Δεν ενδιαφέρεται η ΓΓΑ και η Κυβέρνηση για την ασφάλεια του κόσμου στα γήπεδα;


Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την ΓΓΑ και κατ επέκταση την Κυβέρνηση είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !

Παρακαλάει η ΚΑΕ να εφαρμοστούν τα αυτονόητα για την ομαλή προσέλευση του κόσμου και να αρχίσει για αρχή τουλάχιστον ένα γήπεδο στην Ελλάδα να μην λειτουργεί σε συνθήκες...Ουγκάντας (μπορεί και να προσβάλουμε την χώρα και να ναι καλύτερα τα πράγματα εκεί).


Εν έτει 2014 και στην Ελλάδα για να πας γήπεδο πρέπει να στριμώχνεσαι σε ουρές, να περνάς από...καψόνια μπάτσων και αν σκάσεις κάνα τέταρτο πριν από κάποιο μεγάλο ματς να μην σου εγγυάται κανείς πως θα χεις ξεμπερδέψει μέσα σε...ένα μισάωρο.

Μπορεί να έχουμε συνηθήσει τέτοιες εικόνες και να μην μας κάνουν εντύπωση ούτε οι ατελείωτες ουρές ψυχωμένων τζαμπατζήδων, ούτε οι κλούβες, ούτε τίποτα αλλά...μάγκες αυτά δεν είναι φυσιολογικά. Το μέτρο στην Ελλάδα δεν υφίσταται και έχω γράψει άπειρες φορές πως η ΧΟΝΤΡΗ μαλακία δεν απέχει πολύ από το να συμβεί σε κάποιο γήπεδο. Ευτυχώς στην ΚΑΕ ένιωσαν με τις προπέρσινες εικόνες ντροπής στους προημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως πλέον προσέχουν περισσότερο.

Το ζητούμενο είναι η ΓΓΑ, ο υφυπουργός, η Κυβέρνηση και οι κρατικοί μηχανισμοί αν ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του κόσμου ή αν αρέσκονται μόνο στο να καταγγέλουν το φαινόμενο της βίας...το οποίο με την στάση τους αυτή, το προκαλούν...

Σχόλια

  1. Μα οι κυβερνησεις δε λειτουργουν για το καλο του κοσμου, το μονο που τους νοιαζει ειναι το καλο των νταβατζηδων τους και αμα λαχει ριχνουμε και κανα κοκκαλακι στο λαο να μη φωναζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου