Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρεις εσύ;


Βγήκε ο ...πατέρας Σπάθας και δήλωσε τα απίστευτα...

"Μόλις γίνουν λάθη που είναι υπέρ του Ολυμπιακού, συγκεκριμένα κανάλια και εφημερίδες ξεσηκώνονται. Όταν είναι εις βάρος του Ολυμπιακού, δεν μιλάει κανένας. Πέρυσι νίκησε ο Αστέρας με γκολ οφσάιντ και δεν μίλησε κανένας. Ο Ολυμπιακός δεν είπε τίποτα και έφυγε. Γαμώ την προκατάληψη που υπάρχει για τον Ολυμπιακό και την οικογένεια Σπάθα! Ο Ηλίας Σπάθας δεν είναι διαπλεκόμενος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Βγάζουμε μόνοι μας το ψωμί μας. Τρέχουμε από το πρωί και δεν έχουμε ανάγκη κανέναν.

Ο Ηλίας πληρώνει την ατάκα του πατέρα του: ''Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε''. Γιατί όμως; Επειδή είπα αυτό που νιώθω;"


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ...

ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ..

Σχόλια

  1. Θέλουμε έναν δυνατό εκπρόσωπο τύπου πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελουμε εναν δυνατον "βοθρατζη". Απο λογια χορτασαμε!
    Αλλα σιγουρα επικοινωνιακα χρειαζομαστε βελτιωση.... καθε μερα επρεπε να βγαινει στο βοθρο ο Βασιλαρας και να τους ξεχεζει οχι μια φορα το χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λέτσικο σόι , Σπάθας και υιός σε όλη του την κακομοιριά. Το ότι τέτοιοι άνθρωποι χώθηκαν μέσα στην ΚΕΔ , και παριστάνουν τους τιμητές , ήταν ΚΥΡΙΩΣ ευθύνη των προηγούμενων διικήσεων της ΠΑΕ Παναθηναικός , που τα κατάπιναν χωρίς να φωνάζουν. Για όσους λένε ότι τώρα η ΠΑΕ δεν φωνάζει , ας ακούσουν το παράγκα και όραμα από τον ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αηδια πραγματικα....εναν ρωσσο μαφιοζο θελω που να σκαει με καλασνικοφ στη σουπερλιγδα και στην επο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου