Λάθος ΠΑΕ φωνάξατε... - Σταματήστε να προκαλείτε!


Συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται χωρίς ντροπή τα όργανα της Σούπερ Κλίκας και συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή που κάλεσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία για ένα ματς στο οποίο δεν πήρε εισιτήρια από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και δεν είχε καμία ευθύνη στην περιφρούρηση του αγώνα!

Αν δηλαδή μαζευτούμε σε ένα άκυρο ματς 2.000 Παναθηναϊκοί, μπούμε μέσα και βρίζουμε τον Μποροβήλο θα φταίει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Η λογική λέει πως αν υπάρχει κάποια ευθύνη τότε αυτή ανήκει στον Αστέρα και στην Αστυνομία.

Σχόλια

  1. οταν περισυ τραγουδουσαμε μιση ωρα μετα το ματς στη 13, ηταν εκει ο αχρηστος ή ειχε βγει για ποτο;
    τη Κυριακη θα φαει γιουχα που θα ναι ολη δικη του!
    εκει να δεις δυναμη η λεωφορος, αμπαλακο... που θα μου συγκρινεις ενα ντερμπυ που πετουσαν φωτοβολιδες στον τερματοφυλακα μας με τον κοσμο οταν παιζουμε εντος.
    αντε μπραβο με το καθε παικτακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπαιραμι los poulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διάβασα και δεν το πίστευα. Ο Μπαιράμι υποτιμά την παρουσία του κόσμου στη Λεωφόρο και μιλάει για το Καραισκάκη. Το ότι γίνεται χαμός στη Λεωφόρο δεν το έχει πάρει χαμπάρι; Το ότι στο Καραισκάκη , μαζεύονται κάθε Σαββατοκύριακο 5~7,000 θεατές , που τις κάνουν 15,000 , θεωρεί ο Μπαιράμι ότι είναι ισχυρή έδρα;


    Και πότε το είδε; Έπαιξε ποτέ μπάλα στο Καραισκάκη; Λυπάμαι για τις απόψεις του , επειδή δεν έχει προσφέρει και τα δέοντα , μήπως η ΠΑΕ να κοιτάξει να τον αποδεσμεύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμεσα. Το να εξυμνήεις οτιδηποτε εχει σχεση με την εγκληματικη οργανωση πειραως ποσο μαλλον τον πυρινο λαγος τους αποτελει προσβολη στον συλλογο που τον πληρωνει και τον στηριζει 1.5 χρονο τωρα που περναει δυσκολα.


    Τελος τα λογικα, περιμενω πραξεις απο την ΠΑΕ. Ας τον διωξουν ή ας κατσει να καθαριζει τον παγκο μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να θέλει να φύγει. Δεν χρειάζεται να αμοίβεται αδρά , να προσφέρει ελάχιστες φορές λόγω του τραυματισμού του, -άσχετα πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι- και να μιλάει τόσο θερμά για το Καραισκάκη και τον Θρήνο. Ειδικά , για το γήπεδο Καραισκάκη , που τη θεωρώ ως ως έδρα κατώτερη της Λεωφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζομπι 139/12/14 8:59 μ.μ.

    φανταστικη ατομοσφαιρα ο λαος με τις ντουντουκες.............???
    ο αναπηρος αλβανοκοσοβαροσουηδος δεν εχει καμια θεση στον παναθηναικο.............αν του την χαρισουν δειχνει ανικανοτητα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SAILOR YOUR FATHER9/12/14 9:00 μ.μ.

    εχει φυγει νυχτα και δεν το ξερει.Ο αμπαλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να παει στο καραισκακη να πληρωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν κανω τον συνηγορο του μπαιραμι αλλα ειναι περιεργο οτι ζηταμε το κεφαλι καποιου που μπορει να ειπε αυτα που ειπε, αλλα μπορει και να γραφτηκαν αλλα, ενω σε αλλα θεματα κανουμε τα στραβα ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ενημερώσω ότι ήδη βγήκε διάψευση για το θέμα, λέγοντας "πως μπορεί να είπα καλά λόγια για ένα γήπεδο που δεν έχω πάει ποτέ μου". Και εγώ αναρωτιέμαι πως γίνεται οι συμπατριώτες του να μην καταλαβαίνουν τα Σουηδικά του.

    Βέβαια σε μια ερώτηση παρόμοια που του κάνανε για το τι κάνει τόσο "σπουδαίο" τον ολυμπιακό, είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει πολύ για τους αντιπάλους γιατί σέβεται την ομάδα που αγωνίζεται...
    Ε να σου πω εγώ ρε μπαϊραμάκο τι κάνει τόσο "σπουδαία" την ομάδα της βρωμιάς, μιας και εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι, η διαιτησία και η ατιμωρισία σε όλα τα επίπεδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Αλαφούζος είναι Παναθηναϊκός, όσο και να σκούζετε. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ξαναλέω. Τα ίδια με τον Τσουκαλά λέτε προσπαθώντας να ρίξετε διχόνοια. Αλλά δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχεις δικο φωτομονταζ ειναι μωρε!!!!!!!Ειναι γνωστο οτι μεγαλωσε στην Λεωφορο!!!!
    Αλλωστε ολες οι φωτογραφιες του ειναι σε πρασινο φοντο!!!!!!!!!!
    Δεν χρεαζεται να ριξει κανεις τιποτα, οποιος εχει ματια βλεπει τι κανει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε λάθος χώρο προσπαθείας να ρίξεις μιζέρια και κακομοιριά. Ποστάρες μι φώτο που έχει πρωτοβγεί από γνωστί προπαγανδιστικό σαιτ του γαύρου για να δείξεις τι; Εγώ στο λεω γιατί το ξέρω, δεν λες μαλακίες κια γράφω χρόνια εδώ μέσα και ο καθένας ξέρει αν λέει μαλακίες ή όχι: ο ΓΙΑΝΝΗΣ Αλαφούζος είναι Παναθηναϊκός. Τελεία και παύλα. Όσοι δεν το πιστεύετε να δείτε Τσουκαλά να σας διαφωτίσει επί του θέματος. Γιατί αυτά που λες εσύ, λες κι αυτός στην άλλη πλευρά.


    Όσον αφορά τι κανει ο Πρόεδρος για τον ΠΑΟ είναι γνωστά:
    1. Ανέλαβε όταν κανείς δεν έπαιρνε την καυτή πατάτα. Ο εγγυητης Βαρδινογιαννης εγγυήθηκε την καταστροφή, ο Γιαννακοπουλος που έλεγε τους αλλους αλεξιπτωτιστες δεν ειναι πουθενά παρά μόνο σε κανένα πρωτοσέλιδο της φυλλάδας του, και οι άλλοι λεφτάδες είναι για ψάρεμα.
    2.Γύρισε την ομάδα στην έδρα της και προετοιμάζει ανακατασκευή.
    3. Αγόρασε προπονητικό το ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ( πονάει το όνομα πολύ κόσμο )και απεμπλακήκαμε από το ρουφιανοχώρο της Παιανίας ( αυτής ντε που απαοκτήθηκε από τους βαρδ για τον .... ΠΑΟ ).
    4. Επί προεδρίας του επιστρέψαμε τους τίτλους με το εμφατικό 1-4 πέρυσι. Επίσης πήραμε την μεγαλύτερη νίκη επί του αιώνιου εδώ και δεκαετίες με το 0-3.
    5. Για πρώτ φορά παράγοντας κινεί τα ΜΜΕ τους προς οφελός της ομάδας. Επί Βαρδ με τόση δύναμη δεν ακούγαμε τίποτα. Μονο για κανα Βγενό έλεγε τίποτα το τσοντοκάναλο τους. Ο Γιαννακοπουλος έχει τόσα ΜΜΕ και το θέματα πιυ τον απασχολούν είναι οι δηλώσεις Φταουλ Χακουε και το μπασκε. Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
    6. Η Δίκη στον ΣΚΑΙ δημοσιοποίησε το βούλευμα Κορέα.


    Αυτά δε τα έχει κάνει ΚΑΝΕΙΣ άλλος παράγοντας στο ποδόσφαιρο. Έτσι για να μην νομίζετε ότι επειδή δε λέμε πολλά, είμαστε τίποτα μαλάκες. Η ξεφτίλα ορισμένων είναι ποτ ασχολούνται με τον Αλαφούζο αντί να πιέσουν από παντού το παρακαρατικό κύκλωμα Φαταουλ-Αντουαν-Ντορίτας-Noor1 και σια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ποιος Μπαιράμι..Καντε καμια μεταγραφή να μπορέσει η ομάδα να σηκώσει πρωτάθλημα να βγούμε απο τα μνημόνια ..Διώξτε και μερικούς άμπαλους και αφήστε τις δηλώσεις που κάθε μα κάθε φορά παρερμηνεύονται. Και αν θέλουμε να δούμε " ωραίες " δηλώσεις.. Ας δούμε του προέδρου του Παναθηναικού που έχει δηλώσει επίσημα διάφορα μαργαριτάρια και ας αφήσουμε τον Μπαιράμι που πέρασε και δεν ακούμπησε..



    Τα σημαντικά δεν είναι δηλώσεις είτε οι " μη δηλώσεις " του Μπαιράμι αλλά να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα, να καθαρίσει το Ελληνικό ποδοσφαιρο από την παράγκα, ο Παναθηναικός να φτιάξει το γήπεδο που του πρέπει ! Μόνο με αυτά πρέπει να ασχολούμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το gruenerteufel προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Αλαφούζος είναι Ολυμπιακός. Τα φωτομοντάζ που κάνει κατά ριπάς ο Μαρινάκης βρίσκουν πρόσχαρους ακόλουθους στο πρόσωπο αυτού του κυρίου. Ρε ουστ από εδώ.


    Κύριε Βαγγέλη η Λεωφόρος είναι το γήπεδο που πρέπει για τον Παναθηναικό. Αυτό να το καταλάβεις καλά και να μην γίνεσαι και εσύ φερέφωνο αντιπαναθηναικών απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχαχαχαχα είναι γελοία αυτό που πόσταρες lol. Δείχνει πουθενά τον Αλαφούζο να φοράει διακριτικό του ολυμπιλαγού, δηάδή της αγαπημένης σου ομάδας?? Πουθενά δε το δείχνει... Άφησε ένας βλάκας μια τσαντούλα δίπλα του και δήθεν κάτι τρέχει χαχαχαχαχαχ Σας γλεντάει ο Αλαφού και σας χορεύει ο Γιαννακό ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και να συστηθώ κι' όλας σε Press, giorgos2013, nikos pap, dimpaogate13, Sailor your father και σε όσους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ (όχι τουλούμπες και κρυφόγαυρους ξέχασα) είμαι ο Biafra και από δω και πέρα θα με βλέπετε με αυτή τη φωτογραφία και με το αληθινό μου όνομα Billy (Βασίλης)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος για τον Αλαφουζο?? Πως ξερεις τι ομαδα ειναι?? εγω βλεπω πανηγυρια στο εξοχικο, εχεις προσωπικη σχεση εισαι στον στενο οικογενειακο του κυκλο??
    1. Τι ακριβως ανελαβε εκτος απο το να δωσει αφεση στους φεσωτηρες??που ειναι ο Αμπραμοβιτς και ο καπετανιος της καρδιας σας ?? γιατι αποριφθηκε προταση απο επιχειρηματια πριν ενεργοποιηση την Π.Σ.?? με τις ευλογιες ποιου εμφανιστηκε??
    ειναι διαχειρηστης η' ιδιοκτητης?? γιατι κατεχει το 73% σε offshore στην Κυπρο?? που ειναι αυτα που ελεγε οτι θα κατεχει ο φιλαθλος κομματι του συλλογου μηπως τα ελεγε για τους παναθηναικους στην Κυπρο??
    2. Μονο Λεωφορο σε γηπεδο 100 ετων να βαζει τον κοσμο να κανει μερεμετια ενω οι αλλοι εχουν η θα κατασκευασουν γηπεδο σε 2 χρονια και εμεις να περιμενουμε την επιχορηγηση να σοφατισουμε για να μην χαλασουμε την καρδια στα γυρω μαγαζακια
    ΜΟΝΟ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
    3.Αγορασε προπονητικο ποτε? μεχρι τον μαρτιο του 15 που θα βγει ο καινουργιος ισολογισμος θα δουμε σε ποιον ανηκει γιατι εως τωρα η υπογραφες λενε ΤΣΑΚΙΡΗΣ
    Τωρα κατα ποσο ειναι συμφερουσα η αγορα του ο καιρος θα δειξει οσο για τις εγκαταστασεις τα ειπε ολα ο Αναστασιου και τα πουλια που εχουν το βαρος ελεφαντα και πεφτουν τα καλωδια
    4. Ναι πηραμε τιτλο οπως και με τους προηγουμενους αλλα και απαγορευτικο για Ευρωπη οπως επισης και κατρακυλα στην 100 θεση της UEFA . Να φανταστω οτι εγινες παναθηναικος μετα το 2008 και δεν θυμασαι τις 4αρες στην αγαπημενη ομαδα του τοτεμ σου
    5.Ο παραγοντας που κινει τα ΜΜΕ προς οφελος της ομαδας κανει και εκανε πλατες σε παλαιο πρωθυπουργο κολλητο του κροκου οπως ελεγε και ενα παλιο συνθημα, κανει πλατες σε παλικαρια με ευαισθησια στα εξωτικα πουλια ,κανει πλατες σε ευθητενη αρρεν μονιμο θεατη στο λυομενο, εχει στην δουλεψη του γαβρους σε τηλεοραση και ραδιοφωνο να προπαγανδιζουν υπερ της αγαπημενης του ομαδας ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ!!!
    6.Η δικη στο σκαι δημοσιοποιησε και την υποδικη Γιαννακοπουλου αμεσως μετα απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος για την αποκτηση της ΠΑΕ


    Ακομα περιμενουμε τον δικηγορο που μας εταξε αλλα επειδη δεν λετε πολλα και δεν εμφανιζεστε καθε φορα με διαφορετικο nickname δεν παρεξηγηστε και επειδη το σχεδιο αρχιζει να ξεθωριαζει καλο θα ειναι να μην χτυπατε παλαμακια πριν δειτε το αποτελεσμα!!!
    Πολλα ψεματα πολυ σανο και ακομα ποιο πολυ κοροιδια!!! Το παρελθον ειναι παρελθον αρκει να μην γινει η βαση για να γκρεμισεις στο μελλον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτη η επιχειρηματολογια σου δηλαδη ξεπερνα την φαντασια
    Αλλα ετσι ελεγε και ο κολλητος του διαχειρηστη καποτε
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε αφου σε χαλαει γιατι μπαινεις εδω μεσα και μας πρηζεις με αστεια και ψευτικα επιχειρηματα που δειχνουν παραπληροφορηση απο γνωστα κεντρα ;;;


    δοξα το θεο τοσα σαιτ υπαρχουν να μπαινεις να βγαζεις τον πονο σου και να γραφεις τις μοναδικες σου αληθειες πεγιστε και πανεξυπνε παναθηναικαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διάβασα μέχρι εκεί που λες που ξέρω ότι είναι Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος. Το ξέρω πολύ καλά ότι είναι Παναθηναϊκός, και
    1. αν δεν ήτανε δεν θα μίλαγε μαζί του η 13
    2. δεν θα ήταν στο κάλεσμα όλων των δυνατών παναθηναικών επιχειρηματιών το 2008 μάζι με Βγενο,Γιαννακο,Πατερα,Ξυλα,Νικα,Δαβαρη και τα σχετικά. Αυτοί μάλλον κάλεσαν ... γαύρο επιχειρηματία να βοηθήσει. Μπεεεεε
    Το άλλο, τζάμπα το έγραψες και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η άποψή σου. Η απάντησή που έδωσα είναι τεκμηριωμένη απόλυτα και την έγραψα για να την διαβάσουν ο σωστοί. Εγώ με τύπους που αναπαράγουν ρητορία Τάκη Τσουκαλά, δεν μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν είναι επιχειρηματολογία η δικιά μου και είναι η δικιά σου, ότι δηλαδή επειδή κάθετε δίπλα σε μια καρέκλα που κάποιος έχει αφήσει τσάντα του gayρου, είναι και αυτός gayρος. Θα ήθελα να σε πω επιστήμονα όπως σας αποκαλούν εσάς τους gayρους αλλά το βλάκας μου ταιριάζει πιο πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «2. Μονο Λεωφορο σε
    γηπεδο 100 ετων να βαζει τον κοσμο να κανει μερεμετια ενω οι αλλοι εχουν η θα
    κατασκευασουν γηπεδο σε 2 χρονια και εμεις να περιμενουμε την επιχορηγηση να
    σοφατισουμε για να μην χαλασουμε την καρδια στα γυρω μαγαζακια

    ΜΟΝΟ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ»



    Επειδή κάποιοι , γράφουν στο μπλοκ Παναθηναϊκός Πρες , που κατά την γνώμη μου ,
    θεωρούνται ερμαφρόδιτοι Παναθηναϊκοί ,
    όπως ένας κύριος με όνομα gruenerteufel οφείλω να δώσω μία απάντηση.



    Η Λεωφόρος στο σύνολό της είναι έργο
    κατασκευής των δεκαετιών 50 και 60. Οι θύρες 11 , 12 , 13 , 14 , 1 , 5 , 6 ,7
    και 8 κατασκευάστηκαν τις δεκαετίες 50 και 60. Υπάρχουν φωτογραφίες που
    πιστοποιούν το έτος κατασκευής των , ως και οι σχετικές άδειες.



    Οι θύρες 2, 3 ,4 ,9, 10 κατασκευάστηκαν την
    δεκαετία του 30 και ήταν από τις πρώτες που έγιναν με οπλισμένο σκυρόδεμα. Οι
    προηγούμενες κερκίδες που υπήρχαν ήταν ξύλινες και κατεδαφίστηκαν άμα την
    ανέγερση των νεότερων.



    Ως Πολ/κος Μηχ/κος θεωρώ 3 πράγματα ως
    δεδομένα:

    1. Όλες οι κερκίδες
    έχουν γίνει με αντισεισμικές διατάξεις ακόμα και εκείνες της δεκαετίας του 30 ,
    γιατί και τότε υπήρχε αντισεισμικός κανονισμός. Χαλαρότερος ως προς τις
    διατάξεις , αλλά υπήρχε.



    Το γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης είναι μία εξαιρετικά βαριά
    μονολιθική κατασκευή με στατική αοριστία , που το κάνει πρακτικά πολύ
    ασφαλέστερο του προκατασκευασμένου Καραϊσκάκη. Έχει κτισθεί σε πρόποδες
    βουνού , του Λυκαβηττού , που σημαίνει πρακτικά γερό έδαφος.


    Τα υλικά κατασκευής πριν 50 χρόνια , γίνονταν επί τόπου ,
    οι αναλογίες σύνθεσης του σκυροδέματος , γίνονταν στο εργοτάξιο , όπου με
    αναβατόριο μεταφερόταν στα σημεία σκυροδέτησης. Η διαδικασία ήταν πλήρως
    ελεγχόμενη από τον επιβλέποντα μηχανικό , που ήξερε τι είδους αναλογίες
    έβαζε. Σήμερα με τα έτοιμα σκυροδέματα υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για τις
    αναλογίες σύνθεσης του σκυροδέματος.





    Για τα σοβατίσματα και τα λοιπά μερεμέτια ,
    που αναφέρει ο κύριος , είναι ένα είδος αισθητικής αναβάθμισης του γηπέδου ,
    δεν αλλάζουν την στατική του λειτουργία.



    Κάτωθεν των κερκίδων του γηπέδου
    υπάρχουν προπονητήρια , γυμναστήρια , ο
    τάφος του Ινδού , κολυμβητήριο , γραφεία και μπορούν να γίνουν και ακόμη
    περισσότερα από αυτά που υπάρχουν.



    Αν ο Παναθηναϊκός , λέμε τώρα , κατεδαφίσει
    την Λεωφόρο και την ξαναφτιάξει εξαρχής όπως ακριβώς είναι τώρα , το κόστος
    κατασκευής θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Σαν μέτρο σύγκρισης κόστους ,
    μπορεί κάποιος να δεί ανάλογης χωρητικότητας γήπεδα όπως το γήπεδο της Μπάτε
    Μπορίσωφ , το γήπεδο της ΑΖ Αλκμαάρ , το γήπεδο της Γκρόνιγκεν (πηγή
    Βικιπαιδεία). Έχει κάποιος δυνατότητα αυτή την εποχή να δώσει στον Παναθηναϊκό
    , ένα τέτοιο ποσό για να φτιάξει εξαρχής το γήπεδο του; Ο Δήμος Αθηναίων δια
    στόματος Καμίνη , δεν έχει χρήματα , η Περιφέρεια Αττικής μας κάνει την ζωή
    δύσκολη και δεν μας επιχορηγεί , οι Ελληνικές Τράπεζες κοιτάζουν πως θα
    καταφέρουν να επιβιώσουν για κάποια χρόνια.



    Να λέμε δόξα τω Θεώ , που υπάρχει η Λεωφόρος
    , διαφορετικά θα ήμασταν χαμένοι. Θα παίζαμε στο ΟΑΚΑ , με υψηλό νοίκι , με
    έσοδα μηδέν , με ελάχιστους θεατές και κανείς επενδυτής δεν θα δέχονταν να
    πάρει την ΠΑΕ. Ο Μελισσανίδης έχει την
    ΑΕΚ , γιατί την αγαπά , προσβλέπει στο νέο γήπεδο και για αυτό τον λόγω θέλει
    να φύγει από το ΟΑΚΑ.



    Προσωπικά , δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η ΑΕΚ
    αποκτήσει γήπεδο 25,000 θέσεων ή ο Θρήνος 30,000 θέσεων. Η Λεωφόρος , ακόμα και
    έτσι όπως είναι , εμένα μου κάνει , γιατί ξέρω το γήπεδο , την δύναμη που δίδει
    στους ποδοσφαιριστές της ομάδας , το
    πάρτι που γίνεται κάθε Κυριακή με το δέσιμο οπαδών-ομάδας.



    Το μόνο ουσιώδες που χρειάζεται το γήπεδο
    είναι η τοποθέτηση στεγάστρων σε όλες τις κερκίδες. Το να αυξηθεί η
    χωρητικότητα είναι πολύ καλό και επικροτώ , αλλά και έτσι να μείνει εμένα μου
    αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κοψτε την συζητηση για τον Αλαφουζο τι ομαδα ειναι .Φιλος μου γαυρος δουλευε στον σκαι πριν 10 χρονια και μου ελεγε τοτε οτι καθε σεπτεμβρη ερχονταν 2 διαρκειας απο παε ΠΑΟ για τον Γιαννη και τον αδερφο του.Εγω ηξερα τι ομαδα ηταν απο τοτε.Κοψτε αυτην την συζητηση.Απλως δεν ηταν το στυλ του φανατικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έτσι ακριβώς, όπως και το 2008 ήταν στο κάλεσμα της ΠΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ο πλεον εμετικος αρδ ολων των κατηγοριων δημοσιογραφιας. κανει το Νικολακοπουλο και τον Καρμοιρη να φαινονται μπροστα του αγιοι.μισανθρωπος,ρατσιστης,προκλητικος.μονο σε μια χωρα σαν το γαυρισταν αυτος ο ψυχασθενης δεν θα ειχε κληθει ακομα σε απολογια.τα χειροτερα σε οτι αγαπας Γαβαθιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δωσε λασπη τζαμπα ειναι και αυτη δεν σε παρεξηγω γιατι απο το γονιο μαθαινει και το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφου δεν σε ενδιαφερουν οι γνωμες των αλλων γιατι απαντας και αγχωνεσαι??
    1.Η 13 μιλαει μαζι του?? η' 4-5 αυλικοι που δεν θελουν να χαλασει η μαγια?? γιατι αλλο η φωνη και αλλο η συνενοχη!!
    2. Ηταν μετοχος ο Αλαφουζος απο το 2008?? βρε τι μαθαινει κανεις εδω μεσα και αν ηταν μετοχος εκανε 3 χρονια να δει που ειναι η ομαδα που εχει μετοχες και εψαχνε τον δρομο??
    Ειπαμε τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια!!!
    Τεκμηριωμενα απαντω και εγω για να την διαβασουν ολοι και οχι το συναφι του κλαπ κλαπ μπραβο!!!!!!!
    Χαιρετισματα στον τακη ξερεις εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εσύ και η ομάδα σου είστε τόσο βρώμικοι που ακόμα και η λάσπη είναι πιο καθαρή από εσάς. Η λάσπη είναι καθαρτικό για τη βρωμιά σου, άρα ούτε αυτό δε σου δίνω.

    Απλά υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι "ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο ΒΛΑΚΑΣ επιμένει" μάντεψε σε ποια από τις 3 κατηγορίες ανήκεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν παραδεχομαι μα ουτε ανεχομαι δεν δικαιολογουμαι μα ουτε απολογουμαι δεν περιμενω μα ουτε και επιμενω εχω μαθει να απαντω στην λασπη και στις εξυπναδες ατομων με κλειδωμενες ip που αισθανονται παναθηναικαρχες τραβωντας ζορι απο το πολυ τρεξιμο σε ελλαδα και ευρωπη σε αθηνα και επαρχια σε δρομους στενα και σοκακια, κατηγορωντας μονιμα μιας και δεν μπορουν να σταθουν σε ενα διαλογο.
    Εγω και η ομαδα μου γραφουμε στα σωστα σαιτ εσυ και οι ομαδα σου οι τρουμποεισπρακτορες της αμερικανικης εκσπερματωσης να παιρνουν ποδι απο εδω μεσα μαζι με σωτηρες εξυγινατες δημοσιογραφους και παλαμακαιδες σαν του λογου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Μπίλλυ είναι Δηλωμένος Παναθηναικός. Μήπως είσαι ο Βαγγέλης που έγινες gruenerteufel; Πάω στοίχημα ότι είσαι ο Βαγγέλης που άλλαξες το όνομά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν γιορταζω καν την ανοιξη ψαξε αλλου και αφου ειναι παναθηναικος γιατι τον πειραξε μια φωτογραφια?? αλλη αποψη πλην της δικης του δεν υπαρχει??
    και με ποιο δικαιωμα βαφτιζει γαυρο οποιον εχει αλλη αποψη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πάντως οι απόψεις οι δικές σου , κε Βαγγέλη δεν είναι καν Παναθηναικές. Τις θεωρώ αντι-παναθηναικές , με βάση 1) το ότι υπάρχει πρόεδρος στον Παναθηναικό και 2) το σκεπτικό του φίλου Δημήτρη (dimpaogate13).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου