Δώνης, ο πρώτος τιμωρημένος;


Ο Χρήστος Δώνης έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς με τον Πλατανιά. Λογικά αυτό είναι και μήνυμα προς τον παίκτη από την τεχνική ηγεσία.

Πέραν αυτού και ο Ντανιέλ Πράνιτς έμεινε εκτός, με επίσημη δικαιολογία πως έχει ίωση.

Σχόλια

  1. ΛΗΜΝΙΟΣ31/1/15 10:37 μ.μ.

    ΚΡΙΜΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρες , ο Δώνης , τον οποίο πιστεύω πολύ , ήταν από τους χειρότερους του αγώνα κυπέλου με την Ξάνθη. Μάλλον μοιάζει για τιμωρία.


    Ο Πράνιτς από χθες ήταν με ίωση. Δεν φαντάζομαι ότι τρέχει κάτι , εκείνο που τρέχει είναι ότι ο Μπούι κάνει ατομική προπόνηση και απο διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκυο , φαίνεται ότι η ΠΑΕ ψάχνει να τον πουλήσει ή να τον δανείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. daneikos einai o boui apo juventus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξέρω , αλλά με κάποιον τρόπο , η ΠΑΕ κοιτάζει να τον δώσει σε άλλη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αιγιο 131/2/15 9:30 π.μ.

    ο δωνης εξω.............και μεσα οι αδιαφοροι κροατες ,ο ανεπαρκης μπουρμπος και ο κοτσολης με τα αρθριτικα........ο δωνης μπορει να μην ηταν καλος με την ξανθη αλλα δεν ηταν αδιαφορος οπως οι περισσοτεροι με πρωτο και καλυτερο τον υπερτιμημενο ζεκα............και ηταν ο μονος που εδειξε οτι ειναι παιχτης του παναθηναικου οταν εκανε τα καραγκιοζιλικια ο ομποντο................
    εκτος αν εχει καταλαβει ο ''σερ'' οτι τα ψωμια του ειναι λιγα και τιμωρει τον μικρο δωνη για τον πατερα του.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου