Δεν είπε τίποτα πιο σημαντικό;


Η,,,εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών θεώρησε πως το "δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό" ήταν το πιο σημαντικό από αυτά που δήλωσε ο Γ.Αλαφούζος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστρλίας και όχι το "υπάρχουν πληροφορίες πως Μαρινάκης και Σαρρής είναι στους κατηγορούμενους για την εγκληματική οργάνωση".

Την ίδια ώρα μάλιστα που όλες οι αντικειμενικές κάνουν μια γενική αναφορά, η Πράσινη ούτε λέξη...

Σχόλια

  1. Καμία έπληξη πλέον για την φυλλάδα που η κατάντια της δεν έχει τελειωμό...
    Το μόνο που άκομα μου κάνει έκπληξη είναι πως και η πράσινη δεν διαφήμιζε πριν μισό χρόνο το συνδιασμό πειραιάς - νικητής στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κλακαδόρε press δε ντρέπεσαι να επιτίθεσαι στη φυλλάδα του ΔΓ!!!


    Αφου στο μπασκετ τους γαμάει έχει το αλάθητο και μπορεί να αγαπάει φαταουλ, κερατά και λοιπές καλές δυναμεις. Αυτο φαίνεται να θέλει ο κόσμος άρα εμείς που τονίζουμε τα κακώς κείμενα απλά πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια και να... χειροκροτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάντια της φυλλάδας ρου Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έχει τελειωμό. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ αναφέρει σε δηλώσεις του ( δηλαδη αναλαμβάνει την ευθλυνη των όσων λέει ) ότι ο Φαταουλ και ο Κινεζος είναι κατηγορούμενοι και αυτοί δεν το γράφει πουθενά. Καλά σκεφτείτε να αντί για τα ονοματα που ανέφερε ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ να ήταν κανένας ... πολυμετοχικός παράγοντας. Θα τα ξέχναγε όλα τότε και για Νέλσον και για τον Ιταλό φαν του ΔΔ και όλα. Μέχρι και φάκελο αποκαλύψεων στο ειδησιογραφικό site του ομίλου παίζει να έκανε.


    ΥΓ: Ευτυχώς πήρε Μπατίστα φέτος και δέσαμε στην θέση 5. Όλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλιωσαν το DNA ρε φιλε οι πολυμετοχικοι. Με τον φαταουλ ομως ειμαστε μια χαρα, χαρες μονο απο το μπασκετ του ΔΓ και αποκλειστικο χειροκροτημα σε αυτον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά θα σας μαλώσω!!! Ξεχνάτε την αλησμόνητη λίστα "αγαπάμε δεν αγαπάμε".... όπου καθορίζει τις κινήσεις της φυλλάδας όλων των Παναθηνα'ι'κών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ρωτησω τους παναθηναικαρχες χωρις να θελω να κανω τον διληγορο κανενος τι πρεπει να γραψει η φυλλαδα αυριο μετα απο την καταντια στα πηγαδια???
    Σας πειραζει που δεν εγραψε για τα ονοματα αλλα για την ξεφτιλα και κατρακυλα του συλλογου ολα μελι γαλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου