Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας! - Ο Βόκολος στην θέση του


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της μαζί με τον Ν.Νταμπίζα. Μια εξέλιξη που πολλοί είχαν προβλέψει με την πρόσληψη πριν 2 μήνες του Τ.Φύσσα και την σταδιακή αναβάθμιση του δεύτερου στις επιλογές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γιατί εν τέλει ήρθε το τέλος της συνεργασίας αυτής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Πιθανότατα να έχει να κάνει με απόκλιση στις επιθυμίες Νταμπίζα και Αλαφούζου των μεταγραφών της ομάδας.

ΥΓ: Το έργο του στην ομάδα για μένα κρίνεται επιτυχημένο.

ΥΓ2: Για τα...πριν του έργου του χιλιοειπωμένα. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν γαύροι μέσα στον Σύλλογο κι ας είναι περισσότερο επαγγελματίες.

Σχόλια

  1. Στο καλό και να μας γραφει. Πραγματικά αισθάνομαι ντροπή που ένας παίχτης της 11αδας του Παπουτσέλη
    είχε πόστο στην ΠΑΕ και πληρωνόταν από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που σαν αθλητής συμμετείχε σε "κλοπές" του ιδρώτα των παικτών μας, μέσω της εγκληματικής οργάνωσης Πειραιά. Από την άλλη είμαι περήφανος σαν Θύρα 13 γιατί από την πρώτη στιγμή είπαμε στον Γιάννη Αλαφούζο, ότι η κίνηση ήταν πολύ λάθος. Έστω και άργα το κατάλαβε καθώς φαίνεται. Φύσσας- Βόκολος είναι δικά μας παιδιά και είναι χαρμόσηνο νέο η
    επανένταξη τους στον καθαρό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ που πλέον έχει σπάσει τα δεσμά με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που στον Πειραιά παίζει να στηθεί άγαλμα για τα πρωταθλήματα που αφήναν να κατηφορίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -------------Είχε φανεί οτι θα φορτωθεί ο Νταμπίζας το φταιξιμο..Όποιος δε το περίμενε να σηκώσει το χέρι..Ετσι λειτουργεί αυτή η διοικηση όπως και άλλες στο παρελθόν . Βρίσκουνε έναν και του τα φορτώνουνε όλα.."Εμείς τα κάναμε όλα σωστα όλα ευλογημένα αλλά ο Νταμπίζας ( ο αποδιοπομπαίος τράγος ) τα έκανε όλα άσχημα..Μας σαμποταρει εκ των εσω.."Και άλλα όμορφα..
    -------------Για μένα ο Νταμπίζας ποδοσφαιρικά και με κριτηρια για το έργο που επιτέλεσε ούτε κρύο ούτε ζέστη..Αν πάντως αυτός έπελεξε να παίζει ο Παναθηναικός με τον Μπούρμπο δεξί μπακ και να φορτώσει τον Παναθηναικό με παίχτες που περισσότερο κάνουνε αποθεραπεία παρα παίζουνε( Μπαιράμι Πέτριτς..Μέντεζ και τον αδιάφορο Πράνιτς) τότε καλώς έφυγε..Ειδικά αν έφερε και τους Μπερισα Μπαλμπόα για να πούμε οτι φέραμε παίχτες..
    Υ.Γ :Το θέμα είναι τελικά...το μπικικινι πότε θά πέσει.. ? Δηλαδή τώρα στις μεταγραφές του Γενάρη..θα πάρουμε τους παίχτες που χρειαζόμαστε??
    Υ.Γ2 :o Aλαφούζος να μη πάρει την ευθύνη που έλεγε..σίγα με 2-3 εκατομμύρια..δε θα γινόταν η διαφορά..! Αυτό τους ένοιαζε..
    Υ.Γ3 :Ο τεχνικός διευθυντής..δε θα πρέπει να κάνει λογιστική αλλά θα πρέπει συνέχεια να έχει σκοπό να βελτιώσει την ομάδα και να ζητά παίχτες..Και οχι να λέει μπροστα στα μούτρα μας πως η ομάδα είναι πλήρης..

    Y.Γ4 : Ευκαιρια να αξιοποιηθεί επιτέλους ο ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ..Και να φερει στην ομάδα λίγο μπριο λίγο ποιότητα..λιγο τρίπλα..απο Αργεντινή που τοσο χρειαζομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ δεκτο οτι υπαρχει καθεστως χουντας θα ελεγα απο Βαγγελη μερια αλλα να ξερεις πρεςς αν ο ΛΕΤΟ δεν ειχε τραυματιστει την σεζον 2011-2012 θα περναμε το πρωταθλημα σιγουρα! ο τυπος εκανε οργια! ειχε βαλει 15 γκολ μονο σε εναν γυρο!!!!!! και αυτο το λεω γιατι και τοτε επιστρατευτικε η παραγκα αλλα δυστηχως μειναμε να παιζουμε με τοτσε. Και φανηκε οτι τους ειχε επηρεασει και ψυχολογικα και τους υπολοιπους ο τραυματισμος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερος ο Βαγγελης, προφανως ηθελε να φυγουν πακετο Νταμπιζας-Αναστασιου (διβαστε τα προηγουμενα posts του που τους κατηγορει πρωτους) και του χαλασε τη ζαχαρενια ο αλαφουζος...


    ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αμα ειναι καλη ή οχι η κινηση, για μενα, θα φανει στο τι θα κανει αυτος που θα αναλαβει τη θεση του. Προφανως και ειναι κωλογαυρος και να παει να γαμηθει αλλα με βαση τα δεδομενα που υπαρχουν και για μενα εκανε καλη δουλεια.


    Ο Αθανασιου λεει οτι περα απο τις μετ. επιλογες ψιλοκοπηκαν οι σχεσεις τους (αλαφουζος-νταμπιζας)... τελος παντων... θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ υπερεκτιμημένη και η δουλειά του. Του έκατσε η κέντα με τον Αμπεντ και φτιάχτηκε πολύ το image του, μην τρελένεστε. Το ότι δέκα μέρες πριν πάμε Λιέγη δεν ξέραμε τον βασικό μας στοπερ και το πρωί διέρεε ότι ερχόταν ο Καντγουελ και το βράδυ έκλεισε ο Σιντεφελτ και το ότι δε βρήκε ένα αξιοπρεπή χαφξ σε ολόκληρο τον πλανήτη πλην του Αλγερινού αφήνοντας τον προπονητή ξεκρέμαστο είναι επίσης ένα δεδομένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ πιθανων να εχεις και δικιο αλλα οπως και να εχει εγω θα τον κρινω αφου δω τι δουλεια του επομενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεβαια αλλος ο βαθμος επιροης του Βαγγελα τοτε και αλλος τωρα... Ουσιαστικα τον Μαιο του 12 και μετα με τις ... βομβες και με την αλλαγη προεδρου γινεται αυτο που γινεται σημερα....


    Επισης δες τι γινεται απο το 1996-2003... δεν γινεται να κερδισεις και τη διαιτησια μην ονειρευομαστε.


    Για μενα πρωτος στοχος ειναι να καταφερει η ΠΑΕ να βρει τροπο να προστατευσει την ομαδα... και φυσικα να διορθωσει τα λαθη που εγιναν το καλοκαιρι οσο αφορα το αγωνιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ παλικαρι οραματα βλεπεις. Να φυγει ο Αναστασιου για να μου φερει ο Αλαφούζος τον ποιον ? Τον Φαμπρι ? Δεν υπαρχει κανενας λογος να φυγει ο Αναστασιου σε αυτη τη φαση. Μα κανενας. Ο Αλαφουζος ηταν αυτος που ανταλασε 4 προπονητες σε μια χρονια . Εγω εχω αλλη λογικη .
    Αυτο που εγραψα σε προηγουμενο ποστ ηταν ξεκαθαρο. Δε γινεται να μου δηλωνουνε ο Αναστασιου - Νταμπιζας οτι ειμαστε πληρεις για να καλυψουν τον κωλο του Αλαφουζο. Και ο Νταμπιζας το πληρωσε.

    Εχεις και παραπανω απο τον ΡΟΤΣΑ και το παιζεις και Παναθηναικός.. ? Δηλαδη τι υπονοεις..για τους ευνοητους λογους.. ? Δεν προσφερε ο Ροτσα στον Παναθηναικό .. ?
    Μα ποσο χτεσινος εισαι...αν οχι χτεσινος..πολυ αγουρος για να κρινεις εσυ εμενα..Και αν δε ξερεις ποιος ειναι ο Ροτσα ρωτα να μαθεις .. Kαι αν υπονοεις τη σχεση με την οικογενεια..τοτε να διωξουμε και τον Φυσσα..και τον Βοκολο π προσβληθηκε τωρα..Επειδη ηταν παιχτες που παιζαν την εποχη Τζιγγερ..Ημαρτον πια με τις βλακειες ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με τις απόψεις όλων, αλλά εκτιμώ πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα φύγει ο μαρινάκης από το ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την εξέλιξη αυτή την πήρα χαμπάρι ότι ερχόταν από την συνεδρίαση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πριν το ματς με τον οφη. εκεί ο Αλαφού γύρισε και είπε πως "ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος με τις μεταγραφές που γίνανε φέτος" αδειάζοντας ξεκάθαρα τον ντάμπι...

    Τώρα όσο αφορά το Βόκολο συμφωνώ με τον nikos pap. Θα δούμε και θα κρίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νίκο όντως το έχει πει ο Βαγγέλης. Όλους άχρηστους τους έχει βγάλει από παίκτες , μέχρι προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Επίσης , δεν υπολογίζει και εμάς τους οπαδούς που μας θεωρεί παλαμάκηδες και κολαούζους. Συνεπώς , η άποψή του , όταν έχει τέτοιες διαβαθμίσεις δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περί σημαιών....
    http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2014/11/domazos-tote-kai-tvra.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε φιλε τι αλλος βαθμος δουλευομαστε μεταξυ μας;;! τον καλοπουλο εγω τον εβαλα να μας σφαξει; τον φεβρουαριο του 11΄; εγω πληρωσα τον Δαλουκα να λαδωσει τον ιταλο διαιτητη για να παιξει ολυμπιακο στο τελαβιβ! Απο την στιγμη που μπηκε στο ποδοσφαιρο θελει να ελενχει τους παντες και τα παντα! καραστηνοντουσαν αγωνες απο την πρωτη του χρονια με κατι κερκυρες,ολυμιακους βολους, καβαλες κ.α. τα εβγαλε και ο κοριος αλλωστε! τον πιλαβιο οτι ηθελε το εκανε! και με τον κωνσταντινεα το ξερεις οτι τρωγανε μαζι σε ξενοδοχειο;; 4 ημερες πριν το ματς; ανθρωπος της επο μου το εχει πει αυτο.. που ητανε συμβουλος του πιλαβιου απο την περιοχη μου τυγχανει να ειναι! Ηξερε οτι αμα γινοτανε μια στραβη θα πηγαινανε στο -5 και ειχε επιστρατευσει και ολη την Καλαματα κατι σταθοπουλους και αλλους που τους εχει κατονομασει ο ''ΗΘΙΚΟΣ'' κατα τα αλλα κωνσταντινεας αλλα βεβαια τις δικες του λαδιες δεν συμφερει να της πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Πάνο , ξέρεις ποιά είναι η ειδοποιός διαφορά με το 2011 και πιο πριν; Ότι πλέον όλοι ξέρουν , ότι ο Μαρινάκης στείνει παιγνίδια , με δικούς του διατητές που τους εξαγοράζει. Τα έχει αποκαλύψει όλα ο σουπερ κοριός της ΕΥΠ. Σίγουρα κάνει ότι θέλει , γιατί έχει τα λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ , αλλά από την άλλη η γνωστοποίηση όλων αυτών των μαφιόζικων ενεργειών , στο ευρύ κοινό της Ελλάδας κατά πρώτον , και της Ευρώπης κατα δεύτερον , δυσκολεύει αφάνταστα την επίτευξη των στόχων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελπίζω να μην φαγωθεί και ο Αναστασίου. Θα είναι μεγάλο έγκλημα αν απομακρυνθεί.
    Ο Νταμπίζας πέρυσι έκανε πολύ καλή δουλειά, φέτος ήταν αποτυχία σχεδόν όλες οι μεταγραφές.
    Καλή αρχή στο Βόκολο. Είναι καλό να γυρίζουν τα δικά μας παιδιά στην ομάδα αρκεί να μπορούν να προσφέρουν για τις θέσεις που έχουν κληθεί να καλύψουν. Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. διαφωνω μαζι σου...φυσικα κ μπορουμε το πρωταθλημα.......αν οχι τοτε να μην ξαναπαμε γηπεδο,να μην φωναζουμε συνθηματα κ να βολευτουμε στη 2η,3η,4η θεση.....μπορουμε κ παραμπορουμε........οσο ειμαστε κοντα τους τοσο πιο πολυ πανικο θα τους πιανει......μπορουμε.....κ ας αφησουμε το μπολντο να νομιζει οτι θελει κ να κανει οτι θελει......καθε ματς ξεχωριστα κ ολα γινονται.......ΜΠΟΡΟΥΜΕ.....
    ευχαριστω press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Αναστασίου. Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τον

    Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει. Τον στηρίζουμε γιατί είναι μάγκας, παντελονάτος και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην υπόθεση Fataul Haque άρα δεν μπορώ να αισιοδοξώ ότι θα αφήσουν αμαχητί το μαρούλι των 20εκ του CH.L οι απόγονοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Gerry 13 , PR1908 , Γρενφούντελ.


    Σε συζήτηση που είχαμε , περί χρεών του ΠΑΟΚ , σήμερα μάθαμε από την ιστοσελίδα Γκαζέτα ότι τα χρέη του ΠΑΟΚ δεν χαρίζονται. Αρα ο Σαββίδης πρέπει να τα πληρώσει.


    Από ανακόνωση της ΠΑΕ Παναθηναικός για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εργοτέλη , μαθαίνουμε ότι μέρος των εσόδων από αυτά θα πάει για ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου.
    Συνεπώς κάποιοι από τους φίλους που λέγανε ότι ο Αλαφούζος βάζει τα έσοδα από τα εισιτήρια ως κεφάλαιο στην Παναθηναική Συμμαχία , από ανακόνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει ότι πηγαίνουν ως ανάπλαση της ιστορικής έδρας της Λεωφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου