Ο Σπάθας δεν μπόρεσε να χαρίσει την νίκη στον Fataul - Όλη η Ελλάδα ΠΑΛΙ είδε!


Έδινε 1 φάουλ στον Ολυμπιακό ανά 3 λεπτά, απέβαλε παίκτη του Αστέρα επειδή έκανε το λάθος να παραπατήσει, κιτρίνησε τον μισό Αστέρα και οι επόπτες τους έκοψαν τουλάχιστον 4 φορές με ανύπαρκτα οφσάϊντ.

Ο Σπάθας και οι επόπτες έδειξαν πως ήθελαν αλλά το τσίρκο του Fataul έδειξε πως δεν μπορούσε και περίμενε τον διαιτητή να πάρει την μπάλα και να την βάλει αυτός στα δίχτια.

Αν δεν καταλαβαίνετε από τα παραπάνω τι παίχτηκε σήμερα στην Τρίπολη, αρκεστείτε στο ότι έλαβε χώρα μια από τις πιο απροκάλυπτα στημένες διαιτησίες στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ: Κυρ δικαστά ρίξε κι άλλη καμπάνα στον Αλαφούζο. Δεν είναι γραφικός. Μέντιουμ είναι...

ΥΓ2: Για να καταλάβετε πόσο ήθελε την νίκη του γαύρου ο Σπάθας σήμερα σκεφτείτε ότι δεν μπήκε στην διαδικασία να κιτρινήσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα που αργούσε στις καθυστερήσεις για να μην χαθεί χρόνος από τον Ολυμπιακό!

ΥΓ3: Θέλετε να είστε και παράρτημα του..

Σχόλια

  1. Θα βγει ο Μποροθρύλος να κάνει δήλωση καταδίκης του Fataul να ολοκληρωθεί το καρέ του τσίρκου;
    Αναμένω και παρέμβαση καραψυχάρα Γκαραγκούνη που είδε live την ματσάρα.

    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/p526x296/559573_882391025119492_5365612154090880546_n.jpg?oh=36b9e7f5c6a812845a7bcb4e441fa333&oe=54E15768&__gda__=1424596909_d0ca04ae801d6c00a39299e6e6f25586

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενω σχολιο Βαγγελη να βγει να μας πει οτι η διαιτησια δεν επηρεαζει τα ματς αφου ηρθε Χ. Οπως το ιδιο ειχε πει προηγουμενη φορα ακολουθωντας (εντελως τυχαια φυσικα...) τα nonpaper του καραπαπαρα. Θα πει τιποτα και για Αλαφουζο που δε κανει τιποτα ενω οι Βαρδ τοσα χρονια τους ειχαν ταραξει στη π@@τσα...


    Γελαει ο κοσμος..... εδω και 20 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι offside. Δε τα ξες καλα. Στην Ελλαδα δεν ακολουθουνται οι κανονες τις FIFA αλλα της FATAUL CRIMINAL ORGANIZATION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως , στο φατσομπούκι πήραν χαμπάρι τον Σπάθα με τον Μαρινάκη. Υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες φωνές , που γράφουν για την προσπάθεια αλλίωσης αποτελεσμάτων μέσω στημένων διατητών. Το θέμα είναι γιατί η Πολιτική Ηγεσία δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν βέβαια σοβαρά δημοσιεύματα , που αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός είναι κολλητός με Μπόμπολες , Μαρινάκηδες και Ψυχάρηδες , οπότε είναι δύσκολο να σκεφτεί το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://prasinoforos.gr/2014/11/αστέρας-τρίπολης-σπάθας-0-0/ μια ζωη ετσι κωλογαυροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zafeiris Mouskas1/11/14 10:20 μ.μ.

    Τσιμπήστε γαύρικη άποψη(από site τους) για το θέμα να γουστάρετε.Και φυσικά συμφωνούν αρκετά ''μπε'' μαζί του.

    ''Αν σκεφτοσουν λιγο αδερφε θα καταλαβαινες οτι σημερα ΕΣΤΗΣΑΝ τον Ολυμπιακο .Τωρα εχει νοημα η φωτο του Αλαφουζου με τον Σπαθα,Ολα αποκτουν νοημα.Το να ειναι στημενο ενα ματς γινεται διακριτικα και οχι τοσο προκλητικα.Ξεκαθαρη προβοκατσια με ενα προκλητικοτατο Σπαθα να παιζει 0-100.Η διοικηση τωρα οφειλει να παρει θεση μετα το σημερινο.
    Ξαναλεω αν ηθελε να μας ευνοησει θα γινοταν διακριτικα.Το σημερινο ηταν καραγκιοζιλικι και οι φωτο του Αφραγκουζου και της Ψωρας για Σπορ ολη την βδομαδα μονο τυχαιες δεν ηταν.
    Οφειλει η ομαδα να τον τελειωσει τον συγκεκριμενο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο Αλαφουζος που δε μπορει να προστατεψει ουτε εμας εστησε ματς του γαυρου.


    Στο μυαλο ενος γαυρου η γη ειναι τετραγωνη. ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Zafeiris Mouskas1/11/14 10:47 μ.μ.

    Όπως και την Πέμπτη ο Ζοτς άνοιξε τα πόδια(λένε) και...βάλαμε 18 τρίποντα,Βλακεία ανίκητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθεσινή εκπομπή Θύρας 7 στο κανάλι ΑΒ. Ο γελοίος ο Τσουκαλάς με το βλακόμουτρο τον Ακη. Ο Άκης λέει στον Τσουκαλά " Τάκαρε αύριο στην Τρίπολη 2000 κόσμος." Απαντάει ο Γελοίος ο Τσουκαλάς " όχι 2000 κόσμος αλλά 2500 κόσμος". Στη Τρίπολη , ήταν δεν ήταν 300 οπαδοί του Βρωμοθρήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Ολυμπιακός μετά το περυσινο ξεπούλημα είναι χειρότερος ποιοτικά μια ασυνδετη ομάδα. Κρατιέται με τα ψέμματα..την παραγκα την διαιτησια και την ΑΔΥΜΑΝΙΑ την δικη μας .Τόσο κακό Ολυμπιακό έχουμε να δούμε καιρό. Βαθμολογικά κάνει από τα χειρότερα ξεκινήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.


    Το δυστυχημα είναι πως εμείς αντι να ενισχυθούμε και να τους πατήσουμε κάτω τωρα που δείχνουνε σημάδια αδυναμίας τους " γιορτάζουμε " και τους αφήνουμε να κάνουνε και οικονομίες...


    Πατήστε τους κάτω μωρε..Αλλά ποιος και ποιοι να το κάνουνε... Α ρε να ειχαμε μια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ με λεφτα και αρχίδια.......


    Αυτός ο Ολυμπιακός είναι φέτος ..πολύ χειρότερος από τον Παοκ...Είναι ίσως η πρωτη φορα μετά από χρόνια ..που δεν ειναι φαβορι για το τιτλο οι γαυροι..και εμεις κοιμόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά , ο Βαγγέλης λυπάται για τον Θρήνο. Αρε Βαγγέλη πόσα θες για να μας τρελάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτος ο Ολυμπιακος λεει ειναι για λυπηση... ενω οι προηγουμενες ομαδες εδω και 20 χρονια δεν ηταν... ηταν ανικητες υπερομαδες και οι αγαπημενοι του Βαρδ δεν μπορουσαν να κανουν κατι για τον κερδισουν... μονο ο φετινος ειναι ωστε να εχει ενα παραπανω λογο να την πει στον Αλαφουζο.


    Μπραβο Βαγγελη εισαι επιστημονας!!!! Απο τους γνωστους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακριβώς Νίκο , χαμηλώνει τον πύχη , ώστε αν καταφέρουμε κάτι να έχει ένα παραπάνω λόγο να την πεί στον Αλαφούζο. Λογική πεμπτοφαλαγγίτη , που δυστυχώς στον Παναθηναικό , κάποιοι ακόμα υπάρχουν και ακολουθούν την λογική αυτών που λέγανε για ανίκητες υπερομάδες και οι αγαπημένοι του πρώην δεν μπορούσαν να τους νικήσουν.


    Φυσικά , υπάρχει η περίπτωση να είναι Ολυμπιακός και να μπαίνει σε Παναθηναικά σάιτ και να συζητά με την λογική νοσταλγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά κάνει αφού του το επιτρέπει ο διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τα λεφτά που θα βάλει ο Δημήτρης θα πάμε για ολική εκτόξευση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε προηγούμενη συζήτηση το έκανα θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μην χαρά προπαγάνδα κάνει ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μπλογκ ανήκει στον Πρες. Αυτός κάνει κουμάντο. Εμείς του επισημαίνουμε τα σχόλια που κάνει ο Βαγγέλης αγγίζουν την λογική προπαγάνδας , όπου πολλές φορές καθυβρίζει τον Αλαφούζο και την εν γένει κατάσταση στον Παναθηναικό. Λες και υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες , που τα λεφτά τρέχουν από τα παντζάκια τους και θα βάλουν λεφτά και μαζί με αυτά και αρχίδια. (Σύμφωνα με τα γραπτά του...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν δεν εισαι στο payroll του χοντρου ΠΡΕΠΕΙ να πας να ζητησεις κατι ψιλό. Εκτελεις εργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγκληματικές αποφάσεις Σπαθα στον αγώνα
    https://www.youtube.com/watch?v=taXN6kp6n4c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πραγματικά πιστεύεις πως και καλύτερη ομάδα να είχες θα πάταγες τον γαύρο; Ή πιστεύεις πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο Πάοκ;


    ΚΑΝΟΥΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ.


    Αν μετά το σημερινό εστιάζεις το πρόβλημα στις αγωνιστικές μας αδυναμίες και όχι στην διαιτησία, τότε πραγματικά πάω πάσο και σηκώνω τα χέρια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω κραταω το τελευταιο. Υπαρχει ακομα δρομος, θα γινουν και αλλες σφαγες, το σημερινο δεν ηταν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι ρε.... αυτο το εστησε ο Αλαφουζος και το παρεακι... διαβασε κατι "παναθηναικους" να δεις τι γραφαν τις μερες του ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειναι απλα τα πραγματα press, αν δεν αλλαξει κατι οπως πολυ σωστα λες παλι ο γαυρος θα το παρει με τον γνωστο τροπο και μετα θα βγει ο Βαγγελης να πει "Δεν εβαλε λεφτα ο Αλαφουζος και χαρισε το πρωταθλημα σε αυτον τον θλιβερο γαυρο"


    Μειωνει τον αντιπαλο (που οντως αγωνιστικα ειναι για τον πεο, αλλα στην Ελλαδα δε μετραει αυτο) ωστε να ετοιμασει το εδαφος να την πει στο Αλαφουζο αργοτερα...


    Της σχολης ΚωΓκο


    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 25ΕΚ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χωρις τους διαιτητες θα ησασταν ομαδα Γ' Εθνικης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα πράμματα είναι απλά..Το πρωτάθλημα έχει 18 ομάδες . Ας κερδίσουμε λοιπόν εμείς τις υπόλοιπες 17 η τελοσπαντων ας κάνουμε το χρεος μας να κερδίσουμε τις ομαδίτσες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται κανένας στρουθοκαμηλισμός.

    Όταν φέρνεις ισοπαλία με την Λειβαδιά ..χάνεις από τον Οφη εντός έδρας με τον πιο χαζό τρόπο . Οταν κερδίζεις τον Πανιώνιο ..στις καθυστερήσεις... χάνεις απο την Καλλονή !!Και ακόμα και τον Πλατανιά τον κερδίζεις..οριακά με ανατροπή και στον γαυρο πας να πάρεις την ισοπαλία και έχουμε μόλις 9η αγωνιστική ε σίγουρα δε μπορούμε να ισχυρίζομαστε πως αν είχαμε καλή ομάδα δεν θα είχαμε τουλάχιστον 6-7 βαθμούς παραπάνω.


    Και σου ξαναλέω οτι ναι υπάρχει παράγκα υπάρχουνε αδικίες αλλά η ομάδα είναι αδύναμη και την κοντράρει η οποιαδήποτε ομάδα στη λίγκα αγωνιστικά είτε εντός είτε εκτός έδρας. Είναι κωμικό να λέμε πως θα είχαμε πχ τώρα 19 βαθμους και θα είμασταν πρωτοποροί αν παίρναμε μερικούς βαθμούς παραπάνω από τις ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Οι οποίες ομάδες που έχουμε χάσει βαθμούς είναι όλες ομάδες που θα κινδυνέψουνε οι πιο αδυνατες δηλαδή.


    Ναι υπάρχει παράγκα ναι υπάρχουνε αδικίες αλλά πρακτικά η διοικηση δεν κάνει τίποτα για να την διαλύσει στη πράξη. Και οταν λέω να είχαμε Παναθηναική Διοικηση με αρχίδια αναφέρομαι προφανως και στην προστασία της ομάδας..


    Τουλάχιστον πάντως αν είμαχε δυνατότερη ομάδα θα είμασταν περήφανοι για τα όσα κάνουμε στην Ευρώπη αλλά και εκεί μετραμε εναν αποκλεισμο απο την Στανταρ Λιεγης με ηττα εντος..μια ήττα με Ντιναμο εντος έδρας και μια ηττα απο την Εστοριλ με κατω τα χερια..


    Το πρόβλημα λοιπον ειναι διπλο και τριπλο..Είναι πολλές οι αστοχιες και οι παραλείψεις και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό θέμα. Η διοικηση αυτη ειναι παντελως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου