Βουντού βουντού και...Top 16!


Πάει και η Μπάγερν στον κάστρο του ΟΑΚΑ (87-72).

Τώρα απλά πάμε για ό,τι το καλύτερο.

Μαζική η παρουσία του κόσμου. Από δω και στο εξής μόνο γεμάτο το κλειστό!

Σχόλια

  1. περιστερι1329/11/14 1:13 π.μ.

    Ο κόσμος όπου βλέπει προσπάθεια θα στηρίζει..μόνο το κλειστό βγάζει χρόνια τώρα Παναθηναική υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στήριξη στήριξη στήριξη. Τα λέγαμε από την αρχή, πώς η ομάδα έχει προπονητάρα και όλα θα πάνε καλύτερα και ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Όλοι ασπίσα στην ομαδα που μας έχει κρατήσει σε δύσκολα χρόνια. Αρχής γεννομένης από την Μπάρσα χρειάζεται sold out σε όλα τα ματς της επόμενης φάσης. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια περίπτωση που μπορεί να γίνει σήριαλ. Ο Καρέλης ήρθε σε κακή κατάσταση , ως ελεύθερος , αν δεν κάνω λάθος , από μια ρώσικη ομάδα , ονόματι Αμκαρ.


    Στον Παναθηναικό βρήκε ζεστασιά , αγάπη και βοήθεια από όλο το προπονητικό τιμ , ώστε να καθιερωθεί. Φαίνεται ότι η Εθνική ομάδα και η άνοδος που πήρε τελευταία , του φουσκώσανε τα μυαλά. Νικολάκη , ο Παναθηναικός σε αγαπάει , σε πήρε κακομοίρη από την ρώσικη ομάδα και σε έκανε παίκτη 1ης κλάσης , για παίζεις στην Εθνική. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου , ώστε να τα βρείτε με την διοίκηση ώστε να έχεις ένα σταθερό και σίγουρο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο και συγχαρητήρια για την πρόκριση στην ομάδα. Στηρίζουμε παίκτες , προπονητή και διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O καθένας τώρα θα βγει να πει το μακρύ του και το κοντό του όπως πάντα στην Ελλάδα. Αν καθόμασταν σιωπηλοί, μια μερίδα θα έλεγε τι είναι αυτά και δεν γινόμαστε όπως μας θέλετε εσείς, και τώρα που δεν κάτσαμε σιωπηλοί, μια άλλη μερίδα βγήκε παγανιά να τσουβαλιάσει... ΠΟΙΟΥΣ; ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ.


    Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται για να τα μαθαίνει ο κόσμος. Πέρυσι ένα τσούρμο κωλόπαιδων οπαδοί (λέμε τώρα) των μούλων της Σερβίας, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ λίγο πριν το τζαμπολ του ματς ΠΑΟ-ερυθρός αστέρας. Με τι σκοπό το βλέπουμε εδώ http://www.gazzetta.gr/basketball/article/566832/synelifthisan-servoi-prin-panathinaikos-erythros-asteras
    Μήπως σας θυμίζει κάτι η φάση; Μήπως έγινε τι ίδιο πριν λίγες μέρες στον Κωνσταντινούπολη;
    Υποκρισία στο έπακρο...
    Κάθε λεπτό χάνονται τόσα παιδιά από πείνα, φτώχεια και λοιπά. Αυτοί όμως είναι εξαθλιωμένοι και δεν ασχολείται ο μικρόκοσμος των διοικήσεων της φιφα ή της ουλεμπ.


    Υ.Γ: Προς γνωστούς γελοίους. Δεν έβρισε κανένας τον οπαδό του αστερα σήμερα. Τουλάχιστον σαν εικόνα προς τα έξω. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Στην διάρκεια τους ενός λεπτού σιγή ακουγόταν σύνθημα κατά του Ολυμπιακού. Αυτό δε σημαίνει ότι βρίστηκε ο οπαδός που ΑΝΑΝΔΡΑ έφυγε από ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ της Γαλατά. Η ειρωνία όμως είναι, ότι ότι ΑΝΑΝΔΡΟ έκαναν λίγοι βλάκες της Γαλατά, θέσπισαν σαν ... οπαδισμό αυτοί που σήμερα σαν καλοί υποκριτές κατηγορούν και καταδικάζουν. Αυτοί που έγραφαν σε τοίχους την ημέρα της Παιανίας.................... Ντροπή.


