Φτάσαμε το ταβάνι μας - Τέλος η Ευρώπη


O Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη σήμερα απέναντι στους Ολλανδούς, που θα τον έβαζε γερά στο κόλπο της πρόκρισης, έχασε με 2-3 και είπε αντίο στην Ευρώπη έχοντας πλέον να παίξει τους δύο τελευταίους αγώνες για την ιστορία του και μόνο.


Να αναλύσει κάποιος το ματς δεν έχει και πολύ νόημα. Αναλύσεις επί αναλύσεων και προπονητές των...πληκτρολογίων μπορείτε να βρείτε σε τόσα sites. Απλά θα πω αυτά που ένιωσα με το που τελείωσε το ματς ή για την ακρίβεια με το που ισοφαριστήκαμε στο 2-2 και δείχναμε να μην μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα σήμερα με τις παρούσες συνθήκες και το μέχρι τώρα ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει έδειξε πως μέχρι εδώ μπορεί. Έπαιξε με πάθος, δημιούργησε ευκαιρίες, έκανε γκολ, έβγαλε άμυνες αλλά μέχρι εκεί. Η νίκη που ζητούσαμε σήμερα, στα μάτια μου, ήταν απλά μια υπέρβαση την οποία δεν καταφέραμε να πετύχουμε.

Με εξαίρεση λοιπόν το κάζο του Εστορίλ, τα υπόλοιπα αποτελέσματα με Αϊντχόφεν και Ντιναμό Μόσχας είναι αντικατοπτριστικά για την ομάδα μας. Πριν ξεκινήσει η σαιζόν είχα γράψει πως η Ευρώπη είναι ένα ερωτηματικό, αφού κανείς δεν ήξερε αυτή η ομάδα πως θα συμπεριφερόταν και ποιο θα ήταν το ταβάνι της. Το ταβάνι λοιπόν το ακουμπήσαμε σήμερα και χάσαμε με ένα...τίμιο 2-3 από τους Ολλανδούς.

Από ότι φαίνεται -όσο σκληρή κι αν είναι η αλήθεια- η πρόκριση από έναν όμιλο που δεν είχε κάποιο μεγαθήριο, απλά καλύτερες ομάδες, ήταν υπέρβαση η οποία τελικά δεν ήρθε.

Τι θα κάνουμε στην συνέχεια στην Ελλάδα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Σήμερα απλά έφαγα την ξενέρα μου γιατί πίστευα πως μπορούσαμε να φέρουμε τούμπα τον όμιλο. Και ξενέρωσα ακόμη περισσότερο με την πάρτη μου, γιατί στο τέλος δεν είχαν καν την δύναμη να φωνάξω τα συνθήματα πίστης που έρχονται μετά από ήττες και αποκλεισμούς.

Γιατί; Γιατί ίσως βαρέθηκα να κάνω υπομονή και να τρώω την μια ξενέρα μετά την άλλη στο ποδόσφαιρο. Γιατί πλέον δεν ξέρω πως μπορεί να γλιτώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα από την σταδιακή του σμίκρυνση όταν δεν αχνοφαίνεται λύση στο βρώμικο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν υπάρχουν παράλληλα και λεφτά στην ομάδα.

Κοιτάμε μπροστά αλλά η...πίκρα είναι πίκρα...

Σχόλια

  1. Ασε πηρα μια στεναχωρια σημερα.Για καποιο λογο ειχα πιστεψει τοσο πολυ στην νικη της ομαδας σημερα που ειμουν σιγουρος οτι θα περναμε τον ασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπευθυνη για τον αποκλεισμο στην ευρωπη η διοικηση και το επιτελειο Αναστασιου - Νταμπιζας που ειδανε την ομαδα.."πληρη" με τις πιεσεις που δεχτηκαν απο τον Αλαφούζο τον κυριοτερο υπευθυνο για την κατρακυλα της ομαδας στην Ευρωπη.
    Οι παιχτες στο σημερινο αγώνα το παλέψανε. Κανεις δε μπορει να τους κατηγορησει για απουσια κινητρου ή διαθεσης . Απλα τα παλικαρια τοσο μπορουν τοσο παιζουνε. Μπραβο για την προσπαθεια τους και σημερα. Κερδισε απλα μια καλυτερη ομάδα που αλλες χρονιες στη Λεωφορο η στο ΟΑΚΑ λυγιζανε μεγαθηρια.

    Οταν αφηνεις την ομάδα γυμνη απο ποιοτητα με ελαχιστες εξαιρεσεις μονο με μαχητικη ψυχη δυστυχως ουτε τον ομιλο του Europa League δε μπορεις να περασεις.
    Το κεντρο μας ειναι αδειο οργανωτικα και βασιζεται μονο στα τρεξιματα μερικων παιχτων και στο ζηλο τους. Στην αμυνα ο Μεντεζ ηταν παντα 2-3 κλικ πιο αργος σε ολες τις φασεις. Ο Τριανταφυλλοπουλος συνεχιζει να παιζει δεξι μπακ και να τρωμε φασεις απο εκει. Ο προπονητης επιμενει..εκει τι να κανουμε..

    Ατομικα ο Πρανιτς οσο καλος ηταν στο προηγουμενο παιχνιδι τοσο κακος και αφαντος ηταν σημερα..
    Highlight το γκολ του Πετριτς θυμισε κατι απο τον ποδοσφαιριστη που ητανε πριν μερικα χρονια. Παρολα αυτα σε αυτον τον Παναθηναικο δεν εχει θεση για βασικο σχημα.
    Κακο στησιμο απο τον Αναστασιου που παροτι ειχε την τυχη να προηγηθει ΔΥΟ φορες κοντρα στη ροη του αγωνα..Δε καταφερε να κρατησει το σκορ. Δυστυχως η ομαδα σε γενικες γραμμες ειναι αδουλευτη στον αμυντικο τομεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη εμφανιση, σκατα αποτελεσμα. Χασαμε απο την αμυνα και κυριως απο το οτι δεν εχουμε δεξι μπακ (δυστυχως η επιλογη Μπουρμπου, απετυχε παταγωδως). Ακομα και ετσι παντως οταν το ματς ηταν στο 2-2 (με γκολ offside) η καθε ομαδα θα μπορουσε να το παρει και αυτο φανηκε απο τις ευκαιριες που χαθηκαν εκατερωθεν. Δυστυχως η τυχη χαμογελασε σ' αυτους....

    Απο τη στιγμη που δε βαζει κανεις λεφτα περα ελαχιστων και ουτε ο ιδιος ο κοσμος της ομαδας στηριζει οικονομικα τοτε ειμαστε αναγκασμενοι να διανυουμε χρονιες "μαθημαματα" μεχρι να ξαναμεγαλωσουμε.

    Στηριξη στους παιχτες που τα δινουν ολα (εκτος απο καποιες εξαιρεσεις βλεπε Πρανιτς!!). Μπραβο στους Στηλ, Ζεκα και Σιλντενφελντ που ηταν φοβεροι. Παμε για το διπλο στη Τουμπα.



    ΥΓ Κριμα να παιρνουν χαρες τα σιχαματα οι γαυροι και οι τσατσοι των Βαρδ... πουτανα ζωη... γαμω το Ελλαδισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς δεν είμαστε γαύροι να πανηγυρίζουμε με τις ήττες.


    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, Γεμίσαμε ανίκανους.



    Δεν υπάρχει ένας λεφτάς που να πονάει αυτή την ομάδα και να βγει μπροστά.


    Δεν υπάρχει παιχνίδι στην Ευρώπη που να μην το ρουφήξαμε το γκολ, Η Λεωφόρος έχει γίνει η πιο εύκολη έδρα της Ευρώπης για να πάρεις διπλό. Παλιότερα ομαδούλες τύπου Λιέγης, Δυναμό και PSV θα κάνανε πάρτι αν πέρνανε ισσοπαλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αναστασίου δεν χτύπησε το ματς για να πάρει τη νίκη. Έξω ο Μπεργκ και ο Κουτρουμπής , μέσα ο Σίφο που προέρχονταν από τραυματισμό.

    Μπράβο στα παιδιά για την καλή εμφάνιση. Βάλαμε 2 γκολ θα μπορούσαμε και παραπάνω , αλλά η Αϊντχόφεν είναι ποιοτικότερη και πληρέστερη του Παναθηναϊκού σε παίκτες.

    Το τι έγινε πριν 10 χρόνια και ρίξαμε 4 γκολ στην Αϊντχόφεν ανήκει στην ιστορία του παρελθόντος. Εξάλλου , η τότε ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν από τις κορυφαίες της εκατονταετίας της ομάδας.

    Ας μην στενοχωρούμαστε , ο Παναθηναϊκός δείχνει να ανεβαίνει. Θα χρειαστεί , στο μέλλον , περισσότερη ποιότητα και προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν πριν 10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό είναι
    ο Γιάννης Βαρδινογιάννης που φέσωσε τον Παναθηναϊκό με χρέη
    ο Βλάσης Τσάκας και όσοι τον προμόταραν σαν λύση εις βλαρος του ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
    το ερυθρόλευκο παρακράτος που τσιμπάει κάλπικα, μαρκετ πουλ και έσοδα εις βάρος του ΠΑΟ
    ο κόσμος του ΠΑΟ που βαριέται να σηκώσει τον κώλο του και να εγγραφεί στον ΟΜΙΛΟ
    ο Δημήτρης που έταξε λεφτά και δεν έχει μιλήσει έκτοτε αφήνοντας ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    τα ΜΜΕ που ελέγχει και δεν βγάζουν άχνα για να πέσει ο Fataul Haque απεναντιάς μάλιστα


    Προπαγάνδα stop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ ανώτερη ομάδα από εμάς η PSV, όσο και να μην μας ενοχλεί.
    Το παλέψαμε όσο αντέχουν οι δυνατότητες αυτών των παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός πραγματικότητας αυτά που γράφεις φίλε Μπιάφρα. Νομίζω ότι έχεις στενοχωρηθεί από το αποτέλεσμα και ξεσπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι λεφτάδες φίλε βρέθηκαν το 2008
    και σήμερα εν έτη 2014
    η πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναϊκού
    τους θεωρεί πουθενάδες,αλεξιπτωτιστές,ρίψασπεις και τιτανικούς.
    Και σε αυτό βοήθησαν αφενός τα ΜΜΕ αλλά πρωτίστως
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝOI παράγοντες που ενώ έκαναν τον ΠΑΟ πολυμετοχικό
    αποφάσισαν να διαλύσουν την πολυμοτεχοικότητα εκ των έσω.
    Περασμένα ξεχασμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ ΠΟΥΘΕΝΑ. Αυτό με χαλάει πιο πολύ απ' όλα.

    1) Ποιος σου λέει εσένα ότι του χρόνου στην Ευρώπη θα τα πάμε καλύτερα???

    2) 4η αγωνιστική και είμαστε έξω. Θυμισέ μου σε παρακαλώ πότε προλάβαμε να αποκλειστούμε από τη 4η αγωνιστική.

    3) 8 ευρωπαϊκούς αγώνες και στους 8 γκολ.

    4) 4 εντός έδρας αγώνες και οι 3 διπλά.

    Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ τον Παναθηναϊκό έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ισχύουν , αλλά όπως λέει και ο Δημήτρης , ο Αλαφούζος πολεμάει κυριολεκτικά (με την έννοια του όρου) μόνος του , το γαυροσύστημα. Οι άλλοι έκαναν τα χρέη και εξαφανίστηκαν. ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Επειδή έγιναν όλα αυτά , θα πρέπει να είμαστε μέσα στα όρια της λογικής. Ο Παναθηναικός δεν έχει την πληρότητα και τα πρώτον και κατα δεύτερον την ποιότητα για να χτυπήσει ομάδες όπως η Αιντχόφεν που διεκδικεί το πρωτάθλημα Ολλανδίας.



    Θα απαιτηθεί χρόνος , αλλά και χρήμα για να βελτιωθεί η ομάδα. Από τις δηλώσεις των Ολλανδών κατάλαβα ότι ο Παναθηναικός τους δυσκόλεψε και η τύχη σε πολλές περιπτώσεις ήταν με το μέρος τους. Την επόμενη χρονιά θα πάμε καλύτερα , άλλωστε και εδώ που φθάσαμε για τα οικονομικά της ΠΑΕ ήταν μία υπέρβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάγκες μία είναι η επιλογή για μένα μιάς και βλέπω ότι ενώ γνωρίζουμε την πραγματικότητα και το ξέρουμε ότι μπορούμε να βγούμε απο όλα αυτά σε 3 χρόνια να το αποδεχτουμε χωρις να κοροιδευόμαστε πρωτίστως μεταξύ μας και κατα δευτερον να μη γινομαστε γραφικοι στους απεξω σαν οπαδοι.Οπότε η πρόταση μου είναι ας κάνουμε υπομονή 3 χρόνια χωρίς να πιέζουμε την ομάδα αφου δεν μπορεί και χωρίς να λέμε ότι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ας το αποδεχτούμε "σιωπηλά" όλο αυτό που βιώνουμε.Εμέις στόχος μας πρέπει πιστευω είναι να εστιάσουμε στην ταμειακή κάθαρση και να προσεγγίσουμε έναν Παναθηναικό επενδυτή με λεφτά να είναι ο επόμενος απο τον Αλαφούζο.Δυστυχώς όμως Παναθηναικοί είναι λίγοι πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Παναθηναϊκός , φίλε Περιστέρι 13 , διεκδικεί μια καλή θέση
    στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Όχι ακόμη την πρωτιά , γιατί τα προβλήματα που
    υπάρχουν (ταμειακή κάθαρση) είναι τέτοια , που δύσκολα θα μας αφήσουν να
    αποκτήσουμε ένα ποιοτικότερο σύνολο. Πέραν αυτού , υπάρχει ένα διαβλητό
    πρωτάθλημα , που δεν είναι σχήμα λόγου , αλλά η ζοφερή πραγματικότητα , όπου
    όλα γίνονται για χάριν του Ολυμπιακού.



    Ως προς την λογική του προέδρου λεφτά , που
    πολλοί γράφουν , να υπενθυμίσω ότι ο Αλαφούζος θεωρείται από τους εν Ελλάδι
    λεφτάδες. Απλώς , είναι συντηρητικός με λογική λογιστή , δεν θέλει να ξεφύγει
    στα οικονομικά της ΠΑΕ , για να μην βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να οδηγήσει την
    ομάδα στην Γ Εθνική λόγω χρεών.



    Είναι Ιβαν Σαββίδης; προφανώς όχι , ο άλλος έχει
    πίσω του ολόκληρο Πούτιν. Είναι Μαρινάκης; προφανώς όχι , γιατί ο πρόεδρος του
    ΟΣΦΠ κερνάει με τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ , που δυστυχώς , εξαιτίας μας τα
    έχει. ( διάλυση πολυμετοχικότητας , χρέη )



    Μήπως , όμως να σκεφτούμε την Αϊντχόφεν , που
    δεν έχει τους σούπερ λεφτάδες προέδρους , αλλά επενδύει στις Ακαδημίες της και αναδεικνύει
    συνεχώς ταλέντα που μετά γίνονται εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές;



    Ο Παναθηναϊκός τώρα γίνεται νοικοκυρεμένη ομάδα
    , με οργάνωση , πλάνο ανάπτυξης ακαδημιών και δημιουργίας ποδοσφαιρικών
    ταλέντων. Τώρα έχει δικό του προπονητικό κέντρο και έφτιαξε την Λεωφόρο μία
    αξιοπρεπή και δυνατή έδρα , όσο και αν σήμερα στενοχωρηθήκαμε από το τελικό
    αποτέλεσμα.



    Επομένως να έχουμε πίστη στο πλάνο και να λέμε
    ότι ήμαστε καλά. Ο Παναθηναϊκός , βάσει δεδομένων της σεζόν 2011-2012 , θα
    έπρεπε να είχε υποβιβαστεί στην Γ Εθνική λόγω χρεών. Δεν υποβιβαστήκαμε και
    παίζουμε Ευρώπη. Μην τα θέλουμε όλα , δεν γίνονται αμέσως , θέλουν το χρόνο
    τους.



    Σήμερα ο Αναστασίου , δεν διαχειρίστηκε καλά το
    ματς στο 2ο ημίχρονο. Όταν προηγείσαι με 2-1 βάζεις παίκτες στην άμυνα για να
    το διαφυλάξεις. Σκληρή άμυνα και αντεπιθέσεις.



    Παρόλα αυτά στηρίζουμε τον προπονητή , τους παίκτες
    , την διοίκηση. Θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα σιγά - σιγά , μην είμαστε
    ανυπόμονοι , γιατί μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος αποφάσεις που θα κοστίσουν
    στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το οτι ο Ζεκα ειναι μαγκας, το ξερουμε εδω και χρονια!

    Καλημερες Press!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kαλημέρες...να γλυκαθούμε την Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτος που ηταν υπερτραγικος και πρεπει να διορθωθει αμεσα ηταν ο Τριανταφυλοπουλος. Ξερουμε ρε Τριαντα οτι δεν εισαι δεξι μπακ αλλα και εσυ αφου ξες οτι δεν το χεις ΚΑΤΣΕ ΠΙΣΩ!!!! ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!!! Οι περισσοτερες φασεις τους εγιναν απο εκει.......


    Πραγματικα αμα ειχαμε καποιο καλυτερο δεξι μπακ και επαιζε ο Στηλ απο την αρχη θα ειχαμε πολλες ελπιδες προκρισης. Κριμα και παλι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μη τα γραφεις αυτα... χαλας το εργο των τσατσων. Θελουμε δε θελουμε, αντεχουμε δεν αντεχουμε απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κανεις να τα χωσει πρεπει να κανουμε κι αλλη υπομονη.... Πιθανως αν παιρναμε καποια παραπανω ρισκα το καλοκαιρι που δε τα πηρε η διοικηση θα ειμασταν ηδη εκει που θα ειμαστε συντομα αλλα δεν εγινε. Μαθημα για ολους και επειδη εμπιστευομαι τον τεχνικο team πιστευω οτι στο μελλον θα ειναι προσεκτικοτεροι.


    Παμε για το διπλο με τον Μπαοκ. Το πρωταθλημα οσο δεν αλλαζει κατι (μακαρι αλλα ειμαστε στο Ελλαδισταν) εχει ηδη κατοχο αλλα πρεπει να κανουμε τα παντα να μεινουμε μεσα στο κολπο. Επισης πρεπει να κυνηγησουμε οπωσδηποτε το κυπελλο που απο φετος δινει αμεση συμμετοχη στους ομιλους του Europa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γενικα η διαιτησια ηταν τραγικες και για τις δυο πλευρες... καθε αγγιγμα και φαουλ εδινε ο καριολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς η υπέρβαση κρίθηκε απο το καλοκαίρι απο τις κινήσεις που έγιναν αλλά και αυτές που δεν έγιναν. H ομάδα χτίζεται εκ νέου και η φετινή παρουσία στην Ευρώπη, μόνο ως "φροντιστήριο" μπορεί να εκληφθεί. Ίσως οι άνθρωποι που τρέχουν τις τύχες του τμήματος να κατάλαβαν απο τα λάθη που έγιναν και να επανέλθουν σοφότεροι αν είναι εφικτό και απο τον Ιανουάριο.
    Απο εκεί και πέρα η πρόκριση χάθηκε όμως οι δύο τελευταίοι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί και για αγωνιστικούς, και για οικονομικούς αλλά και για βαθμολογικούς λόγους, δεν θα πρέπει να τα παρατήσουμε.
    Σίγουρα αυτή η τετραετία που τρέχει είναι απο τις χειρότερες όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά θα είναι τουλάχιστον να τα ρίχνουμε όλα σε αυτή την ομάδα που άρχιζε να δημιουργείται απο το καλοκαίρι του 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για το τελευταίο φίλε έχεις απόλυτο δίκιο είναι πολύ σημαντικό να πάρεις το Κύπελλο και να αποφύγεις τους προκριματικούς γύρους, μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να κάνεις τον προγραμμματισμό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θεμέλιος7/11/14 8:37 π.μ.

    Προτιμώ πάντως αντικειμενικό σχολιασμό παρά οπαδικό. Ναι, σίγουρα θα έπρεπε να επισημάνει το οφσάιντ ή ίσως ορισμένα κουλά που έκανε ο κροάτης διαιτητής. Δεν ζηλεύω όμως τους γαύρους που επιβάλουν "σεβασμό" και διαμαρτύρονται αν ο εκφωνητής δεν συμμερίζεται την άποψη Τσουκαλά-Σάββα. Και ειδικά ο Παπαβασιλείου που είναι και λίγο ελαφρύς- χιουμορίστας μου είναι προτιμότερος από τους πολύ αγχωμένους οπαδικούς. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αιγιο 137/11/14 9:43 π.μ.

    ξεκολα ρε με τους καρκινογιαννηδες αυτοι εχουν πεθανει εδω και 140 χρονια.....................σταματηστε τις διακιολογιες..............η ομαδα δεν εχει προεδρο και προπονητη.............τι δεν μπορεις να καταλαβεις...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν υπάρχουν φίλε πολλοί επιχειρηματίες την σήμερον εποχή που να βάζουν τα λεφτά τους σε χρεωμένη ομάδα από την μια μεριά , και από την άλλη σε σύστημα Μαρινάκη. Καλά που υπάρχει Αλαφούζος και Αναστασίου και η ομάδα κρατιέται , γιατί αν φύγουν τότε η ομάδα θα καταστραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα φίλε, δεν λέω να βγάζουν επιφωνήματα ανά 2 λεπτά όπως κάνανε την Τρίτη αλλά ρε πούστη μου βλέπεις τον άλλον όφσαϊντ. Κάνε το σχόλιο σου και μην το κάνεις αβαβά λες και μιλάμε για απόφαση που δεν επηρέασε την ροή του ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θεμέλιος7/11/14 1:10 μ.μ.

    Δεν έχεις άδικο. Παράξενο που δεν το πήραν χαμπάρι και δεν έδειξαν στοχευμένα ριπλέι. Και σίγουρα επηρέασε όχι μόνο τη ροή του μάτς αλλά και το αποτέλεσμα και την έστω μαθηματική ελπίδα πρόκρισης, για να μην αναφέρουμε και το οικονομικό για το βαθμό της ισοπαλίας και την συγκομιδή βαθμών ως χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μας έπεισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τον πετριτς πως τον ειδατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τεράστια κλάση αλλά πολύ "βαρύς" πλέον. Φάνηκε στην αλλαγή που έδειχνε πολύ ταλαιπωρημένος. Αλλά ντάξει αν μιλάγαμε για τον Πέτριτς της περασμένης δεκαετίας, δεν θα ερχόταν ούτε για πλάκα στην Ελλάδα. Το γκολ που βάζει είναι ενδεικτικό της μπάλας που ξέρει ο Μλάντεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. socproductions official tv7/11/14 4:00 μ.μ.

    Για ποιον λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου