλες αλλαγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου