Nα είναι η τελευταία φορά!


Προτελευταία στροφή για τους ομίλους του Europa League και η ομάδα μας αντιμετωπίζει στην Μόσχα την Ντιναμό σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Σε αντίθεση με όσους υποστηρίζουν πως το ματς είναι σημαντικό για οικονομικούς και ηθικούς λόγους -που όντως είναι- ,εγώ προτιμώ να κοιτάξω την ουσία. Ότι είναι απλά ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και δεν έχουμε καμία ελπίδα πρόκρισης για την επόμενη φάση.


Το πείραμα την Ευρώπης απέτυχε για φέτος και η ομάδα φάνηκε λίγη. Σε αυτό το σημείο για μένα θέλει και την μεγαλύτερη προσοχή όταν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική. Είναι αποδεκτός για μένα ο φετινός αποκλεισμός -όσο κι αν ενοχλεί, ειδικά σε έναν όμιλο που δεν είχες την ομάδα φόβητρο- με το σκεπτικό ότι η ομάδα από πέρυσι ξεκίνησε να χτίζεται και πάει βήμα-βήμα. Πέρυσι κάναμε το ένα βήμα παραπάνω, φέτος δείξαμε πως με το υπάρχον ρόστερ πιάσαμε ταβάνι. Με άλλα λόγια, η διοίκηση ήδη πρέπει να έχει σαν σκοπό της το καλοκαίρι να δυναμώσει την ομάδα γιατί για Ευρώπη θέλει το κάτι παραπάνω ποιοτικά στο ρόστερ, όπως και τις παραστάσεις που της πήραν φέτος οι παίκτες.

Να'ναι η τελευταία φορά που πάμε σε εκτός έδρας αγώνα αδιάφοροι. Είμαστε Παναθηναϊκός και διαχρονικά έχουμε μάθει να κάνουμε τα μπαμ στην Ευρώπη, παίζοντας προκρίσεις και όχι διαδικαστικά ματσάκια.

Βέβαια αν περάσουν κι άλλα χρόνια στο τέλος θα μας μείνουν τα συνθήματα και τα...μια φορά κι έναν καιρό...


ΥΓ: Και σε αυτό το ματς στην Μόσχα ο κόσμος θα δώσει το παρών. Ο κόσμος ψάχνει την σπίθα να ανάψει... δώστε την και το καλοκαίρι κάντε αυτό που πρέπει στις μεταγραφές για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη όπως μας αρμόζει.

Σχόλια

  1. Άσχημο πράγμα την πέμπτη αγωνιστική να είμαστε βαθμολογικά αδιάφοροι, ακόμα και την περίοδο 2012-2013 είχαμε φτάσει τελευταία αγωνιστική στο Λονδίνο να διεκδικούμε με λιγοστές ελπίδες την πρόκριση. "Χτυπάει" άσχημα η συγκομιδή μόλις 1 βαθμού και ελπίζω έστω και σε αυτά τα δύο παιχνίδια να μαζέψουμε βαθμούς που θα είναι χρήσιμοι για πολλούς λόγους βάζοντας μέσα και τον παράγοντα ψυχολογία.
    Όπως επίσης ευελπιστώ ότι οι διοικούντες θα κατάλαβαν απο τα λάθη του καλοκαιριού και το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για το ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να μεινει χρονια ο παιχταρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω σε ολα.


    Παντως ακομα και ετσι λιγο τυχη παραπανω να ειχαμε θα μπορουσαμε να εχουμε 4-5 βαθμους και να διεκδικουσαμε την προκριση...


    Οπως και να εχει αυριο πρεπει οι παιχτες να τα δωσουν ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SAILOR YOUR FATHER27/11/14 7:33 π.μ.

    Απίστευτο αδέρφια !!!!!!!http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/nomosxedio-vomva-gia-to-xwro-toy-podosfairoy.3163208.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου πω την αλήθεια φίλε Νίκο το παιχνίδι με την Εστορίλ στην Πορτογαλία και με την Σταντάρ Λιέγης στην Λεωφόρο είναι αυτά που με είχαν πειράξει περισσότερο πως χάθηκαν. Ίσως έαν παίρναμε βαθμούς στην Πορτογαλία τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδες φίλε Sailor zour father , πως η συμμαχία με Μελισσανίδη και Σαββίδη έφερε αποτελέσματα; Δεν χρειάζεται να το παίζουμε ανεξάρτητοι και ότι δεν έχουμε την ανάγκη του καθένα , αλλά πρέπει να κάνουμε συμφωνίες και συμμαχίες στο χώρο του ποδοσφαίρου , ώστε να επιτύχουμε και κάτι. εαν και εφόσον ψηφισθεί στην Βουλή των Ελήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SAILOR YOUR FATHER27/11/14 7:28 μ.μ.

    Ναι ρε φίλε έχεις δίκιο όλα εξαρτώνται από το μπουρδέλο την βουλή.Εκεί θα φανεί το κατά πόσο γουστάρουν να φτιάξουν το κακόμοιρο το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου