Πλάκα μας κάνεις;

ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΤΣΙΧΛΙΤΣΑ, ΜΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο και καλό κουράγιο. Αρχίζει μια νέα περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να αρχίσει να βελτιώνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως θα δούμε ένα άλλο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν ξέρουν το άθλημα, ξέρουν πως πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Είναι άνθρωποι που είτε είναι πρόεδροι, είτε ιδιοκτήτες»

«Δεν σημαίνει τίποτα ότι ο Παναθηναϊκός διαφώνησε. Δεν σημαίνει πως θέλουμε να μην πετύχει η νέα διοίκηση. Ήταν προσωπικοί οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Αλαφούζος τάχθηκε αρνητικά στην υποψηφιότητα Μποροβήλου».


Πριν λίγο διάβασα τις δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου σαν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και έμεινα μαλάκας. Τόσο άνιωθος είναι ή τόσο ανιστόρητος; Και επειδή δεν είναι τίποτα από τα δύο, πραγματικά δεν μπορώ να τον κατανοήσω. Δηλαδή για να πουλήσουμε πολιτισμό ρε Βασίλη θα πάμε να πιαστούμε και αγκαλίτσες με αυτούς που έχουν γαμήσει τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Έχεις γράψει την δική σου ιστορία σαν τερματοφύλακας του Συλλόγου. Κάνε την καλή και δώσε την θέση σου σε κάποιον που θα φερθεί ανάλογα στους καιρούς που διανύουμε. Καλό και στον εαυτό σου θα κάνεις.


ΥΓ: Άκου εκεί προσωπικοί λόγοι.... 

Σχόλια