    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως είχε δηλώσει ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην έναρξη της προετοιμασίας ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το κυριότερο μετά και τον ερχομό του Νέλσον να μην υπάρχουν και άλλα προβλήματα τραυματισμών γιατί τώρα ξεκινάει η πραγματική Ευρωλίγκα. Πάντως είναι ενθαρρυντικό ότι μέχρι τώρα καταφέρνουμε παρά τα προβλήματα να βρίσκουμε τις λύσεις κια αυτές να μην φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεπει να ξεπλυθει η τεσσαρα. Ελληνικο πρωκταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον dim, είχα πάει στον αγώνα με τον ερυθρό και μου είχαν πει το σκηνικό, αλλά για το συγκεκριμένο θέμα έχω μια λίγο διαφορετική εικόνα και από σένα dim και από σένα press.


    Νομίζω ότι το περιστατικό του θανάτου του Σέρβου οπαδού, δεν είχε μόνο οπαδικά στοιχεία, αλλά είχε και αρκετά έντονα μάλιστα, εθνικιστικά στοιχεία...



    Αυτό δεν είναι το μακρύ και το κοντό μου, είναι αλήθεια. Η συγκεκριμένη δολοφονία είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ μυρίζει ίσως και περισσότερο εθνικισμό παρά οπαδισμό.



    Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το πανό που βγάλανε μετά οι φίλοι της Γαλατά. Που όλως τυχαίως είχαν βάλει στο στόχαστρο οπαδούς της Σερβίας και της Ελλάδας. Δεν έβαλαν στο στόχαστρο ούτε κανένα Άγγλο της Άρσεναλ, ούτε κανένα Γερμανό της Μπορούσια, ούτε κανένα Βέλγο της Άντερλεχτ. Αντοπαλοί τους είναι στο ποδόσφορο, εκτός αν ξαφνικά γίνανε μπασκετόφιλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με χάλασε πολύ το συγκεκριμένο περιστατικό και ας υπήρχαν και
    αντιδράσεις. Λίγο "διάβασμα" θέλει, μπορεί ο καθένας να βρει τι παίζεται
    με το σκηνικό και να ανυσηχήσει που μπλεκόμαστε με
    βλακοβαλκανοεθνικισμούς λόγω κάποιας οπαδικής κόντρας. Όσο για τη μνήμη
    του νεκρού, νεκρός οπαδός είναι, νεκρός άνθρωπος είναι, ένα λεπτό σιγή
    και μετά μπορούμε να πούμε τι και τι είναι των γαύρων οι μάνες, ολόψυχα.
    Δεν θα γινόμασταν λιγότερο παναθηναϊκοί. Ούτε πρέπει να γίνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σεβαστή η άποψή σου φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ντροπη.τιποτα αλλο,μονο αυτο.οι Παναθηναϊκοι δεν ειμασταν ποτε ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεμέλιος29/11/14 8:09 μ.μ.

    Όλα τα οπαδικά εμπεριέχουν το στοιχείο της υπερβολής ξεκινώντας από το Θρησκεία ανάμεσα στο Παο και στο θύρα13. Όλα έχουν πλάκα μέχρι ενός σημείου. Για μένα το σημείο αυτό είναι εκεί που θίγεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Για μένα εκεί σταματούν να υπάρχουν οι ομάδες, κράτη, έθνη. Δεν βάζω τον Παναθηναϊκό ψηλότερα από τα ιδανικά μου και όποιος το κάνει καλά θα είναι να πάει σε ψυχολόγο. Ισχύει για όλους ανεξαρτήτως ομάδων. Ας το σκεφτούμε και ας ζητήσουμε συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ συμβολίζει ήθος, υπερηφάνεια και μαχητικότητα μέχρι τέλους

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι το μοναδικό αθλητικό σύμβολο αντίστασης από τη κατοχή του 40 όπου στην Ελλάδα πρώτα στη Λεωφόρο σηκώθηκε η Ελληνική σημαία, μέχρι τη σημερινή κατοχή των Κοκκαλομαρινάκιδων, όπου αυτή η ομάδα δίνει μάχη ενάντια σε προέδρους -πρεζέμπορους, σε πρωθυπουργούς και βουλευτές, σε μπράβους, σε ομάδες δορυφόρους, σε στημένα και τρομοκρατιμένα μμε που προσπαθούν να καλύψουν τη βρωμιά

    Για μένα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ένα από τα ιδανικά μου.

    Λες να πάω σε ψυχολόγο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θεμέλιος29/11/14 11:35 μ.μ.

    Πάμε μαζί ... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου