Κάνουμε την υπέρβαση με την μαχητική ψυχή



Η ομάδα δεν μπόρεσε ούτε στο τρίτο σερί δύσκολο ματς να νικήσει και έχασε με 2-3 από τον Πάοκ στην Κυψέλη και έτσι τερμάτισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην έκτη θέση με 18 βαθμούς, 5 νίκες και 6 ήττες.

Αυτό όμως είναι η μια ανάγνωση.

Σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν μας να χάνουμε από τον Ολυμπιακό και τον Πάοκ στην έδρα μας, αλλά αν κοιτάξει κάποιος τα
πράγματα ρεαλιστικά, τότε μόνο να χαμογελάει μπορεί με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας μέχρι στιγμής από την ομάδα.

Πρώτον, έχουμε ξεπεράσει το μαρτύριο των τελευταίων χρόνων να κυνηγάμε την παραμονή μας στην Α1 και κοιτάμε σε ψηλότερες θέσεις και γιατί όχι ακόμη και στο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Κι ας θεωρείται υπέρβαση.

Δεύτερον, εκτός του ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και τον Παμβοχαϊκό στην Κυψέλη, η ομάδα παίζει τουλάχιστον αυτό που μπορεί, δεν αδικεί τον εαυτό της και κυρίως παλεύει όλα τα ματς και αυτό φάνηκε στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Πάοκ που ενώ έχανε με 0-2 τα διεκδίκησε μέχρι το 5o σετ.

Τρίτον, η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και αυτό φάνηκε και τώρα που ενίσχυσε την ομάδα με τις προσθήκες του Μπέλου και του Παπαδόπουλου.

Μέχρι στιγμής λοιπόν η ομάδα μόνο ευχάριστα μας εκπλήσσει και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, τότε η κατάταξη στην πρώτη τετράδα μπορεί να θεωρηθεί εφικτός στόχος. Αλλά το κυριότερο είναι πως το τμήμα επιτέλους μπήκε σε ένα πρόγραμμα, οι επιλογές της διοίκησης και του προπονητή βγαίνουν και με την κατάλληλη προσοχή στο μέλλον -και αν υπάρξουν και τίποτα ...δώρα-χορηγίες- μπορούμε να κοιτάξουμε ξανά το πρωτάθλημα σαν Παναθηναϊκός.

Σχόλια