Είχε το μυαλό στην Τουρκία..


Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός παίζει κατά πάσα πιθανότητα την δεύτερη θέση για τον όμιλο του στο ματς με την Φενέρμπαχτσε και η ομάδα φάνηκε πως πήρε στο πολύ χαλαρό το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας με αποτέλεσμα στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά να έχει πέσει και στους 6 πόντους. Τελικά επικρατήσαμε με 59-72..

Το σημαντικό όμως είναι άλλο και έχει να κάνει με τον
Μαυροκεφαλίδη ο οποίος τραυματίστηκε και μένει να δούμε αν και πόσο θα μείνει εκτός παρκέ.

Τα αδέρφια μας από την Αμαλιάδα έδωσαν το παρών και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα..

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-17, 23-41, 42-51, 59-72.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Μάτζετ 11, Λόουρι 11, Παπαπέτρου 3, Βασίλιεβιτς 5, Γκάρετ 25, Ρούμπιο 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σλότερ 5 (1), Γιάνκοβιτς 11 (2), Φώτσης 11 (3), Παππάς 7 (1), Διαμαντίδης 3 (1), Γκιστ 7, Μπλουμς 16 (4), Ράιτ 12.

Σχόλια

  1. ο κοσμος δεν μπορει να περιμενει αλλο,δεν αντεχει αλλο τη δικτατορια του γαυρου.μακαρι η συμμαχια των 3 να τελειωσουν το γαυρο και μετα ας φαγωθουμε μεταξυ μας.αλλα ας τελειωσει αυτη η ντροπη της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα η συμμαχία των 3 (Παναθηναικός , ΑΕΚ , ΠΑΟΚ) θα δυσκολέψει τον Μαρινάκη. Βέβαια , ακόμα ελέγχει τα πράγματα , αν και η Πολιτεία θέλει να αλλάξει τον νόμο , αλλά ζυγίζει πολύ τα υπερ και τα κατά , σε μία πολύ ρευστή περίοδο. Πάντως , αν οι 3 θέλουν , μπορούν να σταματήσουν το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός , δεν έχει άλλες λύσεις , παρά μόνο να υπακούσει.


    Η Κυβέρνηση , δυστυχώς , αφουγκράζεται πολύ τον Θρήνο. Για πολλούς λόγους , είτε γιατί έχει πολλούς οπαδούς , είτε γιατί επί 18 χρόνια εμείς σκύβαμε το κεφάλι , είτε γιατί η ΑΕΚ λόγω χρεών υποβιβάστηκε στην Γ Εθνική και ο ΠΑΟΚ είναι μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Δυστυχώς , ο Βρωμοθρήνος εκμεταλλευόμενες τις δικές μας παθογένειες και την ανυπαρξία των 2 υπολοίπων αύξησε σημαντικά τους οπαδούς του. Οχι στα αστικά κέντρα , αλλά στην επαρχία. Και οι πολιτικοί , δυστυχώς , μετράνε τα κουκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε την περίπτωση απόκτησης παίκτη τη συζητάμε για το ενδεχόμενο να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω σε σχέση με τον αρχικό στόχο. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ο πάγκος αποτελείται από παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία απο την Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αν θα γίνει κάτι θα φανεί απο το πόρισμα του Κορέα που αναμένεται εντός των ημερών. Αν ο χοντρός την σκαπουλάρει με κανα πλημέλλημα μην περιμένετε να αλλάξει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου