To Sport24 ανοίγει τις υποθέσεις με τα στημένα! Σειρά παίρνουν οι παράγκες Κόκκαλη και Μαρινάκη!

Site Sport24

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Λαμπίρης και το αθλητικό αντικειμενικό site Sport24 φαίνεται πως ξεκινούν αφιερώματα με στημένους αγώνες ή απόπειρες αυτών. Μάλιστα είναι τέτοια η προθυμία τους να αναδείξουν τα κακώς κείμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που το εν λόγω θέμα ,με την καταγγελία του Ηρακλή το 1975 πως ο παράγοντας του Συλλόγου Αντώνης Μαντζαβελάκης είχε προσπαθήσει να δωροδοκήσει παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι ψηλά στην πρώτη σελίδα σχεδόν ένα 12ωρο! Πάρα πολύ ασυνήθιστο για ενημερωτικό site που ανανεώνεται συνεχώς...

Έτσι λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεστε, το Sport24 αναμένεται να
κάνει ανάλογα αφιερώματα για τις κασσέτες που είχαν βγει στην δημοσιότητα το 2002 με την παράγκα του Σ.Κόκκαλη και τα όσα γινόνντουσαν στην ΕΠΑΕ με ορισμούς αγώνων και αφαίρεση ποινών. Όπως αναμένονται και εκτενή ρεπορτάζ που θα είναι ψηλά στην πρώτη σελίδα του site για τις διώξεις που έχουν ασκηθεί καθώς και τις απόψεις του Β.Μαρινάκη για το θέμα αυτό.

Γιατί στο Sport24 δεν αφήνουν εκτός, κανένα θέμα που έχει σχέση με την μπόχα του Ελληνικού ποδοσφαίρου...


ΥΓ: Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά εδώ για το επίμαχο θέμα..

http://www.panathinaikosforum.com/viewtopic.php?f=27&t=12903

και εδώ

http://metamatiatougaurou.blogspot.gr/2010/10/blog-post_26.html

YΓ2: Το πιο "αστείο" είναι πως ανεβάζουν το άρθρο για την υπόθεση αυτή και στο τέλος αυτού έχουν βίντεο με δηλώσεις των τότε παικτών που απλά διαψεύδουν πως υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε δωροδοκία.

Σχόλια