Γ.Αλαφούζος: "Αν πάρουμε φετός το πρωτάθλημα, τα λεφτά που θα μπαίνουν δεν θα πηγαίνουν για τα χρέη"!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.
ΤΖΟΓΑΡΕ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ...ΓΥΡΙΖΕΙ, ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΣ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΥΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΒΑΝΙ.

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ!

"Θα ήθελα να μην είμαστε υποχρεωμένοι να ξοδεύουμε ό,τι χρήματα βάζουμε στα παλιά χρέη. Το οποίο θα συνεχιστεί εάν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ο μισθοφορικός δρόμος είναι δύσκολος. Είδατε τον Ολυμπιακό. Εμείς στον Παναθηναϊκό έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε τις φιλοδοξίες και το επίπεδο που βρισκόμαστε. 

Δεν θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να είναι απλά η καλύτερη στην Ελλάδα, αλλά μια που θα είναι ανταγωνιστική διεθνώς. Αυτό για να γίνει πρέπει να τη χτίσουμε από το μηδέν διότι δεν είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τις πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες. Όλες οι προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες έχουν μπάτζετ πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μας. Όταν υπάρχουν 100 πλουσιότερες ομάδες από εμάς, πώς είναι δυνατόν να τους ανταγωνιστούμε στην αγορά παικτών; Όταν σε μία χώρα γίνεται επανάσταση, δεν δημιουργείται τακτικός στρατός για να αντιμετωπιστεί ο ισχυρός αντίπαλος, αλλά αντάρτικο. Αυτό κάνουμε και εμείς! Τι να κάναμε; Να αγοράζαμε παίκτες-ονόματα που είτε θα είχαν σαν μόνο κίνητρο να αναδειχθούν για να πάνε αλλού είτε απλά να περάσουν καλά στην Ελλάδα; Βλέπετε ότι χτίζουμε."



Σχόλια