Ο Γκαγκάτσης κατηγορεί τον Σαρρή! Μάλλον επειδή του έκλεψε την δουλειά...


K.Γκαγκάτση διάβασα μια συνέντευξη σου στον Arena FM 89,4 και πραγματικά έπαθα σοκ!

Εσύ να μιλάς για ισονομία και να καταγγέλεις περίεργες πρακτικές της ΕΠΟ; Δηλαδή τι διαφορετικό κάνουν στην σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ από όταν διοικούσες εσύ; Απλά εσύ ήσουν υποτακτικός σε άλλο πρόσωπο.

Ότι ψάχνεσαι τα τελευταία χρόνια να μπεις στο...κάδρο δεν σημαίνει πως ο κόσμος ξέχασε τον ρόλο που έπαιξες στην υποβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ρεχάγκελ και το Euro δεν σε κάνανε άξιο για να πιάνεις στο στόμα σου λέξεις όπως ισονομία και εντιμότητα.

Μίλα λιγότερο -αφού έτσι κι αλλιώς θες να μιλάς- και σεβάσου τουλάχιστον όσους έχουμε μνήμη...

ΥΓ: Φωτογραφία-bonus από την φιέστα ενός ακόμη κάλπικου πρωταθλήματος του γαύρου, το 2011...

Σχόλια

  1. Το θέμα αυτό κακώς ανέβηκε. Εχθρός μας είναι ο πρώην συνδεσμίτης του ολυμπιακού γιώργος σαρρής και αυτή τη στιγμή ο μοναδικός αντίπαλος του σαρρή, καλώς ή κακώς, είναι ο Γκαγκάτσης.

    Όποιος λέει την αλήθεια για τον βρώμικο σαρρή είναι συμμαχός μου, δε κάθομαι να του επιτεθώ την ώρα που γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια να πέσει ένα γαυροσύστημα 20ετίας.

    Και είναι σίγουρο ότι αν ανέβει αυτή τη φορά ο γκαγκάτσης, αντί οι διαιτησίες να παίζουν τον Παναθηναϊκό 90-10 με καλόπουλους και καλογερόπουλους και ένα σωρό ακόμα εναντίων του, θα τον σέβονται και θα τον παίζουν 55-45 εναντίων του... Εγώ και για όσο δε βλέπω λύση για το 50-50 θα προτιμώ το δεύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα υστερόγραφο για όσους δε κατάλαβαν

    Με 55-45 εναντίων σου, τις χρονιές με το Λέτο ή με το Κυράστα, το πρωτάθλημα θα το έπερνες. Και τώρα αν έχεις εναντίων σου 55-45 αν φτιάξεις πραγματικά πολύ καλή ομάδα με 2 ακόμα Μπέργκ, το πρωτάθλημα θα το πάρεις, δε θα σε κόψουν, απλά δεν θα σε βοηθήσουν.

    Όταν όμως έχεις 90-10 το Ρονάλντο της Ρεάλ και το Μέσι της Μπαρτσελόνα να μου φέρεις δε θα το πάρεις το πρωτάθλημα γιατί έτσι γουστάρει ο χοντρός.

    Αυτή είναι η διαφορά διαιτησίας 90-10 εναντίων σου και 55-45 εναντίων σου

    Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας να επιτεθούμε στο 90-10 που μας ξεσκίζουν κάθε μέρα και τα χρήματα που θα πληρώσω εγώ και εσύ για την αποζημίωση του Ρανιέρη από τους φόρους που μας ρίχνουν και όχι να κάνουμε επιθέσεις σε αυτούς που επιτίθενται στο 90-10 εναντίων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιο λογο θα μας παζει καλα ο Γκαγκατσης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και αυτά καλό είναι να μη γράφονται δημόσια, ο γκάγκα στηρίζεται από αεκ και το αεκ το στηρίζουν μπάοκ και Παναθηναϊκός.

    Άρα η υποψηφιότητα αυτή στηρίζεται έμμεσα και από εμάς.

    Άρα δεσμεύεται αν βγει να μην σε σφάξει.


    Τον γκαγκάτση κανείς δεν τον γουστάρει 100%, όχι μόνο εμείς ούτε καν η αεκ. Άντε να είναι ουδέτερος ο μπάοκ λόγο του γιου του που δουλεύει εκεί. Απλά ξέρουν όλοι ότι αν βγει είναι ο μοναδικός που ξέρει να σταθεί στη θέση του και ξέρει το τρόπο να κάνει σε αυτούς, ότι ακριβώς έκανε τόσα χρόνια σε εμάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως ακουσα οτι αλλον θα κατεβασει αεκ, μπαοκ για επο. Δε θυμαμε ονομα αλλα οχι ο Γκαγκατσης. Anyways, τις βλεπω μακρια τις εκλογες της ΕΠΟ. Βλεπει ο χοντρος οτι κινδυνευει να τις χασει κυριως λογω μελισουλα & ΟΠΑΠ οποτε θα κρατησει τον Σαρρη οσο δεν παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ή θα κατέβει ο ίδιος ή θα κατέβει άλλος που πάλι για όλα τα νομικά θέματα της έπο θα συμβουλεύεται τον γκάγκα.
    Απλά πρόεδρος της έπο βγαίνει από τις ποδοσφαιρικές ενώσεις που έχει λαδωθεί το 70% από λεφτά του μαρινάκη για να βγει ο σαρρής.
    Υπάρχει όμως ένα 20 με 25% που στηρίζει γκάγκα, λόγω Θεσσαλονίκης κτλ κτλ
    Αυτό είναι ένα ακόμα σημείο που μετριέται στα υπέρ του, γιατί ξεκινάς με ένα 20-25% με το καλημέρα και ψάχνεις για ένα ακόμα 30% για να πάρεις σίγουρα τις εκλογές.

    Όσο αφορά τον σαρρή, τον κρατάει ο μαρινάκης με το ζόρι, όμως με το ζόρι... Βασικά δεν υπάρχει σαρρής στην επο ή ο άλλος ο βλάκας στη super league. Και τα 2 διοικούνται αποκλειστικά από τον μαρινάκη. Έτσι και γίνει το πρώτο δικαστήριο θα πέσει ο σαρρής σα χάρτινος πύργος και ο μαρινάκης θα έχει χεστεί... Δεν είναι πολλά τα ψωμιά του, όσο και να μένει με το ζόρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου