Μην μπει και αυτή στο κάδρο...


Μαζί είδαν το φιλικό με την Άεκ, Αλαφούζος και Μελισσανίδης με την σχετική φωτογραφία να κάνει τον γύρο των sites. Λογική εξέλιξη και συνέχεια των καλών σχέσεων που υπάρχουν όπως και με την ΠΑΕ Πάοκ από πέρυσι.

Όπως φαίνεται μέχρι σήμερα ο
Παναθηναϊκός με την Άεκ και τον Πάοκ έχουν την δυνατότητα να συνεννοούνται, έστω στα βασικά που έχουν να κάνουν με τους τρόπους παύσης της ματαιοδοξίας που διατρέχει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του ξηλώματος της σάπιας διοίκησης της ΕΠΟ και την απαρχή μιας νέας εποχής για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά βέβαια είναι εύθραυστα αφού η ιστορία έχει δείξει πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι πάνω από ποδόσφαιρα και οπαδικά. Όπως έχει δείξει ότι πολλές φιλίες-συμμαχίες για το καλό του ποδοσφαίρου (Βαρδινογιάννης-Κόκκαλης με ίδρυση Σούπερ Λίγκας και Πατέρας-Μαρινάκης) έχουν πάει περίπατο και φωτογραφίες με φιλικούς ασπασμούς μπαίνουν στο κάδρο και ο κόσμος τις βλέπει και γελάει. Αυτό όμως είναι κάτι που προφανώς το ξέρει και ο Αλαφούζος, αλλά πάνω από όλα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολήσει σε δεύτερο στάδιο. Το ιδανικό ,όπως έχω γράψει παλιότερα και δεν θα βαρεθώ να το τονίζω, είναι να υπάρχει απόλυτη ισονομία που θα "ταρακουνιέται" από ...πραγματικά ανθρώπινα λάθη και μόνο. Έτσι μακροπρόθεσμα νικητές και χαμένοι του πρωταθλήματος θα έχουν μόνο κέρδη. Είτε μέσω καλύτερων εμπορικών συμφωνιών, είτε μέσω αύξησης εισιτηρίων στα γήπεδα. Με άλλα λόγια η ισονομία -και όχι αυτή η μαλακία που ζούμε δύο δεκαετίες- προσφέρει απλόχερα ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (άγνωστος χαρακτηρισμός για την Ελλάδα).

Σε πρώτο στάδιο λοιπόν προέχει να μπει ένα stop στον Β.Μαρινάκη και στο καταστροφικό του έργο. Δεν ξέρω αν εν τέλει θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου βλέπουμε τόση κινητικότητα από τις μεγάλες ΠΑΕ, όπως και για πρώτη φορά βλέπουμε τόσες σπασμωδικές κινήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό προφανώς κάτι δείχνει...

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Γ.Αλαφούζος το πάει καλά και είμαι υπέρ των περισσότερων χειρισμών του. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω την ...δύναμη να παραβλέψω την μεθοδικότητα ενός ανθρώπου που είναι μέσα στα Media. Σε αυτόν τον κλάδο οι τελευταίοι που ασχολούνται είναι οι γραφικοί και οι μαλάκες από κούνια. Αλλά όπως και να χει στο μυαλό μου σαν deadline έχω την φετινή σαιζόν. Αν και φέτος δεν γίνει τίποτα και ο Γ.Αλαφούζος συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία ως προς τα της ΠΑΕ (χρωστάμε-step by step και βλέπουμε) τότε είναι σχεδόν δεδομένο πως οι εξελίξεις θα τον προσπεράσουν.

Σχόλια

  1. Είναι εμφανής η απουσία της "Αθλητικής Ηχούς" απο την παναθηναϊκή επικαιρότητα. Με τα καλά και τα κακά της πιστεύω ότι θα μπορούσε να διαδραματίσει αυτόν τον ρόλο μιας εφημερίδας που θα μπορέσει να "ενώσει" όλους τους Παναθηναικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Το φιλικο ο μονος λογος που έγινε έιναι για να δείξει ο Αλαφούζος πως συμμάχησε..με τον Μελισσανιδη.. κανενας αγωνιστικος λογος. Τα αγωνιστικα πανε πισω με αυτη τη διοικηση που νομιζει οτι ο Παναθηναικος ειναι το ΣΚΑΙ.
    Μονος του ο Αλαφούζος απλά δεν.. Και τα συνεταιράκια του στα ΜΜΕ απο το φιλικο του Παναθηναικού γράφουνε για το κέρδος.. που είναι αυτή η συμμαχία με τον Μελισσανιδη.. Γινεται ενας ποδοσφαιρικος αγωνας και αντι να πουμε για την ομαδα και για τους παίχτες καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον Αλαφούζο και τον Μελισσανιδη.. Δυστυχως οταν εισαι αδυνατος πιανεσαι απο καπου μπας και σε σηκωσει κανενας αλλος


    Χασαμε απο την Αιντχοβεν και αντι να λενε για την ηττα και τον αποκλεισμο λεγανε για το κερδος της ηττας πως ο Παναθηναικος θα συνάψει σχεσεις..με τον Κολκα..Δε κανουμε μεταγραφές..και μας λενε για το κερδος που θα ειχε μια υποτιθεμενη συνεργασια με τον Ζιλμπερτο...


    Φευγει ο Νταμπιζας που τα ιδια τα συνεταιρακια..βγαλανε υπερεπιτυχημενο και μολις τον καψανε ο Βοκολος εγινε αυτος που ξερει τους παντες και εχει τρελο database..παιχτων σε ολο τον κοσμο..Τα παραδειγματα της επικοινωνιας..ΑΠΕΙΡΑ..



    Μπιπ την ρημαδα την επικοινωνια σας....
    ΥΓ1 : Παναθηναικος ΑΕΚ : 2-3 για την ιστορία στο φιλικό..


    YΓ2: Οσο για την συμμαχια με τον Παοκ ειδαμε και περυσι πως παραλιγο απο βλακεια μας να χασουμε τα προκριματικα στο champions league οταν κατεβηκαμε στο τελευταιο ματς χαλαροι ( ευτυχως δεν κερδισαν οι ''συμμαχοι'' την ενσταση.) Δεν υπάρχει καμία Συμμαχία ..ο καθενας ειναι για την παρτυ του και εκμεταλλευεται τον αλλον. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ θα εισαι καπου απο κατω η απο πισω απο τους δυνατους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Το φιλικο ο μονος λογος που έγινε έιναι για να δείξει ο Αλαφούζος πως συμμάχησε..με τον Μελισσανιδη.. κανενας αγωνιστικος λογος. Τα αγωνιστικα πανε πισω με αυτη τη διοικηση που νομιζει οτι ο Παναθηναικος ειναι το ΣΚΑΙ."

    Εχεις δικιο ρε Βαγγελη, εχεις απολυτο δικιο! Α ρε Αλαφουζε που θες να καθαρισεις το ποδοσφαιρο ωστε επιτελους μετα απο 20 χρονια να παιζετε καθαρα το πρωκταθλημα και να εχουμε τις ελπιδες που μας αναλογουν ωστε να το κερδισουμε??? Κατσε στα αυγα σου ρε Αλαφουζε, ριξε 30εκ να μηδενισεις το χρεος που εκαναν οι Βαρδ, ριξε και αλλα 50 εκ να κανεις την ομαδα μπαρτσελονα για να κερδιζει και τους διαιτητες!

    Ακουσε τον Βαγγελη (Μαρινακη?) απο εδω και βουλωσε το επιτελους! Υπεγραψε και το χαρτι της ΕΠΟ που λεει να το βουλωσουμε να δουμε λιγο μπαλιτσα!!!!!!!!!!

    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΓΑΛΕ ΘΕΕ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα απο καιρο ειμαι λιγο αισιοδοξος. Ειδικα η τελευταια επιθεση του Φαταουλ Χακουε προς Μελισουλα μου πιστευω οτι ειναι το τελευταιο χαρτι του χοντρου που παει "all-in" μπας και "κλεψει" το παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θελουμε πισω τον Μητσου, τον Κωνσταντοπουλο και τον Γοντικα!!! Αυτοι ηταν μεγαλοι μαγκες, χρησημοποιουσαν μονο facebook!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό ειναι να αναπολούμε και να λέμε για Αθλητική Ηχώ, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν η Ηχω έβγαινε στα περίπτερα, οι πωλήσεις της ήταν μικρές. Και γιατι το σύνολο των Παναθηναϊκών αγόραζε τη Sportime και μη μου πει κανείς το αντίθετο... Η Αθλητική Ηχώ ήταν σε άλλες εποχές και δεν ειμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε τώρα να σταθεί, ειδικά από τη στιγμή που οι περισσότεροι παρουσιάζονται καχύποπτοι με ό,τι γράφεται και παριστάνουν τους γνώστες του παρασκηνίου.
    Όντως η Πράσινη από τη μία και ο ΣΚΑΙ (γιατί δεν αναφέρεστε και σ΄αυτόν, αλήθεια;) από την άλλη με τα ανόητα βίντεο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PESTA FILE... NIKOS PAP.... O VAGELHS ZEI STO KOSMO TOU. PERSI EIXE VGALEI TON DIAMANTIDH AXRISTO... MILAME GIA ATOMO FOSTHRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δίνεις μόνος σου τη απάντηση γιατί οι Παναθηναϊκοί αγόραζαν τις λεγόμενες "αντικειμενικές" ουσιαστικά αυτοί ήταν οι κύριοι πελάτες της Sportime, της Goal,εγώ θα σου βάλω ακόμα και την Sportday όταν πρωτοξεκίνησε . Συν το γεγονός ότι μια εποχή επί διεύθυνσης Χάρη Ξυδη πήγε να μπει και αυτή στον "αντικειμενικό" χώρο αλλά απέτυχε και ουσιαστικά ήταν η αρχή του τέλους.
    Το ζήτημα είναι ότι σε μια εποχή που οι εφημερίδες έχουν μεγάλη πτώση θα πρέπει να βρεθεί κάποιος ο οποίος θα πάρει το ρίσκο για να βγάλει είτε την Ηχώ είτε μια άλλη ¨πράσινη" εφημερίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εδω ειχαμε τον Κωνσταντοπουλο και τον Μητσου.ο Αλαφουζος σε πειραξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό το κείμενο αλλά το να παρομοιάζουμε τις αγκαλιές Βαρδινογιάννη - Κόκκαλη και Πατέρα - Μαρινάκη με αυτή του Αλαφούζου με τον Μελισσανίδη είναι τουλάχιστον άστοχο.


    Άστοχο γιατί άλλο Παναθηναϊκός - ολυμπιακός και άλλο Παναθηναϊκός - αεκ και άστοχο γιατί επί Βαρδινογιάννη και Πατέρα, μοναδικός εχθρός ήταν ο ολυμπιακός, δεν υπήρχε αντίπαλο δέος όπως υπάρχει σήμερα στην αγκαλιά Μέλι - Αλαφού


    και αυτό το δείχνει και το πόσο τους πείραξε αυτή η αγκαλιά. Αντίθετα όταν αγκαλιάζονταν ο βαρδινογιάννης με το Κόκκαλη ή ο πατέρας με τον μαρινάκη εγώ δεν είδα π.χ. κανένα αεκτζή να ιδρώνει το αυτί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΟΒΑΡΑ???? ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ????
    Επιβεβαιωνομαι για μια ακομη φορα που λεω οτι τελικα ανηκει στο στρατο του καραπαπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ PANATHINAIKOS ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ; ΟΧΙ. ΑΥΤΕΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ. ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ, ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ; Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΛΗ ΣΑΝ ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟ. Ο ΜΗΤΣΟΥ ΠΗΡΕ ΝΤΑΜΠΛ, Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΛΕΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΙΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου